tmsn takibe aldım
Printable View
tmsn takibe aldım
gnydın çemtaş ipek verdim sabah yeni oluşumlar varmı esma hnm.
asuzu hareketlendi bu arada direnç nerde bunda
RYGYO takibe aldım.YTD.
Hocam CUSAN hakkında ne dersınız
ASUZU 17,20 üzeri durursa 18,35 ilk direnç.ytd.
tşkler esma hnm ilgiyle takipteyiz
jantsa yorumunuz varmı destek direnç müsait oldugunuzda esma hnm.
Hocamızın bahsettiği KATMR 3,14 takibe aldık.Uykusunu tamamlamak uzere.YTD.
çemtaş hareketlendi direnç 16.45 mi esma hnm
Knfrt ve tatgd yorumları için Esma hanım ve mebes teşekkür ederim, gıda harekete devam ediyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba ilgiyle takip ediyordum üye oldum. paylasimlariniz cok faydalı. borsada da çok yeniyim. daha önce uzun vadeli taşıdığım ve borsada geçmiş ve geleceğini beklentisini bildiğim gozdeyi sattiktan sonra öğrendiğim şu ki borsa gerçekten sabır işi (bu arada gozdenin hala hikayesi oldugu icin erken davranmisim). ve benim gibi ufak paralarla büyük getiri saglamiyor. aldığım kagitlari ya yanlış yerden aldim ya da yanlış yerden sattım.
portfoyumde olan kağıtlar bu sayfada da paylaşılmış özellikle afyon crdfa ve tcell merak ediyorum. hikayeleri ve beklentileri var mıdır? bilgilendirebilirseniz öğrenme gayretim artacaktir.
RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ostım 4,05 uzeri kalıcı olursa 4,15 ilk hedef.ytd.
Merhaba, portföy bence çok güzel. Ucuz ve beklentisi olan hisseler . Tcell zaten çok ucuz yazılım, iletişim, pazarlama ve birçok hikayesi olan ülkemizin iyi şirketlerinden. Finanslar çok iyi durumda crdfa iyi olacaktır. Afyon ise hem fabrika yenileme, kentsel dönüşümler vs.vs gibi hikayeleri çok. Bunlara ilave enerji şirketlerinden ve holdinglerden ilave yapabilirsin . Benim iyi gördüğüm. Polho , Ieyho misal. Tabiki burayı takip ederek Celik hocanın ve katkıları olan değerli arkadaşların önerilerini takip edebilirsiniz . Orta ve uzun vadeli kazanç larınız olur ...
Ozellıkle CRDFA nın hıkayesı bende var.4.65 ten temmuz ayında alıp agustos ayında ıse 7.93 ten sattım.galıba 8.40 lara kadar sonrasında cıkmıstı.Zırveyı gorunce taban taban yapıp temmuz ayındakı fiatın altına kadar dusmuş olması lazım.Şu anda 5.96 larda ben ordan ekmegı yedım
ASUZU 18,30 sattım .Rabbime şükürler olsun.çorba paramızı çıkardık.
satış geldi endekse bende asuzu yarısını verdim 18.10 dan yerine ıpek aldım esma hnm ytd.
Esma hanım ve Çelik hocama bir daha teşekkür ederim. Rtalbdan mutasyon haberiyle yükseldiğinde çıkmıştım. İyi de yapmısım. Asuzu ya geçtim. Zararımın çoğunu çikardım. Acemi yatırımcılığın vermiş olduğu hareketle 17.80 de sattım. En azından başlangıç sermayeme yaklaştım. Anladımki bir hisse çelik hocamızında öngördüğünce hislerle hareket etmez. En azından tecrübe kazanıyorum. Ögrenmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim tekrar.
Cemts ın zirveye dokunup kiramamasi ve asagi salmasiyla daha vaktinin oldugunu dusunuyorum.gorusleriniz nelerdir?
MIPAZI takibe aldım.ytd.
Hakan hocam viking için tebrikler ...
Mebes bey ne demek bazen tutuyor :)
Hocam yyapı gidişatıyla ilgili değerli yorumlarınızı merak ediyorum.tşk.
yyapı yola devam
#yayla için nedersiniz hareket başladı diyebilir miyiz?
Hayırlı akşamlar herkese
RMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yayla 4.39 üzerinde tutunur ise başlamıştır. tekniği iyi
Çelik hocam avod hakkında yorumlarınızı alabilir miyim beklenti var gibi görünüyor
Hocam ulas hakkinda yorumunuz nedir
Teşekkür ler hakan beyRMX2170 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten hayırlı günler dün çelik hoca hiç yazmamış arkadaşlar haberi olan varmı
Hocam merhaba gsdho ve alkım ile ilgili yorumunuz nedir
Alkim ile ilgili yakın takibimde olan bir hisse mayıs ayından beri yatayda üçgen formasyonu uzadıkça patlamanın şiddeti büyük olacaktır. Bu hafta içerinde yükseliş bence yaşanacaktır. Bu büyük çıkış olur mu buna sonra bakmak lazım.
Sayin Hocam , dunyanin en buyuk bankasi denen Cin'li ICBCT uzun zamandir yatay ve islem hacmi sinirli.
Zahmet olmaz ise bi yorum Rica etsem. Simdiden Tesekkurler.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.