1.860 dan alıcıyım bu tenekeye...
Printable View
Ciddi güven erozyonu var, pandeminin de etkisi olabilir.
Bu şekilde bir yıl daha devam eder ise bugünleri de ararız gibime geliyor.
Bugün shortlari erken verdik lonk de acele ettik bence de kotu bir gün oluyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yıl sonuna kadar 1740 civarı beklentim var altında
bu yıl 2000 geçmesi çok düşük olasılık bana göre
teknikten ayrı konuşuyorum.
ytd..
Bu hareketin bittiğini görmek lazım dxy ile kısa vadeli korelasyon da mahvolduSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.170 üstünde kapanış yapabiliyorsa ne ala.
ama yarın bu seviye üstünde tutunamazsa o durumda bugünkü satışın altında kar realizasyonu değil başka sebep aramak lazım...
şey 7,93 e yaklaştı bu arada..
var bi durum...
ne ola ki?
Bu işi senelerce yapıp da düzenli kazanana helal olsun. Ekran insanı yiyip bitiren bir şey.
Kesinlikle özgüven, rahatlık ve ben oldum psikolojisi zararı garanti ediyor.
Bu işi otomatize etmeye uğraşmasam kesinlikle saniye harcamam ekranda tiksindim gerçekten. Kazandığım halde o da! Kaybetsen direk psikoloji biter.
Şimdi palanın(global) yerinde siz olsanız,
Karanlık odada alacak olsanız ne yaparsınız?
Satacak olsanız ne yaparsınız?
Buralardan long yapan ne arar bazarda,
yani pek yoktur diyelim.. Tahminen..
Re-longlar mı etsek az biraz, sentimentossıra ??..
AVRUPA BANK.ENDEKSİ -%3 (bloomberg altyazı)
global satış var.
Hala bankacılık endeksinde ralli bekleyen var mı?
Varsa boşuna yazıyoruz, gelmekte olan küresel krizi kimseye anlatamıyoruz demektir.
Hükümet mültecileri Yunanistan a göndeririz diye tehdit ettiği zaman bazı İnsan Kaçakçıları " Reis söyledi bizde buraya geldik mütecileri gönderiyoruz" demişti. Kendilerince pay çıkarmışlardı . Doğal olarak yasa dışı olduğu için de yakalanmışlardı.
Şimdi de kalpazan arkadaşlar durumdan kendine pay çıkarıp Dolares basar mı ki? Ekonomi kurtulur mu :)
istersen 2 tr. metreküp gaz bul.bunun çıkarılması en erken 4 yıl.
bize acele taze kaynak lazım.o da yok.
ceza yedik yine.
316 shortlar kapadıldı.
anapoz short devam. ana pozlar dahi karda.
:drunk:
Ev kredi faizleri mi düşecek :)
Bademler Emlak Konuta abanmış gene
#SONDAKİKA Sözcü Çelik: Cumhur İttifakı açısından erken seçim söz konusu değildir
matriks dağıldı veriler eksik olabilir
https://i.hizliresim.com/dtHLVv.png
dün fon yön. diyordu: 6.85 ten günlerce dolar satıp rezerv eritmek,ileride hatırlanacak ,tarihi bir olay diyordu.
1990 lar da hazine ihalelerinin iptali gibi unutulmayacak bir zamanmış.
bence 2. si de. faizleri suni indirip,müteahhitlerin eldeki stokları YÜKSEK FİYATTAN halka satmaları oldu.
bazı şeyleri doğru yapmak için deha olmaya gerek yok. işi hiç bilmeyen adam bile istişare ile bazı yanlışları asla yapmaz.çağır ünlü ekonomistleri bir kahvaltıya vs. ,konuş,danış..
tumy endeksine dikkat etmek lazım.
sanki malı yıkacaklar.
Bbva 2.26 lara geldi %4 düşmüş bugün gene , bizim borsa aşırı pahalı kaldı Allah belasını versin bu bademlerin içine ettiler borsamızın...
piyasa kapanmadan önce bile kamu bankasında döviz alış ile satış arasında 15 kuruş makas vardı
Çevrenizde hangi meslektaşınız, arkadaşınız, tanıdığınız "Ben bunu bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misin?" diyebilme cesaret ve olgunluğuna sahip?
Bakın TV-internetteki açıklamalarına koca koca profesörler bile bilmedikleri konularda sallıyor, iddiaya giriyor.
Modern insan: az bilgi+bol ego.
Burada; en değerli yatırımcı ve traderların olduğu mecrada bile bilgi paylaşanlar değil de kalın bağırsaktan sallayanlar altın üye.
Bizim meslekte bir sözümüz vardır: "Bir adamı mahvetmek istiyorsan müdür yap, maaşını ikiye katla, ertesi ay da kov. Bir daha iflah olmaz."
Yönetim işi artık sistematik oldu, hedefler ile yönetim özel sektörde yaygın. Hedefleri yakalayamayanları açık bir mazaret yok ise gönderiyorlar.
129.375...kapanışta LONG..10.ay