Sabah dolar eksi açtı. Dolar tahminin tutmadı. Borsayı bekliyoruz
Printable View
CAHO,
Anayasanın 78. maddesi derki Boşalan üyeliklerin sayısı, üye tamsayısının yüzde beşini bulduğu hallerde, ara seçimlerin üç ay içinde yapılmasına karar verilir…”
Ha bu 78. madde de sıkıntı ve tartışılan bir konu vardı genel seçimden 30 ay sonra ara seçim yapılacağı şimdi süre 32 ay oldu, o engelde kalktı.Bende diyorumki çıksınlar istifa etsinler.:)
Şimdi bu kapatma tamamen gündem hem Bahçelinin gönlünü hoş etme , hem muhalefeti meşkul edip ekonomi,sağlık,eğitim,adaletsizlik aklınıza ne geliyorsa bunlardan uzaklaşıp olayı oraya çekip günlerce belki aylarca pişirip pişirip ortaya getirilecek.Sonuçta dünde söyledim ben bu hikayeden çıkacak kararı devletten aldıkları yardımın kesilmesi ile noktalanacağını düşünüyorum.Ha devletin elinde belgeler varsa hangi parti olursa olsun bu memlekete kim ihanet ediyorsa , kim kahbelik yapıyorsa cezası neyse Adalet önünde verilsin.
Yeni günde yeni başlıktan devam edelim isterseniz
Otuzikiyi açıldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha 1000 demedi sayfa sayısı ama..:oleyo:
Kaç oldu 159 gözüküyor bende 160 da 1000 olmuş oluyordu diye düşünüyorum 🤨
75 ileti erken olmuş [emoji26]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açarsınız önce ford tavan açsın...
Fordun tavan açmasına 17 dk.. Kıskananlar çatlasın.. 1638, 5 long devam..
Ana çizgilerin benim gözümden böyle görünüyor şu anlık.
https://i.hizliresim.com/vMYL9x.png
Hdp haberini bile takmadı %0.36 artı açtı ,destan yazmaya devam ediyo şanlı borsamız...
Long olana karada havada suda hatta uzayda bile ölüm yok diyor adamlar. Dün bastığı yeri komple aldı. İnanılır gibi degil
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks tarafı da böyle gibi
https://i.hizliresim.com/Tle9WV.png
Günaydın esnaf, bol kazançlar dilerim tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar.
bugün çok denüşük bi gün olucak galiba sanırsam
dün tera ve meksadan işlem yapan grubun haberi önden alıp akşam seansının sığlığını da kullanarak short operasyonu olmuş anlaşılan.
piyasa şu an dün sattıklarının ortalamasının üstünde. bakalım n' olacak?
(tabi SPK bu işlere de bakmıyor- insider minsider. hangi kurum bakıyordu bu işlere. pardon burası tirkiyi dimi pardon yanlış gelmişiz :) )
sonra 100 KAPLAN GÜCÜ deyince kızıyorsunuz..
Tüylerim diken diken oldu:)
Garibanda kazansın diyor patron..
1637 LONG larla zararda oturmaya devam..
Bereketli olsun ağalar...
Uzunda ama kısa kollayan %20 pozisyonla devam(123 maliyet)
BIST’te Yabancı Kurum İşlemleri Analizi
Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan derlediğimiz verilere göre 17 Mart tarihinde bu kurumlar toplam 3.681 milyon TL alım, 3.516 milyon TL satım ile ''net 165 milyon TL alış '' gerçekleştirdi. Hacim ve kademelere göre alım tarafında LKMNH, LOGO, CLEBI, BIMAS dikkat çekerken, en çok satılan hisselerde ise TOASO, MPARK öne çıkıyor.
Haftalık kümülatif para çıkışı “net 122 milyon TL’’ olurken, son bir aylık kümülatif rakamlarda ise “net 353 milyon TL’’ para girişi görülüyor.
zirvelere geldik mi acaba?
Abi ben bilmem anlamam bu işleri, sadece hissettiğimi yazıyorum. bugün sanki boğaları arenaya salıp paldır küldür çoğu tahtayı yeşillendireceklermiş gibin hissediyorum.
sen her zaman dersin ya ne düşünüyorsan tersini yap diye, Acaip bi şekilde lönkleyesim var :)
ABD tahvil faizleri 1.70 üzerine çıktı
thy longları hedge için 1,629 short açtım hiç bu ikilinin çalışacana inanmıyorum ama açtık bakalım... :he:
GARAN_ 8.86 direnç yaptı. sonuna kadar götürürmü onu bilemeyiz ama, bence geçilmesi olumlu çünkü kağıt dünkü yukarı hareketlerde güçtopladı. yani gücü fena değil...
Dolara bisey oldu yine merkez tam satamadı heralde
öyle namussuzki bunlar.. öteki tükanı kapattık, bu tükanı açıyoruz, derken ne alırsan bir milyon diyebilirler:)
Merkez bugün faiz arttırsa ve artırmazsa dolar tahmininiz var mı?
Bana 7.30-7.35 yada 7.70 civarı gibi geliyor... Endeks de buna paralel çoşar yada günler gibi
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi