Printable View
Davetiyeleri de ileri tarihli basmışlar.
https://pbs.twimg.com/media/FBCxgsBU...g&name=900x900
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr:
Dışarıda havalar yeşile döndü,bakalım bize yansıması nasıl olacak,çünkü devamlı düşen bir borsamız vardı,paraya sıkışan şirketler ya hisse satıyordu,yada bedelliye gidiyordu faturada yatırımcıya kesiliyordu SPK ise buna kendisini malzeme yaptırtıyordu,valla bu vaziyette borsa nasıl ayakta kalıyor anlamıyorum,üstelik yabancıda pek yok,yabancının olması için güven şart,o güveni iktidar veremiyor...fanatik borsacı olmasam resmen takılmam bile,bir nevi hastalık,yaklaşık 1.5 milyon tl ile borsadayım,diğer kısımları değişik türlerde,yani 4/1 kısımı sadece borsada,neyse biz böyleyizde hiç alakası bile olmayanlar topik sayfalarında cirit atıyor,hele bir tanesi var devamlı bana laf geçiriyor,öyle gibilerin bu forumda işleri yok,tek finans yatırımlarıylan alakaları yok,bazen kızıp forumdan uzaklaşıyorum,bunu genellikle zamanlan yapıyorum,investing,big,borsa gündem,mynet vs gibilerede üyeyim,ama oralarda yazılanlara kısıtlama getiriliyor,investingte tartışma yarattım diye beni bamladılar,orası çok aktif,buradan fazla bilgi paylaşım var finansal olarak,ama bilgi kirliliğide çok burası gibi.
2 faiz indirimi daha gelecek derler.
Bu durumda dolar 10 TL yi geçebilir.
Bunu bildiklerindenmidirki devamlı çakılıyoruz.
Artıda %60 civarıda enflason var
Doğalgaz daki gelecek fiyat artışlarınıdamı fiyatlıyoruz.
Bağlamında elektrik
Bir çığmı yoksa tüsünamimi geliyor bilemedim.YTD.
Bende her daim Borsa da oldum.
kripto işide çıktı herkez orada
Birde halka arzlar çok
2022 de seçim var denirse belki o zaman ışık olabilirmi?
Kafamdakiler
Günaydın Türk milleti
VİOP tahmin etiğim gibi 0.90 artı açtı.
Yalaka kanalları haber bulamadığından devamlı iklim anlaşmasını ballandırarak anlatıyorlar,ekonomik bunalım ve hırsızlıklar zaten yok,ortalık güllük gülüstanlık:seyt::seyt::seyt:
Blomberg TV de Bugün gene çip pilavını ısıtıp sofraya sürdüler.. Dikkat ettim,ne zaman bu laklağı yapsalar Doas oto hissesi çöküyor.. Dün kötü piyasada 30.54 TL den 32 TL ye çıkan kağıt,Bugün % 1.50 + yeşillik içindeki piyasada , kağıdı 30.76 TL ye indirdiler...
Sırf o papağanlar yüzünden.. Ve,Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum...
Ulen, Memlekette herşey güllük gülistanlık sanki..!
Mahkemenin kayyum atadığı , Kervansaray Yatırım Holding hissesi,iki hafta önce 45 kuruşta , Alt pazarda sürünüp duruyordu..Dün baktım 89 kuruş olmuş...
Bugün ise 80 kuruş ve tabanda...Ne SPK,ne BIST başkanlığı,Hooop hemşerim ne oluyor bu şirkette, kağıtta ,tahtada ,diye sormuyor...
Bugün de TV de, İstanbul Finans Merkezi reklamı gördüm... Gözü ve Hafızası olan insan,bu tür olaylara ne diyeceğini şaşırır,bilemez..
Dün aldıklarım.
Egeen
Egegübre
Ozak
Cemtaş
Kozal
Bugün Kozal tamamını gömdüm.
Egegübre verdim ve aldım geri.
Özak az verdim hala gelmedi.
İndeks de verdim oda gelmedi geri.
Bekliyorum.
ALGYO daha önce verdiğimin yarısını aldım.Bugün.
Egeen ne hiç bulaşmadım hala bekliyorum.
Altta 795 gapı var.Gelirmi?YTD.
TRT ve yalaka kanalları sosyal medyayı eleştirisi yapan avusturya yöneticilerine alkış tutarak haber yapıyorlar,yazıklar olsun sizlere,sizemi düştü eleştiri yapmak kime yaranmak istiyorsunuz ?
Şahap yatırım yapmak isteyenlere gülücük dağıtıyor enflasyon düşüyor diyerek,galiba enerji sektöründeki krizi görmüyor,3 ay sonra görürüz,zaten enflasyon %50 cıvarında :ss:
https://www.goldseiten.de/bilder/thu...4a85d88985.png
Ayı piyasası tüm hızıyla otobanda.!!
Dikkatli olmakta fayda var.!!
Zaten ufak içi boş bazı kağıtlara nur yağdı katladılar gitti,gidenlerden bazılarıda katlanarak düştü,örneğin nıbas,0.60 krş'den 95 yaptı,şimdi 7-8 arası sürünüyor,0.70 krş maliyetlen 70 tl fiatlan satmıştım 100 lotu,elimde 1000'lerce lotum vardı 1.5 tl olunca hepsini postalamıştım,zamanlamayı kestiremiyoruz bazılarında sattıktan sonra kanatlanıp uçuyorlar,gerçi bana % 20 yetiyor ne olur olmaz diyerek postalama yapıyoruz,mesela kentde öyleydi 150 tlden sonra 2500 olmuştu:vk:
Değerli forumdaş......affınıza sığınarak yazı koydum....sizin için önemli olan bir şey arıyorsunuz....hatırlatmak isterim yanlış yerde arıyorsunuz....!!!!!!
Bu kadın ...dindar değil....hiç bir zamanda müslüman olmayacak....!!!!!!!!
Bu insanı değerli kılan aldığı eğitim ve kültür....
Bu kültür her daim adaletten ve bilimden yana olur...!!!!!!!
Dünyada hiç bir din....dinler ne bilimden yana olur...nede adaletten....!!!!!
Hepsi kendi zurnasını çalar....!!!!!!!!
Hükmettiği ülke ve toplum kendisi gibi...no problem...
Bu kadın bu ülkeyi....3 ay yönetemez....!!!!!!!
Siz hiç böyle bir fügür dünyanın herhangi bir müslüman ülkesinde gördünüzmü...olması imkansız forumdaş...!!!!!!
Hepsi birden olmaz..olamaz...
Ya din...dinlerden yana olacaksınız...
Yada adalet ve bilimden ve sanattan yana olacaksınız...!!!!
Kadın kim anlayamadım..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yurtlarda yer bulamayan öğrencilere MADDİ YARDIM YAPILMASI TEKLİFİ MHP VE AKP NİN OYLARIYLA REDDEDİLDİ
Haberleri yok bu gençler Z-Y kuşağındalar hançeri akalarından vuracaklar,galiba onlarda biliyorki önce vurmadan biz vuralım diyorlar,vursunlar bakalm bu gençlerimizi,terörist desinler,herne kadar kötü söz varsa söylesinler,ekmeklerine engel koysunlar,zaten kötü söz sahibinindir,ama bu gençlerimiz Atatürkün gençlik hitabesinde belirtilmiş olup ülkenin idaresi onların elinde olacaktır,valla o zaman onların durumu ne olur bilemeyiz,ama onların yerinde olmak istemem,sadece onlar değil çoluk çocuklarınında:rtfm:
Valla dün mü önceki gün yazmıştım.. Merkel ve yanında yüzde 30 alman nüfus transfer istediğimi yazmıştım. Tesadüf olmuş.[emoji1][emoji1][emoji1]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.