Endeks arti 1.5 da
Xtkjs 0.70 e dustu
Onceden endeks boyleyken xtkjs enaz arti 3 yapardi
Yeni arz yazilim
Penta
Matriks
Atatp
Edata
Vbtyz
Xtkjsnin akustigini bozdu
Endeks arti 1.5 da
Xtkjs 0.70 e dustu
Onceden endeks boyleyken xtkjs enaz arti 3 yapardi
Yeni arz yazilim
Penta
Matriks
Atatp
Edata
Vbtyz
Xtkjsnin akustigini bozdu
Endeks 1560 dedi. Kamislarimizi kininina koyma vaktidir. Hep dik hep dik hep dik durulmaz.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erkeklik dik durmakla olur. Burada dik duran sey eksik. Hadi 45 derece olsun...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 50k mac fonu kaldi. Buradan donmezse asrin rallisi geliyor diyebiliriz. Donerse duzeltmeye bakariz.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onur akin dinleyen nesil buradami cakmaklari gorelim
Üstad neşen yerinde.Allah eksik etmesin.
Ben uzun zamandir yoktum.Kazanç olmayinca insanın yazasida gelmiyor.
Gerçi bu ara işlerim vardı. Çocuk evlendiriyorum onun işleri zamanimi aldi biraz.
Sağlik durumumda biraz sıkıntılı. Hastaneye gitmeye korkuyorum.
Sağlık personeliyle ilgili güven sorunu sendromu yaşamaya basladim.
Sanki hastaneye yatarsam bana kötü davranilacak ve hastaneden cenazem çıkacak gibi düşünüyorum.
Neyse çok karamsar bir msj oldu.
Seninde içini kararttım.
Robert Bosch..
Emmi genclere mutluluklar diler...
Merhaba, haftasonu için yatırım fonu veya başka bir yatırım aracı var mıdır? daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın sitede aradım ancak bulamadım.
Tte bitmis
Su endekse enaz arti 4 olmasi gerekirken eksiye gecti
Eto bitmiş .esprisi aklıma geldi [emoji3][emoji3][emoji3]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun 120k aes aldim. Brent 120 yolunda gibi. Lan ne malim brent 30 lara dusunce ful aes almadim
Tut tut prostat olmaya gerek yok. Emmi pisti genclere birakir. Endeks overshoot etti, iyice fiskirdi artik. Sentimentte kirmizi gelebilir. Iki kirmizi ard arda sat git demek.
Unutmadan emmi sizleri seviyor.
Atamiza 1 dakikalik saygi durusumuzu ihmal etmeyelim...Saygi ve minnetle aniyoruz.
86-87 dolarda kafasina vuruyorlar. Ama soganin da kuvvetine alinabilir. Bu aradasafi petrol almiyorux. Petrol iceren turev kagitlar aliyoruz. Bu kagitlarda basis risk var. Petrol artti ama kagit artmadi olabilir.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.