hep böyle milyonda bir kazanan bir iki kişi söylenir. ocağı sönenelrden hiç bahsedilmez nedense.
Printable View
buna ragmen 1432 üzeri kapanışta: KORKMAK LAZIM...ÖLMÜŞ EŞEK KURTTAN KORKMAZ FORMASYONU var
frotonun tavanı kaç bugun için?
İSTANBUL (AA) - Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta 69,4 milyon dolarlık hisse senedi aldı.
9,60 görürse bu seneki dolar kazancım %30 olacak...
benim kuralım %40 görürse 10,36 %25 oranında bozarım...
1,30 cent olursada borsaya girerim....
faiz kararına tepki olarak serdar tatlı istifa etmiş...
abi sabah akşam vaaz veriyorsun da..
son cümlede olayı tohuma bağlıyorsun...
bunu da muhtemelen hiç tanımadığın birilerine söylüyorsun...
ne kadar ayıp ya... ne kadar ayıp...
bir de o büyük harfle yazdığın ORTAK MANEVİ DEĞERLERİ aşırı görenler olabilir. hakaret etmedikten sonra. ister aşırı görür ister deniz aşırı kimseyi ilgilendirmez ki bu?
Ortak değerleri aşırılık gören var ee napalım??
M3 para arzı arttı
En geniş tanımlı para arzı M3, 15 Ekim itibarıyla 4 trilyon 252 milyar liraya çıktı.
bu m3 para arzı nedir her hafta artıyor...
ben vaaz vermedim.şu forumda saldırı olmadan tek kelime forum dışına çıkmam..
İLK TAŞI ATAN HAKSIZDIR.milletin ortak manevi değerlerine bile saldırana gül atacak halim yok.
SAKSIMIYIZ BİZ..kendimi koruma-nefsi müdafa hakkımız yok mu?
Bu vatandaşın daha önce de mesajları var..bunu alışkanlık haline getirmiş..(derdi AKP OLSA BANA NE).. en ufak tepki gösterdin mi?
keşke ona da bir kere en azından forum kurallarına uy; hristiyanlığı,islamı,LAİKLİĞİ,SEKULERLERİ bu işe karıştırma deseydin.
NOT. POLEMİK OLMASIN DİYE SONRADAN SİLDİM..madem alıntılandı.olay budur.
eskiden dolar artınca tcell de artardı parası dolardı...
şimdi devletin eline geçince orayıda bozdular...
paralar demekki tl ye döndü...
veya el altından şirketten çektiler...
dolar o kadar arttı tcell de tık yok...
Endeks te 1415 güçlü destekler var.
20 günlük(1414) -50 günlük (1416) ortalama, benim sevdiğim Kaufman Moving avarage(1415), Fibo desteği(1415) var.
Üstünde kaldıkça banka hariç alım yaparım. Mgroslarımın yanına petkim ve kchol da düşünüyorum.
154.700 1/10 cort tekrar...
vob poz. yoktu..MB işi fırsat oldu..bıst100 günlük al ise üstellere geri çekilme ilk trent başında alım fırsatı oluyor..1417-15
kişisel kanaatim bu günden itibaren ralli beklerim..vobda çanak/kulp : 1600 der.
https://i.hizliresim.com/iwyvq82.PNG
500, 750' lik ve 1.000'lik banknotlar ne zaman piyasaya çıkar acaba..
Seçimden sonra 500'lük basarlar sanırım..
bozkurt,
yonca,tuprs,eregl,
üç as sabah goygoy daydın:)
Demirin tonu da bir sonraki ay 10 bin lira olur sanırım..
Ev fiyatları ne olur artık bilemem ..
Borsa fışkırdı gidiyor..
Badem topları EREGL THY TCELL çalışmaya başladı..
Burada uyarımızı yaptık..
Umarım okuyan yararlanan olmuştur..
Hadi eywallah..
Dünyayı bu basılan karşılıksız paralar batıracak..Pandemiyi de bahane edip bastıkça basıyorlar..3 elma var ona karşılık 9 elmalık para basıyorlar..sonra 1 elma 3 elma fiyatına çıkıyor..Asıl kriz ben zengin oldum artık elma üretmiyorum diyince olacak..Artık o değersiz paraları ne yaparlar bilemem..
faizi indirdikte nasıl oluyor 5 yıllık tahvil %20 yi geçti...
https://i.hizliresim.com/91kyc7v.jpg
x10xb long pozlarımı kapattım, eşit değerde bankacılığa geçtim, xlbnk long.. froto'ya teşekkürler..
Şimdi bu borsa yeşil mi ? Evet, yeşil ama sözde yeşil.dolar bazında yine yüzde 2 ekside. Şimdi "dolar bazlı bizi ilgilendirmez " diyenler gelirse kaale almayın . Bunların "dolarla mı maaş alıyorsunuz" diyenden farkı yoktur.
türkiye'nin 5 yıllık cds'leri tcmb'nin faiz indirimin ardından 8 baz puan artışla 450 baz puana çıktı- ıhs markıt
Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 240,8 milyon dolar artış gösterdi.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, bir önceki hafta 234 milyar 276 milyon dolar olan yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 15 Ekim ile sona eren haftada 234 milyar 517,30 milyon dolara geldi.
dolar olmuş 9,50 bırak bozdurmayı üstüne ekliyor halk...
dün resmini atmıştım dövizcinin önünü...
https://i.hizliresim.com/35e651y.jpg
Akçay Efendi görüyonmu dünyanın en sağlam borsasını , 14 yıl bu feleğin çemberinden geçmişim ben , senin fare tuttuğun yerde ben kedi öpüyodum her sözüme saygı duyacaksın bundan sonra...
- Boğa piyasaları ;en karanlık anda doğar, kuşku ile büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile son bulur. '' John Templeton,
burada herkes haklıdır. arguman oldukça kimseye ,sen yanlışsın denilmez..TEKNİĞİ ZORLARSAN SANA İSTEDİĞİNİ VERİR..
ben kaçar..
tşkler üstadım. bende 156.000 olarak düşünmüştüm stobu. yakınmış.
ben ezeli ayu olarak kış uykusuna yatıyorum ayıcıklarım size de tavsiye ederim dibi gördük zirvede buluruz boğacıklar biraz sürsün arabayı :drunk: