Direk Burak ve dışarı atar kaçırır dedim.
Evdekiler yinemi 6.his. dedi.:vk:
Yahu bu kadarmı gamsız olunur.
Printable View
Yahu anlatamayız hala israr ediyoruz anlatmaya.
yahudi her kılığa girer.
Bir çok örneği var.
fetocular gibi.
islamcılarda
aleni maşa(palyoça) diyende var.
Cezayir de yahudi imam hikayesi var.
https://www.timeturk.com/tr/2008/03/...imam-soku.html
Fetocu olupda burada islamı anlatan ve kanadaya kaçan da var.
FIKRA..
Bir gün bir kilisenin kapısında iki dilenci peydah oluyor...
Biri temiz pak nur yüzlü, diğeri pasaklı, karanlık suratlı, insanların yüzüne bakmaktan kaçındıkları cinsten...
Temiz, pak olanın önünde bir yazı; "ben yoksul bir Hristiyanım, lütfen yardım edin.
" Karanlık suratlı olanın da önünde bir yazı var; "Bütün varlığını kumarda ve zinada kaybetmiş bir Yahudiyim. Paraya ihtiyacım var."
Pazar ayininden çıkanların hepsi, öfkeyle Yahudi dilencinin önünden geçip, nur yüzlü Hristiyan dilenciye sadaka veriyorlar...
Haftalarca böyle sürüp gidiyor bu iş...
Sonunda papaz Yahudi dilenciye acıyor, yanına yaklaşıp diyor ki;
"Bak, haftalardır avuç açıyorsun burada, tek kuruş sadaka toplayabilmiş değilsin. Seni gören hiddetleniyor, parayı diğer dilenciye veriyor.
Şu önündeki yazıyı kaldırsan, Yahudi olduğunu söylemesen, kumarı ve zinayı falan işe karıştırmasan, üç beş de sen kazanırsın, karnın doyar."
Yahudi dilenci gülümsüyor, diğer dilenciye dönüp şöyle diyor; "İşittin mi Salomon? Papaz bize ticaret öğretiyor"...
Yani, ilk bakışta bize taban tabana zıt gelen seçenekler arasında, hayal bile edemediğiniz bağlar olabilir...
Siyaset de böyle olmuş. İçerideki pazarlıkları bilmeden bizler saf düşüncelerle vatan millet derdindeyiz.
“Siyasetçiler ve bebek bezleri sık sık değiştirilmeli, aynı sebeple!”
(Mark Twain)
1 dönem siyaset yeterli.
Hani memlekete hizmetse konu.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
günaydınlar
Danisikli dovus degil bence. Putin'i de mi kandirdilar? Bu diktatorlerin hepsi de kandiriliyor hemen demek ki.
Finli uzmanin 1 saatlik Rusya videosunu koydum once. Toprak almayan Rus diktatorunu diktatorden saymiyorlar. Sistemleri gucte kalabilmek icin belli surelerde sinirlarda problem cikarmak uzerine kurulu.
Dunya liderlerinin verdigi tepkilerden danisikli bir tarafi olmadigi belliydi. NATO savunma uzerine kurulu, saldiriya gecemeyeyiz diyorlar. Ben yine de ABD'nin Ukraklara 1994'te garantor olarak verdigi guvence icin birseyler yapmasini bekliyorum.
Yahudiler konusuna girip papaz olamam simdi!
MOEX/RTSI %1 yukarda. Serbest piyasadan cikildi orda diyorlar yanliz.
Globallesmeyi onledi, ama sonuc olarak herkes fakirlesmeye basladi Rusya'nin isgali yuzunden.
Türkiye 3 ülke dışında et ihracatını durdurdu: Bakanlık
Ulen ukraktaparlar
Ukraklar vatanını savunurkene eyi oluyo da
Iraklıların savunduğu şey Soğan mıydı
GARY KASPAROV
Kimisi gelmiş geçmiş en iyi satranç şampiyonu kabul ediyor.
2005'den beri turnuvalara katılmamasına rağmen ismi hala efsane.
Kasparov yüzünden, IBM, Deep blue projesini rafa kaldırmak zorunda kalmıştı.
Kasparov, 2008'de, Potin'e karşı siyasete girmeye niyetlenmiş, sonrasında vaz geçirilmişti.
2013 yılında, Potin'in, bugünkü hamleleri görmüş ve batı medyasını uyarmış.
Ciddiye alınmamış.
Potin'in bugünkü hamlelerine en sert tepki gösteren Ruslardan biri.
Sosyal medyada bazı paylaşımları :
Putin'in savaş makinesini iflas ettirin
Rusya'nın ekonomisini dondurun ve el koyun
Ukrayna'yı askeri olarak, derhal destekleyin
Rusya'yı her uluslararası ve finans kuruluşundan kovun
Rusya'dan gelen tüm büyükelçileri geri yollayın
Putin'in küresel propaganda makinesinin tüm unsurlarını yasaklayın
Diktatörün yalan ve nefret yaymasına yardım etmeyi bırakın
Putin'in uşaklarını özgür dünyada ifşa edin ve onlara karşı hareket edin
Rus petrol ve gazını almayın. OPEC'e baskı yapın, üretimi artırın... Maliyetlerin, fedakarlıkların olacağını kabul edin
İtalya'nın elenmesi efsane olmuş.
Bravo Makedonya.
Yanılmıyorsam, katılmadığı hiç bir dünya kupası yoktu.
82 dünya kupasını unutamam.
Grupta Kamerun'u yenememiş, 3 puanla zar zor tur atlamış, sonrasında sınıf değiştirmiş, Rossi ile dünya şampiyonu olmuşlardı.
Rusya ve Ukrayna'lıların toplam turizm pastasının % 30'unu oluşturan ülke, devam eden savaş nedeniyle bu ülkelerden yaşanacak kayıpları telafi etmek için harekete geçti.
Ülkede hem devalüasyon oldu, hem de akaryakıt fiyatları çok arttı.
Kayıpları telafi için, İngiltere ve AB pazarlarında tanıtım kampanyasına başladı.
ARKADAŞLAR
Sizce bu ülke hangi ülke ?
Zafer havaalanında, yolcu sayısını artırmak için, Afyon termal tesislerinde, ülkenin en güçlü matematikçilerini bir araya getiren, AKP yönetimi, 1 haftalık kamp sonrası, mükemmel bir formül buldu.
Avrupa'dan Eskişehir'e yapılan seferler, Afyon'a yönlendirilecek.
Böylece muhaliflerin, her yolcuya 1 görevli düşüyor eleştirileri bertaraf edilecek.
CHP'liler iddia ediyor.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın 3 maaşının toplamı aylık 313 bin TL.
Eeeeeeee zeki isen, kaliteli isen, nitelikli isen, Allah veriyor, hatta yağdırıyor.
Turizmde boşuna çağ atlamadık.
Böyle cevherler sayesinde.
Kıskanç bu CEHAPE'liler ya......
ABD Başkanı Biden, Rusya'ya enerjide bağımlılığı azaltmak için bu yıl Avrupa'ya ilave 15 milyar metreküp LNG göndermek üzere AB ile anlaştıklarını duyurdu
ABD Başkanı Biden, Rusya'ya enerjide bağımlılığı azaltmak için bu yıl Avrupa'ya ilave 15 milyar metreküp LNG göndermek üzere AB ile anlaştıklarını duyurdu
Kaynak : Anadolu Ajansı
HER SAVAŞIN BİR EKONOMİK NEDENİ VARDIR..
İMZA : KONFİÇYÜS
SON DAKİKA
Petrol ürünleri işverenleri sendikası, bugün akaryakıtta zam yapılmayacağını, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla, morallerini bozmadan akaryakıt istasyonlarına gelip, lastiklerinin havasını kontrol edebileceklerini, WC'de tuvaletlerini yapabileceklerini söyledi. Dün, nasıl, 23,63'den motorin aldıysanız, bugün de aynı fiyattan alabileceksiniz diyerek sözlerini tamamladı.
25 mart zamsız akaryakıt günü kutlu olsun.
DÜNYA HALİ
SkyDrive ve Suzuki, Uçan Otomobil alanında iş birliği yaptı
25/03/2022 12:52:49
SkyDrive ve Suzuki, uçan otomobil faaliyetleri ve teknolojisinde iş birliği yapıyor. Açıklanan ortaklık kapsamında, iki dünya devi, Hindistan'da uçan otomobilleri geliştirmeyi, üretmeyi ve pazar oluşturmayı planlıyor.
Otomotiv dünyasının Japon devi Suzuki ile teknolojinin önde gelen şirketlerinden SkyDrive, geleceğin teknolojisini bugünden tasarlamak için bir araya geldi. Elektrikli uçan otomobil geliştiricisi SkyDrive ile Suzuki ortaklığı ile uçan otomobil faaliyetleri ve teknolojisinde iş birliği yapacak. Hindistan'da uçan otomobilleri geliştirmeyi, üretmeyi ve pazar oluşturmayı planlıyor. SkyDrive ve Suzuki, teknoloji Ar-Ge, üretim ve seri üretim sistemlerinin planlanması, öncelikli olarak Hindistan olmak üzere denizaşırı pazarların geliştirilmesi ve karbon nötr olma çabalarının teşvik edilmesini içeren faaliyetler ve teknoloji alanlarında iş birliği yapmayı planlıyor.
Yeni Bir Ulaşım Kategorisi Eklenecek
“Müşteriye odaklanarak katma değerli ürünler geliştirme” sloganıyla hareket eden Suzuki; otomobil, motosiklet ve dıştan takma motorlar olmak üzere üç ulaşım kategorisinde ürünler sunuyor. Şirket, hayatla iç içe kalarak ve ulaşım sağlayarak insanların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. SkyDrive ortaklığı, Suzuki'ye faaliyet alanlarına dördüncü bir ulaşım kategorisi ekleme, uçan otomobiller keşfetme fırsatı sağlayacak. SkyDrive, Japonya’nın Osaka kentindeki 2025 Dünya Fuarı sırasında hava taksi hizmetine başlamayı ve Japonya'nın diğer bölgelerinde hizmet vermeyi hedefliyor.
BİZİM HALİMİZ.
https://www.youtube.com/watch?v=d9RiYVM5Xns
Gayet net bir cümle, siz nasıl anladınız?
Rusyanın, abd nin yada diğerlerinin diye bir ayrım yapmış mıyım? Bu forumdaki niyet okuma güdüsü inanılmaz boyutlara ulaşmış. Üstelik doğru da okuyamıyorsunuz. :)
Herkes duysun anlasın diye tekrar edeyim;
Dünya nın neresinde olursa olsun, kim yaparsa yapsın barbarlığı yanına bırakılmamalı.
Yaptırımlarla ilgili sorunuzun muhattabı ben değilim. Yaptırımları uygulayanlara sorarsanız daha doğru olur. Benim fikrimi soruyorsanız onu da çok net ifade ettim diye düşünüyorum. Yaptırım yapabilirler mi, yapsalar o kastettiğiniz ülkeler etkilenir mi sorularını ayrıca konuşabiliriz.
300 kisi olmus on gun onceki Marupol siginak saldirisinda. 18 milyon vatandasini gulaglarda oldurmus, 300 Ukrak ne ki, sabah cayini icmeden halleder katiller.
Herseyin fiyati patladi bu diktator yuzunden. Acliktan olecegiz yakinda. 100 gram beluga havyari 800 dolar olmus.
Elon baba tevekkeli o yuzden uzayla ugrasip duruyor. O garibime de yasanmaz bu dunyada artik dedirttiler.
300'un intikamini biraz almislar. Mariupol Kasabi General Yakov Vladimirovich Rezantsev gubre.
Birkac saat icerisinde bitiririz demis isgal basladiginda.
bizde rusların başladığı nükleer santral işide badem oldu bu durumda
Bankaların ödediği kurumlar vergisinin oranı yasa teklifi ile %20’den % 25’e çıkarılması öngörüldü.
Sadece bankaların değil, tüm sanayi şirketlerinin de çıkarılması lazım.
ÖTV ve KDV kademeli aşağıya.....
Direk vergiler % 85, dolaylı vergiler % 15 olmalı.
Bitecek sey degil bu.
15 bin tank, 4 bin gemi, 1300 ucak... Vur vur bitmez. Bir mucize olmasi gerekiyor.
Inlerinde vurmalari lazim bu Ruskileri. Hop 1000 ucak gitti mesela. Onu da yapamiyorlar ki, adamin eli dugmede bekliyor birisi gagasini acsin da insanligin kokune kibrit suyu dokeyim diye.
MUM YATSIYA KADAR MI YANIYORDU ?
Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Rusya ile Ukrayna arasındaki barış müzakerelerinde ele alınan altı başlıktan dördünde "mutabakat varmış gibi bir durum söz konusu" olduğunu söyleyen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalanladı.
Ukranya parlamentosu bugun. Gariplerim.
Bu kuslar dunyada niye iyi acaba. Dow Jones Airlines savas oncesi zirvesine geldi nerdeyse. Avrupa'da havalimanlari da iyi, ADP de savas oncesine geldi. Anlasma olacagini mi fiyatliyorlar ki.
Kimyon da oteki taraftan kuyumuzu kaziyor.
666;O savaşın hemen bitmesini ,Mr Bidon ve saz arkadaşları istemezler..!!.
Sebebini de sende iyi bilirsin..!!
Ölen ukralar da ,o komedyen ve Gazcılarının da umurunda değildir..