full hissedeler..hatta kredili fln dibine kadar zorlamışlar..artık cahil cesaretimi nedir bilemem :)
Printable View
gül gibi shortları verip long olduk yanıldık.
ama alması lazım sanki.
full + full bimas
11 ocakta ifade etmiştim;2.070-2.130 KUVVETLİ DİRENÇTİ..Ben de hisse kalmadı...dediğim aralıkta sattım.zaten en son banklar vardı.onu da bugün verince kuş kadar hafifledim..
1.2 cent olmadıkça bıst100 de hisse-spot alıp beklemek benim için 6 aylığına bitmiştir..artık sadece vob var..ve yaklaşık 1-2 ay çok yüksek oranda SHORT/FLAT olarak işlem yapacağım..
dostum bu kadar net direnç yapmışken... :(
https://i.hizliresim.com/2oxn6z0.jpg
mezar taşı formasyonu oluştu.. ruhuna fatiha...
devre kesiciler çalışsın...
devreler kesilmesin ışıklar sönmesin beyazlar yanmasın gömün gitsin bas pala bas göm gitsin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
pala kendine gel..
pala enflasyon kaç sen biliyon mu ... kendine gel toparlan..
Rusya ve Belarus şubat ayında ortak tatbikat gerçekleştirecek...
fed faiz riski yetmezmiş gibi bir de ukrayna problemi çıktı başımıza....
bu tabloya kavrulmuş badem desek yanlış olmaz sanırım...
https://i.hizliresim.com/f1xtvti.jpg
Ben şortları şimdi kapattım. Dün de yazdık temiz puan dayu Allah bereket versin.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
toptan devre kesecek heralde....
Bilmediğimiz bir haber olmalı...
Ama zaten 2070-2130 gerçekten kuvvetliydi..yabancı satışına ragmen nereye kadar....
NEYSE TÜM HİSSELERİ BU ARALIKTA VERMİŞ OLDUM AMA SHORT YAPAMADIM..
olacağı buydu ..çok oynayınca ayar kaçtı
Vay vay. Matriks de bazı hisselerde gelirse alım yeri olur diye kurduğum tüm alarmlar çaldı. İzlemede kalalım biraz.
Markets beginning to price in war and sanctions for Russia.
https://twitter.com/tashecon/status/1483447198356582406
şey de de hareket var ve 8 günlük ort. üstüne attı.
tuprs vadeli 179 ...174 1-2 saniyede.. vay vay..!
vay be adamlar burada bile algı operasyonu yapıp shortçuları batırdılar, topikte adam kalmadı, fışkırdı fışkıracak, borsayı bırakmazlar, enflasyon rallisi deyip iyi itelediler. şimdi de güzel arazi oldular. piyasada sömürecek adam olmayınca gerekirse burayı bile kullanıyolar.
mert shortlar duruyorsa zengin oldun:))
fişi çektiler...
BİST: PAY PİYASASINDA VE BAP PAY REPO PAZARI'NDA İŞLEMLER BUGÜN YENİDEN BAŞLATILMAYACAKTIR, SEANS TAMAMLANMIŞTIR.
longda kalana geçmiş olsun.... akşam seansında ne çıkarsa bahtına....
Bist: Pay piyasasında ve bap pay repo pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır, seans tamamlanmıştır.
18.01.2022 17:38:40 bist: Pay piyasasında ve bap pay repo pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır, seans tamamlanmıştır.
18.01.2022 17:32:49 bist:borsamız pay piyasasındaki tüm sıralarda, vadeli işlem ve opsiyon piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve borçlanma araçları piyasası pay repo pazarı'nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur
18.01.2022 17:32:38 bist: Saat 17:32:21 itibarıyla endekse bağlı devre kesici sistemi devreye girmiştir.
tükkanı kapamışlar...
eee adam kredideyse bugün satması gerekiyorsa ne olıcak...
yarın eksi gap kesin....
Bist: Pay piyasasında ve bap pay repo pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır, seans tamamlanmıştır.
bugun bankalara da yeterince veremediler... yarın tahminim hepsi taban açar....
bir tek garan biraz tutunursa tutunur çağrı zımbırtısından dolayı... onla da ne kadar tutacaklar endeksi...
saçmalık.Madem öyle seansı 18:30 da bitir..ama millet satacaksa satsın.