Şampiyonlar liginde, ilk 10'da, Hektaş'ı gördüm az önce.
100 milyar TL piyasa değerine ulaşmış.
Geçtiği şirketlerin karı, Hektaş'ın cirosundan fazla :)
Printable View
Şampiyonlar liginde, ilk 10'da, Hektaş'ı gördüm az önce.
100 milyar TL piyasa değerine ulaşmış.
Geçtiği şirketlerin karı, Hektaş'ın cirosundan fazla :)
Atatürk'ümüzün kıymetini bir kez daha görüyor ve saygıyla anıyoruz.
İran'da, isyan edenleri, idam etmeye başlıyorlar.
Mollalar ve imamlar, hakimiyeti ele geçirince, def etmek çok zor.
PFDK, Galatasaray-Beşiktaş derbisinde top toplayıcı olarak görev yapan Mert Efe Batmaz’a sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 8 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Gs liyim ama
FB yi bu paylaşımı için alkışlıyorum.
https://www.fanatik.com.tr/fenerbahc...-video-2309303
İnsan kuluplerden de bir şey bekliyor.
Bilen biri cvp verirse sevinirim. Yarın mahkeme imamoğluna 3 yıl ceza verir 6 ay içeride yatacak derse kılışdar ne yapacak chp ne yapacak?
Yav insan bugün çıkar imamı içeri atar seçimle aldığımız ist u almaya kalkarsanız bütün milleti sokağa dökerim fln der yaa.
Hakkaten bu kdr pısırık muhalefet görmedim ben bu yaşıma.
KK adaylığı garantilenir.
imamoğlunu istediler aday yapmadı olayı da baştan kapanır. :he:
mağdurlukta var.. mis işte.
Durum pek öyle değil, yabancıların payı %63 lerden %35 lere gelene kadar bist 1800 puanı bile görmedi
Bankaları hep diplerde sattılar 6 tl ye akbak, 3 tl ye ykb yi gelene gidene verdiler
Daha iki ay olmadı ford ta 10 milyon lot sattı 260 lardan
TAV ı pandemi boyunca 15-20 tl den sattılar
Thy 11-12 tl iken de iyi sattılar.
Şu sürünen halkbsankı bu yabancı 8 dolardan kapışarak aldı, arzda %90 yabancı almıştı, durum ortada, bayagı bi kârdalar
9 aylık bilancolar tamamlandı gibi
Bilancoşarda şunu gördüm, devlet elektriğe, doğalgaza, asgari ücrete ne zam yaptıysa, dolar ne kadar arttıysa şirketler daha fazlasını yapmış
Muazzam kârlar var, özellikle enerji şirketlerinde, ülkenin üretimimi arttı yok !! insanlar daha çok mu elektrik kullanıyor yok !! Ekonomide canlanmamı var yok !! İhracaat 5 e mi katladı yok !!
Tabi bu bilançoların etkisi seneye görülecek, 2023 her bilanco döneminde karlar çoğu şirkette 2022 ye göre düşük bulunacak, beğenilmeyecek
Bakan Nebati: 'ÖTV indirimi ile ilgili bir çalışma yok'
Buna ne diyorsunuz.........
https://www.sabah.com.tr/spor/futbol...calip-sattilar
Galatasaray'da yeni sezon formaları aralarında kulüp çalışanlarının da bulunduğu bazı kişiler tarafından internette ikinci el eşya sitelerinde satılınca konu davalık oldu. Kulüp görevlisi 4 kişi ve onlarla bağlantılı 2 şüphelinin evlerinde kolilerce malzeme ele geçirildi. Ürünleri ikinci el eşya sitelerinde satışa koydukları iddiasıyla haklarında 17,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.
Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı özlem ve minnetle anıyorum.
Yanlışın var bence, seneye de enflasyon devam edecek şirketler karlarını katlayacak, az mal satıp büyük rakamlı karlar edecekler, ama durum şuki, o büyük rakamların içi boşalmış olacak. Artık olaylara TL üzerinden bakmaktan vazgeçin. $ euro üzerinden bakın gerçek rakamları görürsünüz, tabii euro $ enflasyon etkisinide hesaba katın.
Bizim apartmana kamera var olduğu halde geçen yıl ile bu yıl 2 kez ziyaret ettiler.Birinde boş döndüler.
Yani diyeceğim o ki hırsız ve dolandırıcılar her yerde.:vk:
kısmi rubleye geçildi..
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı doğalgazın bir kısmı için ödemeleri Rus rublesi cinsinden yapmaya başladığını açıkladı.
ortaya saçılması için batış gelmesi gerekiyormuş...
:he: :he: accayip ötesi...
**alttaki https://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Fried
günaydınlar
Endex 4500 sanırım faiz düstükçe kara para borsaya akacak, peki sonra sogan dogra:whistling:
İmamoglu duruşması şu an sürüyor.
Hakim, sözlerin Soylu'ya yönelik olduğunu ifade etmiş.
Hakimin de işi zor.
Ya terfi edecek yada görevden alınacak.
Bir önceki hakimin durumuna düşmek de var.
İmamoglu davası 14 aralika ertelendi.
Kripto para platformu FTX, ABD'de iflas başvurusu yaptı- Bloomberg HT
Haftasonu barış olsun. :yes: Dxy 106
Sıkıştırmaysa kimse altından kalkamaz..
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun..
Artan fiyatlar ile Ev alamayanlar, arabadan vazgeçenler, son dönem de KKM deki paralar borsaya geldi
Sıra bitcoin den umudu kesenler ve KKM den bıkanlarda
Kasım sendromu bisti frenlesede hisse bazlı kazançlar muazzam devam ediyor
Ocak-Şubat aylarında 4 dolar seviyesi görülebilir
Sonrasında seçim anletinden başka hiçbir şeye bakmaz piyasa
Silkelemeler ve dökmeler borsanın Dna sında var, bu süreçte sıkça rastlayacağız, bugün olduğu gibi
Benim yillar once calistigim bir fabrika da depocu fabrika mallarini arada kendi adina sardirip kar cukka ederdi, hatta fabrika da gece bir kadin isci ile beraber oldu canli olarak bunu patron kamera da izledi ertesi gun eleman a yol verildi ole enteresan seyler var ki hayatta.......
NOT eleman a yol verildikten sonra iz surduk polisiye isler.....(esi ayrildi filan) sonra fabrikaya mal veren kirtasiye ye ise girmisti, kirtasiye de enteresan fiyat cekiyordu fabrikaya piyasa uzeri ama vadeli satis tabi biraz...
Bu ara en çok duyduğum şey xx ler 50 bin lira verip hacca gidiyorlarmış, hemde 15 gün. Ulan memleket parasızlıktan kırılırken insanların fantazisine bak arkadaş yaa.
Bide haberlerde yok şöyle açız yok böyle açız.
Pazartesi gece yarısından sonra son dakika değişikliği olmazsa motorine 1 lira 50 kuruş indirim yapılacakmış.
Tatbikat yerine,
Beton denizinde yüzme kursu açsınlar..
Chp de ömer uçak diye biri varmış.
Çok matrah biriymiş.
Muhtemelen chp, akp ve hdp criptolarıyla dolu bir parti olmuş.
Fetö ye vaadlerde cabası.
FTX 134 yan şirketi iflas verdi..
FTX TURKEY TEKNOLOJİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Tam da o sırada hackerler da 1+milyar doları cüzdanlardan yürütmüş...:he:
ilişkiler ağı üzerine özet..
Ukrayna/zelensky bağışları da bu ekipte..