PAPAZ her gün pilav yemez...:)
Geçen sene seçimden sonra ralli oldu.
Bu sefer seçimden önce ralli olmalı.
GOGOGOGO.......
Printable View
PAPAZ her gün pilav yemez...:)
Geçen sene seçimden sonra ralli oldu.
Bu sefer seçimden önce ralli olmalı.
GOGOGOGO.......
TAR..TAR...TAR diye de ben eklemiş olayım :)
3-4 defa KCHOL/SAHOL oranını paylaşmıştım....KCHOL,frene basmalı ve SAHOL uçmalı, diye...
Zaten bu işin temel argumanı da vardı.
Akşam gelen Nuhcm nun enflasyon muhasebesi bilançosu görüldüğü gibi karları bayağa törpülemiş. Bu sektöre çok yarar buna yaramaz diye bir çıkarım yapılmamalı diyor uzmanlar. Şirkete göre değişecek..Bu nedenle bilançolar geldikçe ilginç karlar da olacak..Rasyolar bir anda değişecek. Olumlu yada olumsuz tarafa doğru..
Altta enflasyon muhasebesinden etkilenmeyecek şirketler var. Döviz cinsi bilançoları var.
Bunların haricinde olan şirketler de var. Tablo altı notları da okuyun..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ce3e9339f5.jpg
Parasal sıkılaşma olmaz bizde. Otomotiv de gene rekor rakamlar gelmiş...
https://twitter.com/serkan_saka_/sta...MYPwqj-mg&s=19
9601..................longgggggggggg.......palanın parasını alalım......
Akbank ve Ykbank bilançolar geldi. Garanti Bankası na göre biraz daha zayıf. Önceki çeyreklerin altında karlar...Buna rağmen beklentilere göre ise daha iyi 4.çeyrek karları gelmiş.
Piyasa buna rağmen satış tarafına geçmedi .. İş bankası 5 sayfa rapor yazıp Akbank a %1 lik kar marjlı saçma sapan bir AL vermiş..
Bankaları yakından izlemek lazım. Özel bilmediğimiz bir gelişme olmayacaksa yukarı hareket yapmaları için çok da mantıklı sebepler yok
Yeşil sermaye bir miktar girdik,bakalım napicak, enflasyon zimbjrtisjndan olumlu etkilenecekmis
Ceel takibe aldım, 60 gelirse bilanço gelmeden ,gelirse çıkarırım ekrandan
Borsa benim çıkmamı bekliyormusnuz ben çıktığım günden beri gogo gidiyor. Göldeki kutup ayısı gibiyim.
arkadaşlar vadelin grafiğini ücretsiz nereden görebiliriz?
ben de ideal var ama hisse1 olduğundan vadeli yok.
Bana sadece geçikmeli de olsa grafik lazım(viobun)
Aylık 820 tl veriyorum ama viob grafik yok?:(
Bir rakam var. GELİRSE ,oradan short açabilirim .
tüketememişsiniz sayfaları :yahoo:
Aktif işlemleri sankodan yapardım.komisyon çok düşüktü..Hala hesabım açık..Ama 1-2 ay az işlem yaptım diye ideal parasını istediler.
(hala ödemedim..her gün temerrüt işliyor..günde 4 -5 tl)
Bazı aylar 40-50.000 tl komisyon veriyordum.1-2 ay işlem yapmayınca veri ücreti istediler.Ben de onların İDEALİNİ iptal edip kendim abone oldum(Her ay tam olarak 840 tl veriyorum)
Ama bu pakette viob yokmuş.VİOB la çok aktif uğraşmak istemiyorum o açıdan tekrar hesap aç vs...yorucu oluyor.
Bir yerden geri çekilme olacak ve bu ortalama %20-25 gibi olmalı..işte o zaman tek seferlik viob işlem yapmak istiyorum.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu işimi görür..Belki başkaları da faydalanabilir.
https://tr.tradingview.com/chart/36Q...T%3AXU030D1%21
eksi mi o :drunk:
Noldu paramı bitti
hepsi bu kadar mıydı
https://i.hizliresim.com/4zmj4jo.jpeg
gün sonu hangisi gelecek dersiniz?
9.575 şortlar 9.506 dan flat ekmek aslanın ağzında resmen
AKTİF vadede günlükte oluşan görüntü ne öyle?
Zirvelerde, max. alışta ters çekiç vs.. hoş olmaz...yükselsin o çekiç buhar olsun...
9.435 e long girdim pasife bir harala gürele verirse diye yoksa yeni tepeden tekrar şort ararım
çakal S&P ve DJİ e göre ayar çekti resmen yeni tepeleri için
yok son yarım saat verirse sağlam verir. kısalar hesabı toptan kesmeyi sever.
:drunk:
mıy mıy kapatırsa buralardan pztsi + gap yine hayırlı olsun gibi.
pıst 100 saatlik kanal dibinde 2.83-84 üsküdar kadıköy hattı çalışmalı yoksa aşağı doğru kanal katlaması hesaplamak zorunda kalıcam.Hadi bademim ince ince yukarı çalış senin derdin belli mazot peşindesin gabarda petrol bulmadınız mı:)birazda cepten ye
abd tarım istihdam verisi gelecek 16.30 da.....
Pazartesi Ocak ayı enflasyon verisi gelecek. Malum düşük olmayacaktır.
Pazartesi endeks yukarı olur büyük ihtimalle
Bankalar geri çekilip yataya bağlamasını bekliyorum geride kalan ve endeks ağırlığı olan tahtalarla ileri geri ile önümüzdeki hafta oyun dönebilir.Sıralama bozulmuyor bankalar,holdingler,.............. siz doldurun:)