bölünmeden sonraki rakam olmasın emre:)
5 banka raporu göndermiş kurum bu
Printable View
Dünya genelinde çelik şirketlerinin değeri düşük.
Bir çok çelik tipi üretilmiyor onlardan bir kaçının alınması lazım. ThysennKrupp 3,2 milyar dolar, Salzgitter 1,4 milyar dolar, ellerinde değişik patentler olabilir. Geçen yıllarda galiba Finlandiye'lı bir üretici satın alınmıştı.
Züccaciyeci paslanmaz çelik üretilmiyor, gümrük vergisi var, burada bir kaç üretici kalın levhayı inceltip bize satıyor diyor. İthali gümrüksüz alsa %10 tasarruf edecek ama iç piyasaya verdiği ürünleri ayırt etmek zor.
Bir şekilde ihracat amaçlı alımlara gümrük vergisi iadesi kolaylaşmalı ya da serbest bölgeler yaygınlaşmalı.
spot30... 967600 direnç olacak gibi
spot100... 910700 destek yapıp, piyasa tutarak ŞORTÇUNUN harcırahını kesme peşinde
SATICILAR belirgin
o 910700 tutmaz ise... yine bi kamyon malı kafasından aşağı boca ederler
Şimşek baktı Londra ABD Arap fon yöneticilerinden fayda yok Benjaminin kaynağına gitmiş ..nabsın.. üretim maliyeti neyse verelim bize de basın
https://i.hizliresim.com/p05nsp0.png
Elektrikli araçlar konusunda kafalar dünyada da karışık. Büyük balon olabilir. Çok verimsiz arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla da.. belki Toyota nin hidrojeni daha uygun olabilir ya da yeni bir teknoloji. Apple da vazgeçti Mercedes ten sonra.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yazık ki.. Döngüsel şirketlerde zamanlamayı doğru yapınca güzel para kazanılıyor. Ama yanlış zamanda tutunca da eziyet oluyor..
Eskiden enflasyon normalken sineye çekiliyordu. Temettü veriyor, fiyatta biraz kıpırdanınca insanı rahatsız etmiyordu.
Ama bu dönem sadece hızlı giden hisse dönemi
kötümü çıkmış halkbank kararı şimdi açtım ekranı...
Dün burada bunu anlatmaya çalıştım eregl tahtası en ucuz tahtalardan ama yukarda senin saydığın nedenlerden dolayı hareket başlatamıyor , şirket temettü ve bedelsiz havucu koydu ama mıtal satışları bitmeden durulma beklmeiyorum dün millet 48 liradan temettü verecek diye atlayanlar oldu , bekle kardeşim ne acele ediyorsun ,dünden bugune %3-4 aşağıda
Geçmiş geleceğin aynasıdır der bazıları. Muhaliflik değil ki yorumlamaRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin yaptığın teknik en basit olandır..Bunu borsanın ilk kitapları yazar.YANİ BİR HALT DEĞİL...Ben de bu basit işi bazeb basitlik olsun diye kullanırım ..Ama fazla anlam yüklemem..ve sadece poz. exıt için kullanılır..
Ona göre hareket eden batar veya trentte 1 /3 alır..senin gibi..
Haydi koçum bakayım..bak işine..senin ailen -eş dostun yokmu..onlarla konuş.terapi ol..Burada kafayı yiyeceksin.
Ciddi olarak nevrotik PROBLEMLERİN VAR...ACİL DOKTORUNLA GÖRÜŞ.
Alaylı takılıp,eğitim görmediğinden standart okulları bile yücelten adamsın...Bu yolda ilerleyemediğinden KenDİNCE BİR İLAH edinmişsin(teknik)
Kılıçlı pelerinli falan tören yapilması gerekir diye düşünürüm böyle fotoları gördüğüm zaman acaba...[emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında çok daha ilerlerdi ama çok büyük firmalar geleceği gördü.
en büyük sorun üretmek değil. o pillerin çöp olması. ve o kimyasal atık devasa olacak haliyle hiç biri geri dönüştürülemez .
yarın birgün hükümetler karar alırsa pillerin atığı üreticiye aittir vs. hepsi mıçar.
teknoloji aramayan sadece daha uygun yakıt arayanlar için iyi ama. ne yazıkki geleceği çok korkunç.
:drunk::drunk:
https://www.ntv.com.tr/galeri/otomob...AkSnGjpyaHK7jw
Bize böylesi lazım. :)
Bu konuda çok haklısın Sayın Emre güneş.
Gece TV'de ABD'den bağlandılar, borsayı etkilemeyeyim dedi söylemedi ama iyi olacak gibi konuştu.
Bana göre artık orası risk değil halka açıklık çok düştü, hükümet inceldiği yerden kopsun biz elimizden geleni yapıyoruz kaç milyar dolarlık uçak siparişi verdik diyecek. Rusya ile yakınlaşıyoruz gibi,
Avrupa da Reis bu ABD'den bizi kurtar havasına girebilir.
Ben basit işleri severim düşkün abka,
ama senin gibi kibirli ama bir okadar zavallı insanlara kendi doğrularını kabul ettirmek için yırtınan kişileri sevmem.
dün akşamda belirttim basit teknik bana para kazandırıyorsa benim için en güzelidir , sen zeki çocuksun kullanma ama sonra çıkıp TEPE diye koyduğun grafı sana sorarlar benim yaptığım gibi sonra yukarda anlattığın gibi saçmalar durursun.
düşkün abka sen rahat ol ailem çocuklarım dostlarım bana bakar ilgilenir ama sen bir aynaya bak doktora gitmeden önce ne görüceksin biliyormusun KİBİR .Oda seni eritip bitirir.
akkız gidiyor, ardından bakıyoruz yine :he:
Sana takıldım başkan. :) Seni de severim. Benim Muhalif olanlarla bir sorunum yok. Ben sadece çok uç örnekleri sevmiyorum.Her iki taraf içinde. Topicte muhalif kanat zaten güçlü.Eli de güçlü. Bazı çok uç örnekler olmasa daha bir denge olur.
Mesela ben piyasa için pozitifim ama bugün yaşadığımız % 1 civarında yükseliş bugün için beni bile şaşırttı. Hele dün karanlık oda da günün en düşüğünde kapat sonra gel bunu yap ilginç oldu.
Görüntü akşam üzeri kapışma olacak şimdilik bankalara gel gel yapıyor.
Evet bankalara dikkat etmek lazım...
Rahmetli babam siyaseti ‘doğruya yakın yalan söyleme sanatıdır ‘ derdi
Maalesef siyaset böyle bir şey omurgasız ,,tüm dünyada böyle bizde ortadoğuya özel birkaç tık fazladır
Tümü için geçerli
Bu sebeptendir uzun zamandır oy kullanmıyorum inanmadığım birşeye onay verip kendime saygımı kaybetmeme adına
Belki benim beklentim çok ütopik ..