Originally Posted by
refaba
Bendede bir oğlan vardı,şımarık yetişti,90 yıllarında bilgisayar almıştım,mahallenin çocukları toplardı takılırlardı,o zaman kimde bilgisayar vardı,tamam az çok şey öğrendi,onun yanı sırada çakallığıda,dersaneye gönderdim dersaneyi taktı,üniversiteye gönderdim hocayı dövdü son sınıftayken,hoca onu tek dersten taktı diploma alamadı,araya adam koyduk,taktığı hocanın dışında hocaları severdi,taktığı hocasına ikna etmeye çalıştılar ikna olmadı,çok çaılşkandı zekiydi,ders çalışmaz sadece hocasını dinlerdi,o bilgilerlen sınıftan geçti,tarih bigisi matematik süperdi,neyse,eski GS başkanı adnan öztürk bir spor etkinliği için bir yer kurdu,kuzeni CNN kanalında yönetimdeydi,onu önerdi işe başladı 19 yaşında,o zamanlar benim emekli maaşım 600 tl cıvarıydı,2.500 tl ile işe koyuldu,2 sene iyi gitti,elaman lazım oldu yanina bilgisayar bölümü mezunu kuzenini aldı,o zaman ülke sistemi bozuk olduğundan kapatma davaları derken işler iyi gitmedi işten çıkarttılar,kuzeni kaldı,onun diploması olmadığı için kuzeni bilgisayar mezunu olduğu için onu bıraktılar,oda filim sektörüne girdi,çekimler yapıyordu bayağı tutuldu,yönetmen oldu mevkisi bebek,arnavutköydü,oldu istanbulun kurdu ,çakalı ,çektikleri filimleri ses getiriyor derken,RTE sektörlere ağırlığını koydu,filimler denetime takıldı işler kesat oldu,arnavutköyde dairem vardı onu bile ona vermedim ona kızdım sattım,zamanında benimle kafa bulurdu,senin aylığını 1 gecede yiyorum bile dedi,kovit davası bunu çulsuz bıraktı,çevreye borçlandı soluğu yanımda aldı,2 sene kesemden yedi,bedelli parasınıda ödedim,o zamanın şartlarında 350 kayme taktı bana,şimdi 2-3 milyon vs yapıyor,peşinde bir yeme içme yerinde çılışıyor giresunda,boş dairemde oturuyor,kira,elektrik su vs vemiyor,öde diyor mok gibi para vs var sende diyor,bu arada evli bir çocuğu var,gelin izmirli,onların hatırına katlanıyorum,2 kızım bir oğlum var,kızların yeri ayrı ikiside zengin ailede,onlara bile çok borç takmıştı,37 yaşında,böyle uzayıp gider adam olacağı yoktur...