BIZIM GOREVIMIZ.....ADAM YETISTIRMEK.....
bu halkin kaderini degistirmek.....BILGISI OLMUYANI FRENLEMEK....onu yapiyorum....aynayi tutup....KENDISINI AYNADA GORMESINI SAGLIYORUM.
Printable View
Şakamısınız siz ya. 9000 endeks de 7500 den önce tek lot almam diyen adam şimdilerde ralli moduna girmiş. Ne oldu aylık macd.?
Kuzu zayet bir alem. Temmuz ağustos dipleyecez hedef 7200 diyordu. Sonra ekim 14.000 dedi.Çakıldık. Şimdi aralık 14.000 diyor.
11.800 derken meğersem short açmış falan.
Şaka gibiler yeminle.
- Denize benziyor borsa, bazen dalgalı bazen sütliman. Bazen günlükte çıkıyor fırtına bazen haftalıkta bazen aylıkta... Borsadan para kazanmaksa bazen kısa sürede oluyor bazen gençlik gidince ya da ömür bitince.
- Demirlememek lazım o zaman. Kâr görünce satmak ya da kademe kademe.
Yalnız bu kadar olur. Gözlerime inanamadım KARADUMAN ralli diyor. Yahu 9000 lerde sayfalar dolusu satın satın satın sakın almayın diyen adam bu. Ben bu kafayı bilirim insider kafası bu. Ama insider i sağlam değil belli. Sağdan solda duyduğu üzerine yazıyor. Birisi kulağına ralli diye üflemiş bu da prim kasmak için anında buraya yazmış. Daha evvel de çökeceğiz demiş idi. Bu insider kafasını nerede görsem tanırım Kendi fikirleri değil bunlar.
BURADA....az biraz cikacak....dedigimden neyi kastettigimi daha sonra yazacagim....
ikinci SILKELEMEDE.....benim gibi DINAZORLARI maldan indirmeye calisacak....emme NAFILE....IKSE INMEM.
IKILI TEPE....yani 10 600.....orada dusunecegim....TURKIYE-ISRAEL nedeniyle.
degerli okuyucularim....
sizleri.....dusuncelerimle ilgili bilgilendirdim....NE DIYORSAM ODUR....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.....dusuncelerimi degistirecek tek sey var....unutmayin....TURKIYE-ISRAEL-SURIYE.
Burayı okudukça aklıma geliyor
https://youtu.be/weH88agWQYI?si=YR34EUKIupE8RHIn
Olabilir pek ala mümkün. Ben burada nick takip ediyorum. Misal ismi lazım değil bir hisse başlığında aylardır offline olan 3 farklı nick 2 saat ara ile gir çık yapmışlar. Şans? Tesadüf ? Yok canım olmaz öyle şey? Bu 3 ü de hisse tepelerde iken forumda birbiri ardına mesaj atıp hisse köpürtüyorlardı. Şans? Tesadüf ???
o zamanda şimdiki gibi yaptın.. o zaman dedimki savunduğun görüşünü teknik analizle açıkla da ne söylemeye çalıştığını anlayalım ..sen dedinki ben grafik koymam sen at üzerinde konuşalım..neyse grafiği ben attım ve bu sefer benim dediğimi sulandırdın..
sen busun ..o yüzden kuzu dayuya dedimki bu zaten böyle ..sana cevap vermiyorum ona diyorum ben..
bak kuzu dayu net..açık açık yazmış adam sağolsun..bu düşüncesi görüşü bile anlayana bir insanlıktır..
burda akşama kadar yazı yaz..ama boş..
mala anlatır gibi açık açık bunlara yazarsın yine anlamazlar yine cevap yazarlar .:)
çarşamba pazarına gideyim..tartışmayın boşver..para kazanıyorsanız sorun yok..
Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, şirketin gelecekte mutlaka halka arz edilmesi gerektiğini belirterek, “Bugün değil ama ileride Togg hisseleri Türkiye’den yatırımcılarla paylaşılmalı” dedi.
Baktılar araba satışı istenilen düzeyde değil.
Memlekette de " keriz" çok ,( damla'dan neyimiz eksik demiş)
arzdan parayı kırmayı karar vermişler gibi.
Kardeş 9.000 endekste 5.500 bekleyip, sayfalarca yazan sen değilmiydin?
Basss palişkooom bassss aşşaaa bassss :kahkah:
12155
sindoma kapa ekranı git allah aşkına. 9000 den millete tek lot aldırmayan hatta belkide zararına mal sattıran adam çıkmış ralli diyor ?
Dalga geçse bu kadar olur. 2 ayda değişmiş miş falan.
KARADUMAN a bir abisi çökecez demiş bu geldi çökecez dedi. Şimdi o abisi ralli demiş. Buda gelmiş ralli diyor. İşte grafik falan macd falan da diyorki açıklaması işte falan.Bu çakma!! insider kafasını iyi biliyorum çok var çevremde . Onlarda biryerlerden!! hep haber gelir falan.
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 51 kişi okumaktadır. (15 üye ve 36 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, AKBABA, bozdogan82, Dedektifjjdj+, Denizdenizli61, freedım, KARADUMAN, kuzu, loto, lsc+, Mathias, pit+, sindoma53, Tince
Bozkurt reyizz ..kankilerin neredeler :yahoo:
çıtak dayuu ..Ayasofya ,short squeeze ci bedirrri :kahkah:
lan mal buraya gelip provakete etmeyin ralli varken kuyruğunu bacağının arasında bahçede geziyordun aşağı gelince piyasa buraya gelip dangalakça öngörüler koyan sensin
kuzu dayucuğum burası diğer köye benzemez.. bu topic kendi açtığın topicede benzemez.
burası genelikle free takılır..
methettiğin taşaklarını koparıp yedirirler adama burada.. :he:
demedi deme sonra.. :drunk:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...40#post7082440
Ooovlum çıtak günlük at diyorum ..60 dk dan 180 e oradan 240 e geldin ..efferim sana :oleyo:
gapı bari kapa yaw..
mıy mıy mıy..
:drunk::drunk:
Gösterdik grafik ile. Biraz sektör tecrüben olsa biraz orta üstü bir şirkette çalışmışlığın olsa zaten bilirsin bazı şeyleri. Oligark falan mevzusu değil bu iş. Yarın Ülke komple savaşa girsin hepsi tık londra los angels roma paris cannes de.
Ha bilgi diyorsun. Yazdığın herşey tutarsın. HATIRLA
Ne diyordun. 9000 den aşağı basacak başkası kurtarmıyor. Basacak insanları dökecek. Bende ne demiştim. Buradan basarak mal alamaz. Yukarı sürmesi lazım. Hatta işin matematiğini de yapmış idim. Biraz yükselse millet ne var ne yoksa satacak durumda idi çünkü.Dikkate bile almadın. Benim dediğim olur basacak diyordun. Haşırt diye aldı ?
Bilgi adı altında dediğin şeyler de süper yanlış. İnsanları çok yanıltıyorsun ? Bilgi veriyorum adı altında yapıyorsun birde.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...81#post7082381
Short squeeze ci bedirrri nellerdesin oolumm :rules:
12153
https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post7082541
Zaten ben gelince kaçar gider :oleyo:
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (19 üye ve 28 ziyaretçi)
mert45, *Bozkurt+, akcay+, balık, Cautionary+, Dedektifjjdj+, Denizdenizli61, EMLAK, guerra+, ilke63, KARADUMAN, kuzu, loto, lsc+, Master_Kamaji, Mathias, semih, sindoma53, Tince
Bozkurt reyiz ..bedirri okullar açıldı diye sıkıntıda ..pazar pazar dolaşıyor ..Ayasofya nın da okullu çocuğu var - onu da anlıyorum ..da.... MACD ci çıtak dayu nellerde :kahkah:
12160
arkadaslar burda kimseyi manupule edemezsiniz burdakiler en az sizin kadar kaşar...
gidin yeni yetmelerin oldugu yerde yapın sovunuzu...
Çocukları pistten alın, sert hareket geliyoru az soona
neyse gidip güzel bir aksam yemeği yiyelim...
odun atesinde kuzu incik...
bunun için öğlen yemeği bile yemedim...
https://i.hizliresim.com/ezj183v.png