Teşekkür ederim, bilgilendirme için.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkür ederim, bilgilendirme için.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba müsaitseniz bir şey danışmak istiyorum
Merhaba nereye gider bu hisse
Böyle ilgisiz alakasız sinekler doluşmaya başlamış hisseye.Ayrılma vakti geldi demekki. Kalanlara bol sans
Hoşşşşt , haha haha hatta 10,50 den aldım yanlışın var , kıskanç 3-5 kuruş nilkiz , biz senin gibi değiliz ismen 4 teyken düşecek düşecek deyip 8,30 dan ismen hisse almadık , 6,20 nere 10,20 nere kara bak demi hemde 1,5-2 ayda yaptım infoda , senin toplam portföyünün 2-3 katı hemde senin gibi 3.000 lotla değil senin beyin hücrelerinin kavrayamayacağı bir lotla 😂😂😂 onun için zorlama kendini yaş 50 üstü senin ısınır felen , orta vade infoyu çok yüksek kazanç için tutuyorum demişsin bir yerde ( 1.000 lot ile 😂😂😂😂😂 ) senin çapın bu işte 1.000 lotluk birisin şurada yazdıklarına değmez yazık sana 😂😂😂 , kalabalık yapma forumda , ismende milletten baya küfür yemiştin buralardada yeme , ha sen alışığım diyorsan orası ayrı 😂😂😂 , stajyer nilkiz ,
Bu haftada % 12 artı ile kapattık , önümüzdeki hafta artış hızlanır bence bedelli için süre azalıyor , bu fiyattan hissenin şubatta fk sı 6,6 ya inecek , ismenden de düşük olabilir 😂 , potansiyeli çok büyük 4 aylık süre için , benim sabırsızlıkla beklediğim bedelli , eğer rüchanlarda dehşet bir yükseliş olursa ki benim beklentim böyle , ortaya çıkan kar ile info lotu da dahada artırırım , zaten 2021 de buda temettü verecek , bu % 25 yasaktan dolayı ismen ile info arasında ciddi bir farkta kalmadı temettü farkı anlamında , hadi bedelli gel artık da 😂😂😂