bundan önceki 1,43 ü gördüğündede aynı seviyelrden epey satmıştı. öyle hatırlıyorum. tamda defter değerinden satıyor. 1,20 lerden de sattı epey bunuda yazayımda kimse demesin 1,40 lara geldi kuru satar şimdi diye:)
Printable View
şirketi borsaya açıyor eline para geçinçe işi güçu bırakıp aç kurtlar gibi hisselere dalıyor emin ÇÖLAŞAN ın yazısındaki i.c.gibi şahıslarda devletin her döneminde kendilerine yer buluyor makam sahibi oluyor. aklı fikri beleş para kazanmak olanlarda bu kişilerle baglantı kuruyor nasıl olsa her dönemin adamı bu diyerek sonrada meydanları toza dumana buluyor kendini yetkili sananlar da bunların arkası kuvvetli veya bizden diyerek sessiz kalıyor sonuç bu .sabah kipa +13 şimdi-14 sabah atlas +20 şimdi +2 örnek çok
patron işini yapacak al sat borsada yapamayaçak sataçaksa borsa dışı olaçak
sn. alicingifeli benim sinirlendiğim olay zaten bu . adamlar dolandırıcı resmen. kılıf bulmuşlar kendilerine milleti soyuyorlar. dünde evelsi günde burdaki herkese çağrı yaptım. gerekli mercilere mail mektup atın. spk nın irtibat numarası bile var. insanları resmen uyuşturuyor bu spek herkes donakalıyor. burdaki herkesten ricam .hatta ricanın ötesinde göreviniz ve hakkınız bu sizin. birkaç dakikanızı alır be arkadaş. siz gerekeni yapın eğer adalet varsa şikayet ettiğiniz kurumlarda bulsun çıkarsınlar bu haftaki manipülasyonu yapanı yada yapanları.5 senedir bu kağıtta olanların hepsinin arkasında bu haftaki manipatör grup var.
samatın yatırımcı ilişkileri müdürü telefonunu açmıyor bu arada:-)
nereye yazarsan yaz onlarda 1 açıklama istıyor
BORSA İSTANBUL A.Ş. tarafından 20.04.2018 TARİH VE BİAŞ-4-3489 SAYILI YAZISINA İSTİNADEN YAPILMIŞ AÇIKLAMADIR;
Şir ketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, henüz kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını sayın ortaklarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK
TİCARET VE SANAYİ A.Ş.
bu açıklana netiçesinde iki taraf da görevini yapmış oluyor millet boşa akınntıya kurek çekiyor
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış tezgah kurulmuş 1 açıklama 1 cevap yeterli
bir hissedesin o hisseye galip girmiş ya rezil olursun ya da vezir vezir olman için ilk fırsatta köşeyi dünüp o hisseden ayrılaçaksın yoksa sonu hüsran çok arkadaş memnun olabilir bir çok arkadaşda bu hisselerde zarar etti hiç şikayet eden olmadımı olmuştur niye işlem yasagı gelmiyor en basiti az önçe yazdım atlası şu an -8 ...........
Galip borsanın piyasa yapıcısı oldu artık eskiden kendi şirketleriyle manipulasyon yapardı şimdi şirketlerin hisselerini toplayıp bir yerden sonra şelale düşüsüyle canlar yakıyor peki bu samat ın patronu 8 tl den hisse satmış 1.40 olsa ne olur bu kadar aç demek ki hemen hisse satıyor..Şurda seçim kapıda hayatının işi önunde kasaya para akacak hırsız yine hırsız..