Ben bu hisseden çıktım ama yine takipteyim. Daha önce de yazdım, borçları artırmaz, idare edilebilir seviyede tutabilirse, memlekete istikrar gelir de emlak piyasası düzelirse balıklama atlayacağım bir hissedir. Şu andaki haliyle de belki kazandırabilir ama A. Yeşilada'nın dediği gibi gece uykunuzu kaçırıyorsa o yatırımı yapmayın prensibi nedeniyle şimdilik uzak duruyorum. Mesajlarım da insanlar alsınlar ya da satsınlar diye değil, artısını eksisini konuşalım insanlar alacaksa satacaksa bunları bilerek alsın-satsın. Yani nihai kararı kendisi versin. Örneğin ben Türkiye'nin sıkıntıları artacak diyorum, bu nedenle satıyorum diyorum. Bir başkası ülkenin yakın zamanda istikrara kavuşacağına inanıyor o da alım yanlısıdır. Yani aynı yere bakıyor ama farklı şeyler görüyoruz dolayısıyla kararlarımız da farklı oluyor.
Sizin hassasiyetiniz de anlıyorum, dikkatli ve şüpheci olmakta haklısınız. İnanın çakal diyeceğiniz türden bir grup vatandaş var, kendi pozisyonuna göre hisse başlıklarında yönlendirme yapıyor. Size önerim aklınızı çelen mesajlarla karşılaştığınızda gidin o mesaj sahibinin diğer mesajlarını inceleyin. Nasıl birisi olduğu hemen ortaya çıkar, buna göre söylediklerini dikkate alır ya da boş ver dersiniz.
Saygılar..