2.5 milyon lot mal satmış. elinde ne kadar vardı şimdi ne kaldı. ?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2.5 milyon lot mal satmış. elinde ne kadar vardı şimdi ne kaldı. ?
500k mal ya var ya yok. Sabırla acı koruk helva olur. Sabırdan başka çare yok gibi. Hepimize sabır diliyorum. YTD.
2011e06 da 1.90 10 bin lot almıştım sonra 10 bin daha aldım maliyet 1.75 oldu riva arsasından dolayı birde koçların diye ama tam bir yamyamlar hissesiymis allahtan 4 dolara gidecek derken garanti yatırım 2.37 sattırdı benim elimde başka kagıtlar olduğu için burda 6 sene bekledim ama burası borsa forumdakiler 1.22 ile 1.37 arası kaç yıl oralarda oyaland ıeger galip burdan çaktırmadan topladıysa varın maliyeti siz düşünün.y.t.d.
Zararım büyük . Ancak yinede canım sıkılmasa Moralman iyi durumdayım . 15 yıldır borsadayım. Neden bu hisse hala tavanlar serisi olacak gibi geliyor. Kapanışa doğru alan kendi değilse demek ki başka biri yavaş yavaş topluyor. Ya da umut
Yatırım tavsiyesi değildir . b
250 k doğru ise bugün dibi gördü demektir. yancilarinda 1 milyon k varsa toplam 1.5 milyon lot bu seviyeden piyasa alır gibime geliyor. bilemiyorum tabi. 3 binden 2 bine düştu. buradan bir ikinci tepe deneyebilir gibime geliyor. ytd
%1,25 kaldığına göre tam 500 000 payı kaldı. 2,02-2,07 alan da kendi idi. Yarın bu aldıklarını da üzerine 10 kuruş koyarak satar aradaki farkla da akşam ekibine alem yapar. Ağlayanın malı gülene yar olmaz. Yarın haksız kazanç sağlamaktan tüm mal varlığına el konmayacağı ne malum. Ya da kafayı sıyırttığı birisinin daha kötü şeyler yapmayacağı. Adamın korkusuz olduğu kesin ama korkusuz adamların da, memlekette deli adamın çok olduğunu bilmemek, düşünmemek gibi bir sorunları var. Yatırım tavsiyesi değildir. Naçizane düşüncem yarın bu operasyonu herşekilde düşüşle tamamlayacakları yönündedir. Herkesin dikkatli olmasında fayda var. Şöyle bir polim yapılabilir. Hafif satıcılı başlayıp, sonra sert yukarı yapabilirler ve milleti " aha galiba, galip gitti ve hisse tepki veriyor yukarı " algısı ile son kez milleti tahtaya çekip, önce elde avuçtakini buradan verip, hala da alan varsa bu defa da açığa mal satmaya başlayabilirler.
İnsanda heves bırakmadığı kesin. Ama çok sevdiğim ve insanı kendine getiren bir söz var.
"Borsada kaybedilen para, Borsada kazanılır..." Yiyecek ekmeğimiz varsa yeriz abilerim arkadaşlarım kardeşlerim. Sağlığımız yerinde olsun yeterki. YTD...