https://i.hizliresim.com/wwxUUy.png
Printable View
Toplantıda neden hiç yabancı soru sormadı ilginç...
Toplantıda Trkcm değişim oranının kötü olduğunun kendilerinde farkında topu pwc atıyorlar tamam 5,47 pwc bir fonksiyona sokuyor hooop 0.67x değişim oranı çıkıyor ya adama sormazlar mı bu nasıl ölücülüktür DH ölücüsü gibi....
Ayrılma hakkı da açıklama tarihinden geriye ortalama 30 gün....
Birde covid ile fiyatları öldürmüşler kalem onlarda spk zaten malüm....
Ancak oyakta ki gibi spk bu oranlar adil değil git değiştir diyebilir veya hızla yeni mevzuatı çıkarır bunu uygula der o zaman başka....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Bende mert beye katılıyorum. Bir tarihten öncesi sonrasındiye ayrıma girmek milyonlarca lotun yüzbinlerce yatırımcının didik didik edilmesi demek. 25 subat elınde olması yetmıyor bu tarihten sonra satmıssa tekrar almıssa yine hak kaybı oluyor. Eğer bir tarih geçerli ise. Bence zor böyle birşey.
Cok ayrıntı . daha once hiç görmedm ayrılma birleşme olaylarında su tarıhten once sonra vs olanlar dıye. En son oyak da gördük
Yani çok zor bir iş değil excelde bile 2 filtreye bakar. Alım tarihi şu tarihi öncesi ve hala hesaptamı şeklinde. Bu kadar çakallık yapanlar için zor bir iş değil ki çoktan hesaplanmıştır onlar. Potansiyel nakit çıkışı hesabı için. Bu haftadan sonra tekrar hesaplarlar hatta. Bu durum ne kadar getiri sağladı şirkete diye :))
Hocam bahsettiğiniz şeyde yetersiz alım tarihi şu ve oncesi ve hesaptamı bakmak yeterli değil. Milletde milyonlarca lot var belkı sattı korona ile 3.5ü den aldı 5.20 den sattı suan yine aldı. Bunun tek tek hesabı zor.
Evet belirli tarihten oncesıne bakar kolay evet mal elındemınsuan onada bakar oda kolay. Ama günler içinde ne satmıs nekdr almıs 25 subat oncesınden mal eksılmısmı artmısmı bunun hesabı excelde olmaz diye düşünüyorum. Zaten daha once görmedm böyle birşey. Hep söylenır ama uygulamada herkes yararlansın denir. Bosuna 15 günde bu fiyatlara getirilmedi. Diye düşünüyorum.
Fiyatların dibine getirilmesi bence herkws haktan yararlanabilir anlamı tasıyordu benım ıcın.
Atıyorum. Şişe 5 lira adil değer verildi 8 lira ayrılma hakkı. Adam 8 den ayrılıp gelip piyasadan tekrr 5 liradan alabilir. Mantıgı ne yada yanlısmı dusunuyorum.
Önemli olan ayın 25 inde elinde olup sonra satanlar ne kadar ve büyük fonların kararı ne olacak
Trakya cam 130 milyon lot dışarda
Soda 200 milyon lot
Anacm 70 milyon lot
Denizli cam 7 milyon lot
Sise cam 250 miyon lot
Bunların yarısı kullansa 2 3 milyar tl lazım yani 400 milyon dolar onlar için büyük para değil rakamlar ortalama aklıma gelenler
ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrılma hakkından yararlanmak için olağan üstü kurul yapılacak. Bunda birleşmenin son aşaması
Burada ayrılma hakkına başvuranın parası yatırıldıgında birleşme tamamlanmış ise verdiğiniz örnek şişe fiyatı o seviyede kalacak mı meçhul. Exceli de örnek olarak verdim. Mutlaka aldığımız hisseler bir kod ile kayıt ediliyordur. Bu kodlardan takibi yapılabilir diye düşünüyorum. Böylesine bir sektörde bunları mutlaka kolaylıkla takip edebilecekleri sistemlere sahiptirler. Bu miktarları da sürekli takip ediyorlardır anlık pozisyonlarını alabilmek için aksi taktirde kör karanlıkta bu işlemleri yapamazlar diye düşünüyorum.