yeni bir vakko olmaya aday.yıl sonuna kadar zaman veriyorum kerataya.günlük hızla yukarı gidip ani geri gelmesi buna delalet.x2 x3 hakediyor.Bekliyorum artık dere gecerken at degiştitilmez bu saattten sonra
Printable View
yeni bir vakko olmaya aday.yıl sonuna kadar zaman veriyorum kerataya.günlük hızla yukarı gidip ani geri gelmesi buna delalet.x2 x3 hakediyor.Bekliyorum artık dere gecerken at degiştitilmez bu saattten sonra
Bizim patron dogalgazı halka arz etmek istemezmi acaba? Teknik olarak mümkünmüdür bilemem.Elektrik imkansız gibi.
Olabilecek şeyler neden olmasın da, etmez gibi halka arzı ekseriyetle para kazanamayan borç batağında olan patronlar düşünür, büyük patronlar profesyoneldir o ayrı şey(koç, sabancı)
Kıytırık bir tekstil şirketine değil arıkan holdinge(adını yıllar önce koymuştum) ortaksınız vesselam.
geçen haftaki 9,71 tavandan beri aralıksız her gün mal dağıtıyolar.bugün sıra YK de idi bakalım yarın kim verecek,muhtemelen bugün alan oyakda yarın verir. hızla boş tahtayı yukarı çekip lambayı yakıyolar, sinekler üşüşüncede veriyolar ilacı. her gün aynı hareket. korkum oki sürekli mal çıkmalarının sonucunda endeks geri dönerse işte o zaman verecekler sopayı.
Haklısın hergün çıkış var ama ben inanmıyorum artık gercek olduguna.9,71 günü nnf fonu 800 bin lot civarı mal çıkmış.Büyük alıcı bof idi.sonraki günler daha düşük fiyatlardan satmaya bof.başladı.mantıksız geliyor bana.
Ya tahtada gercekten sıkıntı var.Önceki varsayımlarımda oldugu gibi.Bilgili- arıkan-nnf fonu çarpışması...yada takasları iyicie karıştırıyorlar güzel bir hareket gelcek.
Birde bugun mesela 9,29 hızla çektikten sonra 5 dakka içinde geri bastılar 9 kadar.bence mal yedirme olsa daha fazla zaman beklerdi yukarlarda..Yukarıda yazılanı alıp geri basıyorlar.Topluyor olabilirlermi diye artık iyiye yorumluyom.
Birde bu hissede aktiften alma ve pasife verme oranları çok sık degişiyor gün içinde.genelde son aylarda pasife verip işlem yapıyorlar hep
Birde sürekli aylardır huyları kademlere 100 bin 300 bin felan yazıp set kuruyorlar.ben görmüyom kademeleri ama yazanlardan okuyorum.Bugunde yazmışlar 100 bin akşama dogru 9,03 mesele.Ama hala anlamış degilim nnf fonu 3 milyon lot üstünü nasıl topladı.bilgili fonamı devretti malını acep
dostum öyle olsa ayda 100 kez bize trade imkanı vermez. yeğenim 40 bin lotla her gün trade ediyor. bugün yine 9 dan aldığı malları 9,25 ortalamayla verdi,sonra 9 dan tekrar yerine koydu,muhtemelen yarın tekrar verip alacak.. bunu her gün yapıyor. dediğin gibi olsa 30 kademe aşağı salmazki satanlar yerine koyamasın. 30 dan 20 lere basar en fazla. Ya mal giydiriyolar,yada tahtayı yapanlar salak ki salak adamın yapacağı iş değil.
ben de tam olarak böyle olduğunu düşünüyorum. tepede çok yüksek hacim olması bu düşüncenin doğruluğunu destekliyor. garantinin 8 milyon satışını yaparken kısmen yükselmesini de açıklıyor. mantık böyle... ama duygusal olarak çıkacağına inandığımızdan gemideyiz. bakalım nolcak, kısada 10 üstünü görürsem çoğunu çıkcam.