işin şakası bir yana
bu tahtada o kadar hisse satılma imkanı sıfırdır.
Printable View
işin şakası bir yana
bu tahtada o kadar hisse satılma imkanı sıfırdır.
% 300 Bedelsiz ile tahta derinleşir, güzel olur, o zaman rahat mal boşaltılır.. RTA için Bedelsiz Sermaye Arttırımı sözü de verilmişti Murat Güler tarafından, GLRYH 'de geri alım sözü tutulduysa RTA'da da bedelsiz sözü tutulur diye inanıyorum.. Zaman meselesi..
Ytd..
sn. refik bana göre malı tahtaya indirdiklerine göre artık bedelsiz sözünün tutulmasına sıra geldi
sermaye tavanı 100 milyon, demekki kabataslak %120 gibi bir bedelsiz açıklayıp , sermayeyi 100 milyona çıkabilir.
"yatırım tavsiyesi değildir"
Yaklaşmayın hisseye ,mesajı veriyor..
Güzel her haberi 2 senedir golgeliyor , pasifize ediyor patron
Olanı nedir?
Hisseye şeker haberler yollayıp malları en az 79 den satmak varken, neden yükselmesini istemiyor tahtanın?
Derdi ne bunların?
Nakit lazımsa, caksin zirveden ekinde ki ıcg ve glryh payları
Bi film dönüyor ... Bi tilkilik var bu işin içinde
Aleyh mi leh mi göreceğim.
Ben açıkcası rtalb de %700 üzeri bedelsiz bekliyorum bunu nasıl bekliyorum.
Gelecek olan bilanço ve a1 arz edilirken rtalb paylarının satılmasını kasaya çok daha fazla parayı sokacak.
Aynı anda hem sermaye tavanını arttırmayı hemde bedelsiz sermayeye başvurarak yürütür götürür..y
ytd
Sayın Hayek, o bedelsiz buraya gelecek; ancak bu fiyatlardan değil, ön görüm daha yukarıdan bölecekler, ki bölündüğünde işe yarasın dişe dokunsun..
Fiyatları buraya kadar çeken speğin to.tosu büyüktür, ciddi mal yapmıştır, 10 TL yapsa da keyfe keder takılıyor derim.. Buradan tahtaya başkası girip mal toplayamaz, kademeler boş, anında tavana kitler tahta, spwk mal vermez, giren oyuncu tahtayı az bir mal ile yükselttiği ile kalır..
Sözün bittiği yerdeyiz, iyi bir havada, koparız gibi geliyor bana. Bu saatten sonra spek ve tahtada kalanlar kader ortağıdır.!
Yatırım tavsiyesi değidir...