Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama Astor bedelsiz mi açıkladı?
Printable View
Evet. Bedelsiz açıklaması ile iyi prim yaptı.
9 haziran
Şirketimiz sermayesinin tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle 368.000.000 TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 322.000.000 TL'lik itibari değerdeki paylara ilişkin İhraç Belgesinin onaylanması ve Esas Sözleşmenin "Sermaye" başlıklı 6. maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak uygun görüş alınması amacıyla bugün Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli izin başvurusu yapılmıştır.
Asıl soru şu Cwen geçen yıl açıkladığı kar rakamına ulaşabılecek mı ,, eğer ulaşır veya geçerse sorun yok gibi , ama patron arzdan dolayı şişirme yaptı ise dıkkat etmek lazım !!!Arz öncesı açıkladığı kar rakamı muazzam 800 küsür milyon kar yazmıştı , 1 milyar ve üstü karlar gelmeli yıllıkta !!! Smrtg nın halı ortada ,açıkladığı karlar beklentılerı karşılamadı ve zirvesinden oldukça aşağılara geldi , smrtg de güzel prımler yaptı ancak oda daha uygun pıyasa değerlerınden arz oldu hatırladığım kadarıyla , şu halıyle bıle 84 fk dan işlem görüyor ,sanırım orada patron hısseyı güçlü tutuyor ,
Ama şu gerçekkı ne dersek dıyelım asıl önemli olan patronun planı ,arz fıyatından yüklü mal aldı ,ve borsayı bılen bırı bıldıgım kadarıyla iyi karlar açıklayabılır ve hısseye yukarı fiyatlamalar yapabılırse gesanın patronların yolunu izleyip arz kadar yüklü bir parayıda borsadan kazanabılr ,plana güvenıp güvenmemekte yatırımcıya kalmış !!
Bu hafta ıyı mal toplandı bırılerı tarafından onların hedefi de önemli olacaktır , 2. Çeyreğı hangi fıyatlarda karşılayacak hep beraber göreceğiz !!
Kekocan buda senın benim mesaja verdığin cevap aynı tarihte ,,bende izninle paylaşmış olayım !! Hak geçmesin :)aynı şeyleri düşünüyormuşuz o dönem , hatta bir ara yeni sasa olacak dıyorduk gesan için ama ikimizde kaçtık !! Demekki fıkirler değişebiliyor!!
:yes:Alıntı:
Originally Posted by keko
Gesanla Cweni kıyaslamak bence doğru değil konjekturlerı ve arz dönemleri çok farklı belki bende arada o hataya düşmüş olabılırım ama gesan bugün arz olsa en az 11/12 milyar pıyasa değerınden arz olur ve bize bu fırsatları sunmazdı !!!
Not :Bu alemde sevıp saygı duyduğum nadır insanlardansın bılıyorsun ,, çok ky nın hayatına katkın olmuştur ,, selamlar !!
Uzun zaman Bekleyen kazandırmış
Ben 4 yıl bekledim 35 tlden 0.60 krş düştü
Geçen yılın 900 milyon karı benim kafamda da bir muamma..bunu bilancolardan dikkatle takip etmek lazım...özelikle de son çeyrek karını gormek lazım..en iyi bilançolar bu sektörde son çeyrekte gerçekleşiyor...
Bana göre cwene patronu da gesan patronunu örnek alıyor..her iki patron da hisselerine inanılmaz destekler verdiler...en ihtiyaç duyulan anda güzel kaplar atttilar...
Bundan yatırımcılar da patronlar da maximum fayda sağladı..gesan ile aynı yolda olduğumuz hissine kapılıyorum...belki gesan gibi 15_20 kat cikmayabiliriz ama sonuçta yine de iyi bir çıkış yapacağımıza inanıyorum...
Kwon dostum buna benzer şüphelerin fiyat ta 120 iken de vardı...bence rahat ol..
Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz.