1.23 ten kademeleri doldurup malı yığma çalışması yaptıkar düştü batık şirket galiba.ne zaman dagi iç çamaşırı alan var mı
Printable View
1.23 ten kademeleri doldurup malı yığma çalışması yaptıkar düştü batık şirket galiba.ne zaman dagi iç çamaşırı alan var mı
Dagi iyi çamaşırlar üretir,burda olabilecek en büyük beklenti kârlılık değil de herhalde şirketin satışı olur.ytd
3-5 kademeye millet kanmıyor, ucuza mal yok spek. çek tavanını bakem.
Günaydın. 1.25 üzeri şart oldu. Sıkmayın artık.
Debelenip duruyor, 1.25 geçilemedi hala.
Amaç göz korkutmak, buralardan verin elinizdekileri diyor kanımca. Ama hissede pek kimseler de yok gibi.
kimse kalmadı 2,10 dan beridir.bekliyorum. yaklaşık 10 ay dan fazla. dün arsa alayım dedim 100 000 tl lik arsa olmuş 180 000 tl bende vazgeçtim.1 e kadar kademeli almayı planlanlıyorum.
1,25 de 390000 adet satış,ne zorunuz var bu 1,25 le gardaşşşş
Direnç noktası gibi bir yer orası bence.
Umarım borsa ıstanbul ağır ceza verir.
Dirençle alakası yok yukarı göndermemek için o şrfz spek elinden geleni yapıyor SPK ve mahmut ta izliyor. 2,80 götürdüler yabancı yatırımcıya çaktılar tekrar kağıdı süründürerek yabancının elinden aldılar. Aç gözlü spek doymadı şimdide bizim elimizdekine göz dikti hala süründürüyor. Allah seni bildiği yapsın mahmut yatacak yerin yok bütün hisselerin sürünüyor sende izliyorsun
Hissede geri cekılme gayet güzel fiatlara inmesine sebeb oldu ancak düzeltme sonlarında UYUMSUZLUK beklenir yani bana gore 1.17 altını gösterecek ve muhtemelen1.15-1.14 gösterip gostergedede gosterdıgım uyumsuzluktan sonra çıkacak diye düşünüyorum.Ayrıca 3.dib görseli de bu şekılde oluşacaktır
http://i.hizliresim.com/nRQqQV.jpg
Sayın kasırga daghl leri sattınız mı?dagi giyim eros şanlıurfada 500 kişilik fabrika kurup fabrikayı tekirdağ dan taşıyacakmış.bu hisseler neden bu kadar primsiz.toplu olduğu halde neden yükselmiyor.bilançosu da düzgün olmasına rağmen kaç senedir istikrarlı bir yükselişi yok.üstadlar aydınlatabilir mi?
Satmadım sayın Okacha onada devam ben al sat pek yapmam eninde sonunda alacağım mahmuttan parayı ortak olduk sayesinde. Evet okudum bende o haberi bu dagide bir spek var her kimse öldürdü hisseyi şirketin defter değeri 2.50 ama fiyatı görüyorsun adam bir türlü doymadı hisseye Melih Erkut girdi bir ara yine o şahısmı bilmiyorum ama adam çok istikrarlı ve bıktırmak için elinden geleni yapıyor fakat 1 lot satmadım satmayacağım
Doğru bir hamle bence Şanlıurfa da fabrika kararı, pamuk pek kalmadı zaten başka yerde Adana'da ekimi nerdeyse hiç yapılmıyor hammaddeye yakın olmak lazım birde doğuda devlet teşvikleri çok iş gücü batıya göre ucuz bakalım kaç senede tamamlarlar
Sayın kasırga patron urfalı zaten teşvikte urfadan.1 sene de hallolur.daghl de bana sorarsan eros olur.dagi bu sene yurtiçinde 23 yurtdışında 10 mağaza açacakmış.logo ve ürünler değişmiş.mağazalar baya güzel olmuş.melih erkutu biliyorum ama o sattı çıktı.yabancıdan malı alan yeni bir oyuncu var.bakalım ne yapacak.holdingin grafiği güzel fakat sanki giyimin tekniğinin düzelmesini bekliyor.dagi ye yabancı ortak gelirse yataş gibi 10 lira olur ama biz görürmüyüz bilemem.
10tl mi vay be benim hayalim bile fakir. 2.10 na gelirmiki diye düştükçe maliyet azaltmaya çalışıyorum. 1.75 i görse durmam
Koclarin Antep te zaten tekstil fabrikasi var daghl nin ya erosla yada antep teki fabrika ile evlenmesi lazim grubun diger sirketleri ile birleşmesi zor capı yetmez önce denedi boyunun ölcüsünü aldı koc celik birlesmesinde spk ya takildi simdi koc celik koc haddecilikle birlesti koc metalurji oldu simdi yanindan bile gecirmezler ya disaridan capina göre bir sirket alacak yada dediklerimden biriyle birlesecek ama once bu giyimin kcnin yerden kalkmasi lazim çünkü varı yoğu burada daghl nin
borsa istanbuldan cevap gelmiş. inceleme için spk ya göndermişler. bakalım kim çıkacak 280 000 lik lerin ardından
Diğer taraftan, Borsamız piyasalarında işlem gören paylarda gerçekleşen her türlü fiyat ve miktar hareketlerinin, Borsamızda kurulu olan ve belirli kriterlere göre çalışan gözetim sisteminin yanı sıra, bu paylar hakkında Borsamıza ulaşan ihbar ve şikayet başvuruları ile yazılı ve görsel basında yer alan haberlerin de dikkate alınması ve değerlendirilmesi suretiyle izlenerek incelendiğini, şüpheli bir hususa rastlanılması halinde konunun yetkili mercii olan Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) iletildiğini ifade ederiz.
Netice olarak, başvurunuzun aynı zamanda SPK’ya da iletildiğini ve aşağıda iletişim bilgilerine yer verilen SPK’nın https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null linkinden de bizzat başvurma imkanınızın mevcut olduğunu belirtiriz.
Saygılarımızla,
BORSA İSTANBUL A.Ş.
Yatırımcı Danışma Merkezi
Gelen resmi cevap bu. 2 haftalık verilerini inceliyecekler. cevap daha detaylı ama burada paylaşmam uygun olurmu bilemiyorum. neticede 280 000 lot sürekli konulup akşama dogru çekiliyordu.
Her kez istediği fiyattan satmaya hakkı var. serbest piyasa ama baskılamak amaçlı lot koyup , azcık yükselince cekmek ne
İ cacık olmaz bişey de çıkmaz.bu arada daginin satışları ne alemde geçen iç çamaşırı alayım dedim dagı bulamadım bir türlü bende tutku aldım.pek satış reklam yok gibi
sayın borsa istanbul başkanının konuşmasını blombergde dinledim. ky nın şikayetlerini inceliyecez.kimseyi madur edilmeyecek demişti.
Şikayetin Bist'e ulaştığını ve işleme alındığını söylediniz. peki bugün kademelerde durum nedir?
şu saate kadar 280000 lik koyamadı. 160 000 lot alımla 1,30 a kadar çıkar. ama sanki bu sefer alış geldikçe küçük küçük lotlarla işlem yapıyor gibi
dikkat ettiyseniz 1,20 ile el değiştiriyor lotlar. spk sonrası yeni yol bulmuşlar. daha sonra bu alan koymaya başlıyacak. ama ben bunuda şikayet edecem. nasılsa kendi davamı kendim savunuyorum. spk cezası sonrası bir davada benden
Şimdi yukarıya mal satışı koymak yasaklandı da biz mi duymadık.
Ya bu kişi daha önceden mimli veya ilişkileri farklı ise.
Bugün ikinci seans başı 1.20-22 aralığında anlık 150 bin lot alış işlemi olmuş, nedir sizce bu durum?
Valla bunu spk bilir. Toplu mal taşınması varmı yokmu
selim.tuncbilek,
Sayın xxxx Bey ,
1) Şirketimizin Bağımsız Denetimden geçmiş olan 2016 yıl sonu bilançosuna göre sermayesi 43.300.000 TL ,öz sermayesinin ise 106.641.524 TL olduğunu , ve 2015 yıl sonu 61.036.464 TL olan öz sermayesini %74,70 oranında artırmış olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca Kamuya açıklamadığımız Özel bir durumumuzun da olmadığını dikkate alırsak mailinizde bahsetmiş olduğunuz gibi mali durumumuzda bir olumsuzluk olmayıp aksine önceki yıla oranla iyileşme mevcuttur.
2) Biz tabi ki de şirketimize ve hissemize güveniyoruz. 2016 yılında kendi Paylarımızda Geri Alımda yaptık ve bu bilgileri Kap ta duyurmuştuk.
3) Genel kurulumuzu henüz 19 Nisanda gerçekleştirdik ,keşke gelseydiniz .Önümüzdeki yıl bekleriz. Bu arada yatırımcı ilişkileri departmanımızı her zaman arayabilir ,bize yazabilirsiniz haklarınızı aramak için 1 yıl beklemenize gerek yoktur yardımcı olmaya çalışırız.
Şunu bilmenizi isteriz ki , paylarımızın bu fiyat seviyelerinde işlem görüyor olması bizi de mutsuz ediyor .Ancak ihraççı şirket olarak bizim pay fiyatlarına bir müdahalemiz mümkün olamamaktadır. Fiyatlar Borsada serbestçe ,sizler gibi diğer yatırımcıların arz ve talepler ile oluşmaktadır.
Saygılarımızla
şirketten gelen son bilgi bu şekilde
Bana faydası olmayan .................... artsa ne olacakmış 200 milyon olsa ne yazar fiyat ortada şirket bişe yapmadığından yatırımcı gelmiyor. hisse alan yatırımcıda malın üstüne yatıyor bişe olacak diye bekleyip duruyor.Senin özsermayeyin artmasının bana bir faydası varmı 5 yıl daha geçse bişe olmaz bu nalet hisseden
Borsanın tarihi zirvelerde olduğu şu vakitlerde dagi hisselerinin hali içler acısı, bu bir gerçek. Allah kalanların yardımcısı olsun.
Son 5 dk da düğmeye bastılar bakalım. Yarın inşallah devamı gelir.
Hisse so 1.05-13.1 çıkışını düzeltti ve uyumsuzlukla düzeltme trendi 1.16 da bitti ,1.24 kapanışı ile dipten yaklaşık %7 yukardadır ve devamı beklenebilir.GRafiksel detaylar paylaşılmıştır,linkten ulaşabilirsiniz.
https://pbs.twimg.com/media/C-MqSGAXcAAg5cs.jpg
..
https://twitter.com/luxattt/status/856575012723204096