Yorumu olan
Geçmiş yaşlıların ve yıkılmışların sıgınağıdır......!!!!!
Printable View
garanti tek kademe derinliğe 25 tl aylık alıyor.
Alnus yatırım kullanan var mı?
Düşük komisyonlu aracı kurum önerecek var mı?
Bu şirketlere güvenilir mi?
Arkadaşlar daha önce yazdığım gibi bende akbankla çalıyorum yıllık 100 TL aidatı var 1000/2 komisyon var düşündüm aradım taradim mesala bu ay bi hesap yarım al satlarimla 150 bin TL işlem yapmisim yani 300 TL yakin komisyon odemisim cepte akbank yatırımcı var online görebiliyorum dışarıda oldugumda .yani kazanmasan zaten al SAT yapmassin sonuçta biraz fazla ver kafan rahat olsun param temiz yerde dursun bencede boylesi daha iyi .sizcede oylemi degilmi.......
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işık Menkul
Onbinde bir
40-50 TL aylık komisyona Forex mobile ücretsiz canlı veri + düzey1
Aracı kurumların kendinizden habersiz işlem yapmasını önlemek isterseniz MKK'nın web sitesinden e-cas sistemine e-devlet şifresi ile girip hisselerinize bloke koyabiliyorsunuz.
https://portal.mkk.com.tr/portal/#Portal-Login
e-devlet kullanmak istemezseniz aracı kuruma başvuru yaptığınızda ücret karşılığı size şifreniz veriliyor diye biliyorum. Detaylar sitede mevcut:
https://www.mkk.com.tr/
Ayrıca yukarıda verdiğim e-cas sisteminden hangi aracı kurumlarda hesabınız var ve üzerinize olan tüm hisseleri görebilirsiniz(aldığınız hisseleri aynı gün göremezsiniz).
Satım yapıldığında anında sms yada e-mail ile bilgilendirilirsiniz(bunun için menüden bilgilendirme ayarlarını yapmanız gerekir).
Blokelediğiniz hisseleriniz blokeyi açmadan satılamayacağından aracı kurum batsa dahi hisseleriniz güvende olacaktır.
Mesela 100.000 lot GARAN hisseniz var, bunun istediğiniz adetine bloke koyabilirsiniz. Kalan kısım ile al sat yapabilirsiniz.
İleri tarihli otomatik bloke koyabilirsiniz yada bloke kaldırabilirsiniz.
bugün itibari ile (22.07.2017)mkk ya e devlet şifresi üzerinden giriş yapabilen oldumu
Piyasa koşullarının altında işlem yapmak isteyen arkadaşlar ulaşabilir
Sa marbaşla çalışan varmı tavsiye edermisiniz aylık 3-4 milyon işlem hacmi oluyor emirlerde sıkıntı oluyormu bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum
Şaşma büyüklerden
Kaliteli kurumlarda çalış
Kalitenin bi bedeli vardır tabi
Korkma öde
gidin garantiyle çalışın abicim, büyük bankalar hariç aracı kurumlara bulaşmayın. garanti bu konuda çok iyidir. pazarlık yapın, zaten hacminiz yüksekse çoğu şeyde yüksek komisyon ücret falan ödemezsiniz. işbankası yapı kredi falan da hikaye.
Marbaşı denedim komisyon durumundan dolayı cazip gelmedi.
Komisyonu onbinde x olarak düşünürken, maktu ücret, borsa payı, vergi vs derken hemen hemen yüzde 18 daha fazla komisyon ödedim. Hadi tamam o zaman biraz komisyonu aşağıya çekmeye çalışayım dedim:
Haftalık işlem hacmim ortalama 1 milyon civarı, aylık 4milyon eder. Birde para nakitte çok kalıyor, ama verilen oran banka mevduatlarına göre düşük, oradan da kazançları var.
Herneyse, komisyondan indirim talebim, işlem hacmi yetersiz diye reddedildi. Ayrıca herhangi bir ekran talebim yok matriks vs. gibi.
E tabi haliyle yeri geliyor tek kademe al-sat yapmak gerekiyor, oran cazip gelmedi. Oranı buraya direkt yazamıyorum, öğrenmek isteyen olursa özelden mesaj atsın.
ALB menkul değerler web sitesinde yayımlamıştı, 1 milyon işlem hacmi üstüne onbinde 1 direkt veriyor. İlk giriş ise 3000TL lik portföy olması koşulu ile alt işlem limiti olmadan onbinde2.
Yani yoldan geçen Mehmet amca hesap açsa onbinde2 ödeyecek. Ayrıca oldu ki aylık işlem hacminde 1milyon üstüne çıkıldı onbinde1 komisyon hesaba iade ediliyor.
(bu bilgileri aracı kurumdan konuşarak teyit ediniz değişmiş olabilir)
İncelediğim zamanda ALB aylık 500binTL işlem hacmine eş zamanlı mobil data hattını ücretsiz veriyordu.
Bu arada ALB den işlem yapmadım henüz, gecelik repo oranları vs. uygun olur ise yakın zamanda denemeyi düşünüyorum.
Işık menkul'ünde ilk girişte onbinde 1 verdiğini yazmıştı bir arkadaş. Ancak yine yüksek işlem hacmi olması gerekli haliyle. Ancak yinede telefonla arayıp sormaktan çekinmeyin. Şirketler zaman zaman müşteri tutmak adına çok cazip oranlar sunabiliyor. Hele bankalara binde 2 gibi yüksek oranlar ödüyorsanız ilaç gibi gelir. Işık menkulün yeni sahibi Bilal Erdoğan'ın arkadaşı. Geçen sene satın aldı.
Diğer yandan daha önce yazmıştım mkk üzerinden hisselerinizi bloke yapabilir, bloke sayesinde günlük işlem yapmayacağınız hisselerin satışını engellersiniz. Bildirim ayarları ile hisseleriniz satıldığında aynı günün akşamüstü telefonunuza sms yada mail bildirimi gelmesini sağlayabilirsiniz.
Ben de vakifbanktan osmanli menkule gectim.vakif binde 1 den asagi dusmedi.osmanli binde 0.5 aliyor.osmanlinin masaustu kullanimi oldukca kolay ve iyi.ancak mobil uygulamasi daha hizli olmasina ragmen masaustu kadar kullanisli degil.bankalara nazaran daha avantajli.yariyariya.
............
10000 2 veren araci kurumlar...paranizin 2 veya 3 kati... ayni gün kapatmak sartiyla alim satim yaptiriyorlarmi..
tacirlere 10000 de 7.5 ödemekten gina geldi..sadece paramin 3 katina kadar alim satim yaptirma avantaci var..bilgisi olan yazabilirmi..
derinlikli ekran için illa hacimmi olmalı
selamlar arkadaşlar ziraat yatırım ile çalışıyorum . binde 1.5 idi . konuştum binde 1 e indirdiler. ancak forumda bakıyorum onbinde 1 verenler var. aslında ziraat yatırımdan memnunum ama komisyonları yine de yüksek geliyor. ziraat yatırım ile çalışıp tavsiyesi olan var mıdır ?
aracı kurumların al-sat işlemi için kestiği komisyon harici masraflardan bahseden niye yok?
örneğin ata yatırım,
1) her ay "takasbank saklama masrafı diye 9-10TL" bir para kesiyor benden tabii portföye göre, bir arkadaşımın hesabından ise her ay "takasbank saklama masrafı diye 25TL" gibi bir para kesiyor,
2) bir de "2017-9 aylık dönem hizmet bedeli(BSMV dahil)" diye 84TL kesmiş eylül sonunda, aradım sordum, cevap olarak da "size verdiğimiz telefon, sms bilgilendirme hizmetleri için" diyor halbuki bana gelen ne bir telefon ne de bir sms bilgilendirmesi var senelerdir?!? zaten istemiyorum da. yani her hesaptan senelik 12 ay için 120TL'ye yakın bir para kesiyor ata yatırım.
sizin aracı kurumlarda durum nedir? eğer böyle keyfi masraf çıkarıp hesaptan sürekli para tırtıklayan bir aracı kurum yoksa ben de o aracı kuruma geçiş yapmak istiyorum, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
8-10 aracı kurumla çalıştım şuan çok iyi olan kurumlardada hesabım var onbinde 2 le çalışan kurumlardada hesabım var. Düşük komsiyon verinde bazı konularda kıt hizmet alıyorsun.
Örnek vereyim. onbinde 2 ile çalıştıgım kurumların internet sitesine giriyorsun içi boş içinde gecikmeli olarak izleyecegin java matriks, forex vs ekran yok. eft gönderecen telefonla talimat verecen , voba para aktaracan telefonla talimat verecen, para çekecen telefonla talimat verecen , daha sayamayacagım bir sürü sıkıntı yıl 2017 hala 2000 model internet siteleri var. Adam akıllı hesap ekstresi , kar zarar raporu , işlem hacmi raporu alamıyorsun. Araştırma strateji raporu konusu felan sıfır. Burda ben bir aracı kurumu kastedmiyorum belki 80 aracı kurum varsa 40-50 si böyle
Yüksek komisyon ödedigim kurumlarda üste saydıgım şeylerin hepsi sitesinde mevcut. Binde 1 ödedigim bir aracı kurumdan biraz bahsedeyim. Sitesinde 15 dk gecikmeli java matris, forex web plus var. Her türlü talimatı internetten yapıyorsun. Komisyondan başka hiç masrafın yok istedigim kadar eft yap , para aktarma çekme , daha bir çok talimatı sitesinden yapabiliyorsun. Hacim yapınca ücretsiz ekrarını veriyor. Sitesinde bir sürü araştırma raporu , analiz araçları vs imkanlar var. Kendi mobil sitesi, kendi anroid uygulaması var. Mesela mobil sitesi olan aracı kurum 3-5 geçmez. küçük bir ayrıntı fakat var işte
Ben hangisini tercih ediyorum düşük komisyonlu aracı kurumu tercih ediyorum. Artık android, iphone , investing vs bir çok uygulama işlem çeşitligi sayesinde aracı kurumun sitesi zayıf olsa da sorun olmuyor.
Peki benim aradıgım ney 2 kurumdaki hizmetleri birleştirmek . Aşağıdaki fonksiyonel hizmetleri düşük komisyon veren aracı kurumdan almak. Böyle bir kurum arıyorum.
Şuan biraz zorlasan endüşük hacime bile Hisse viop için kapıyı Onbinde 2 ile açıyorlar.
ilk kullandığım aracı kurumum gedik yatırımdı. yüksek komisyon oranları ve arada kesilen saklama masrafları nedeniyle 2008 yılında Tacirler'e geçtim . Şu ana kadar hiçbir problem yok. Onbinde 7,5 komisyon ve eft vb. masraflar 0.
Çok sık işlem yapanlar için tabiki Onbinde 2 komisyon şart. Fakat bunu sağlayan hem aracı kurum az hemde hizmet kalitesi düşük.
syg.
ALB Menkulle çalışıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kampanyaları var , ondan yararlandım. Sadece VİOP çalışıyorum yüz binde 8 ödüyorum. Ayrıca BSMV var , ki o hepsinde var tabi. Hisse için On binde 2 fakat hacim varsa on binde 1e düşüyormuş. İdeal Veri Terminali veriyorlar. Aşağıda kampanyaya ilişkin bilgi var. Ayrıntılı bilgi için 0212 370 0 370 i arayabilirsiniz.
VIOP • HESAP ACMA ALT LIMITI 3.000 TL • KOMISYON ORANI YUZ BINDE 8’DIR. • ILK AY “ ES ZAMANLI MOBIL DATA EKRANI†UCRETSIZDIR. • “ES ZAMANLI MOBIL DATA EKRANI†100 KONTRAT VE UZERI ISLEM YAPAN YATIRIMCILARIMIZA UCRETSIZ OLARAK DEVAM EDECEKTIR. • “ES ZAMANLI MOBIL DATA EKRANI†100 KONTRAT ALTI ISLEM YAPAN YATIRIMCILARIMIZ ICIN KULLANMAYA DEVAM ETMEK ISTEMELERI HALINDE UCRETLI OLACAKTIR.
BIST • HESAP ACMA ALT LIMITI 3.000 TL • ILK HESAP ACILIS KOMISYON ORANI ON BINDE 2’DIR. • AYLIK 1.000.000 TL VE UZERI ISLEM YAPILMASI HALINDE KOMISYON ORANI ON BINDE 1 UZERINDEN HESAPLANARAK KOMISYON IADESI YAPILACAKTIR. • ILK AY “ES ZAMANLI MOBIL DATA EKRANI†UCRETSIZDIR. • “ES ZAMANLI MOBIL DATA EKRANI†500.000 TL VE UZERI ISLEM YAPAN YATIRIMCILARIMIZA UCRETSIZ OLARAK DEVAM EDECEKTIR. • ‘’ES ZAMANLI MOBIL DATA EKRANI†500.000 TL VE ALTI ISLEM YAPAN YATIRIMCILARIMIZ ICIN KULLANMAYA DEVAM ETMEK ISTEMELERI HALINDE UCRETLI OLACAKTIR. ISLEMLERIN INTERNET UZERINDEN YAPILMASI GEREKMEKTEDIR.
Aracı kurumlar yatırımcı ile komisyonu hacim üzerinden belirlerler. Hacmi düşük olsada bazı aracı kurumların teklif ettigi güncel oranları yazayım. İsterse 1000 tl niz olsun
Alnus Hisse-Viop Onbinde 2
Alan yatırım Hisse Viop Onbinde 2
Işık menkul Hisse Viop Onbinde 2
Marbaş Hisse viop Onbinde 2
Tacirler Hisse onbinde 4 Viop Onbinde 2
Osmanlı Hisse onbinde 5 Viop Onbinde 4
İnvestAZ Hisse viop Onbinde 5
Meksa Hisse Onbinde 5 Viop Onbinde 2
Alb Hisse Onbinde 2 Viop Yüzbinde 5
Gedik Hisse Onbinde 7 Viop Onbinde 4
Finansonline Hisse binde 1 Viop Onbinde 4
Bunların içinde osmanlı ve finans online nın internet sitesi çok fonksiyonel olup tavsiye ederim.
Banka güvencesi arayanlar için finans online iyi aracı kurumdur.
pardon yüzbinde 8 olacak
Arkadaslar bi ricam olacak bi ekran temin etmeye calısıyorum derinlikli ekranlardan sizce hangi ürün marka daha makul iyidir matrix fxplus ideal ideali kullanan varmı
10.000 TL civarı hisse almayı düşünüyorum Ve aracı kurum arıyorum.
Oyak yatırımdan teklif bekliyorum. Ziraat gibi Banka iştiraki
olanları tercih edeceğim. Eft - Hesap işletim Hesap bakım -
Tasasbank saklama gibi ıvır zıvır ücretler konusunda öpülmeyiz inşaallah :)
merhaba arkadaşlar,
online sitesi sorunsuz çalışan ve anında hisse alım satımı yapabileceğim ve "eft-hesap işletim-hesap bakım-takasbank saklama" gibi ıvır zıvır ücretler, para tırtıklayıcı ücretler alıp müşterisini bıktırmayan ve sadece alım satım komisyonu alan, uygun komisyon oranı ile işlem yapabileceğim bir aracı kurum arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. hisse portföyüm büyük sayılacak düzeyde, lütfen uygun tekliflerinizi bekliyorum.
Bende aynı şeyleri araştırıyorum. İlk defa borsaya gireceğim.
Tacirleri aradım.
Komisyon Onbinde 7.5 ile başlıyor. Giderek düşüyor.
BSMV: Tüm aracı kurumlarda varmış .
Eft 100 tlden sonrası ücretsiz.
Başka hiç bir ücret yok dediler.
Matrix ekranı için de belli bir komisyon ücretini aşamazsanız en basit ekran ayık 15 tl imiş (sitesinde bu bilgiyi bulamadım. teyit için bir daha email attım)
Halk yatırım ile çalışıyorum ben . Tavsiye ederim devlet kurumu sonuçta
halk yatırım internet sitesi arayüzü nasıl memnun musunuz hızından vb? hisse alım satım komisyonları nedir halk yatırımda? hisse hesabı işletim ücreti, hesaba EFT ile para yolladığınızda kesilen bir eft işlem ücreti, takasbank saklama ücreti, sms bilgi hizmet ücreti gibi saçma sapan ücretler alıyorlar mı sizden? derinlikli matrix ekranı veriyorlar mı? biraz detay verebilirseniz sevinirim.
ilk defa borsaya girecekseniz çok dikkatli olun, borsa tam bir çakallarla dans yeridir. ben uzun zamandır borsadayım, sonunda bir çok şey öğrendim ama bunları öğrenirken çok acı, ders niteliğinde olaylar yaşadım. aracı kuruma karar verdiniz mi? tacirlerden daha iyi bir aracı kurum buldunuz mu? ben hala yeni bir aracı kurum arayışındayım. siz hangi şehirdesiniz?
Ziraat Bankası Kamu Personeli olanlara, özel okul öğretmenleri ve özel hastane çalışanları da dahil olmak üzere 1000/1 dir. Pek kimse bilmiyor ama bu kampanya yıllardır devam ediyor. Ziraat yatırım sitesinde mevcut bakabilirsiniz. 10.000 Tl lik lot aldınız 10 TL komisyon, geri sattınız yine 10 TL komisyon toplam 20 TL masrafınız oluyor. Bazı hisselerde bir üst kademeden satış yapsaniz bile kar yapıyorsunuz. Diger kurum ve bankalarda en az 3 kademe ustten satmalisiniz ki kar elde edebilin. Ziraat yatırımın portföy ve günlük bültenlerine ücretsiz abone olabilir ve saat 9.00 da bülteni okuyarak endeks açılmadan bilgi edinebilirsiniz. Ziraat Trader aylık 4.5 TL. dir. Ancak bir ayda toplam 50.000 TL alim satım yaparsanız o parada alınmıyor.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat Trader zorunlu değil ücretsiz kısmı 15 dk gecikmeli. 4,5 Tlye anlık izleyebiliyorsunuz.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.