Syn bulutaslan bana bakarak işlem yapmayın,, batabilirsiniz,,
Printable View
Usijm varanti 50 krs tan aldim hayirlisi ile
Usivn varantini 13 ten aldim hayirlisi ile,, dolarda hedefim 2~3 hafta içinde 3,55~3,57 aralığı, ,
Önemli olan karı gördüğünde cep e parayı koymak bazen insanın saf tarafına mı denk geliyor istediği alım satımı yapamayabiliyor
dikkatli olun lütfen
http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=54465
Rota da biraz değişiklik yapacağız nasipse,, 2~3 gün içinde dolarda 3,72 civarını bekliyorum,, gelir ise oradan 11~12 civarindan usivn varantini satip,, tekrar kisa sureligine dolar alim varantina gececegim nasipse,, yani özetle dolarda 3,72~3,78~3,58 gibi bi hareket bekliyorum,,
Bu arada dolarda 3,76 önemli, , insallah bugün kirar isek orayi yarin 3,72xx lere gelir,, paritede 1,1550 önemli destek noktasi,,
31/01/2018 tarihli 3.70 satım varantı 0,08'den alınır mı?
varantta uzman değilim ama USIYF içsel değeri sıfır ve deltası 0,13 ise uzak durmak mantıklı..benim mantığımda varant seçiminde az miktarla girmek (mümkünse hiç girmemek ),1,5 aydan uzun vade deltası 0,50 ye yakın,kullanım fiyatı spota yakın varantlar mantıklı..
3 aya girdik katlıyamadın
Dow...23,525...
Nıkeı... 22,500
naşdag...6,385..
... şatıma gir parayı katlarşın bu ay şonuna yakın bişt şatım
DenemeEk 21899
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DenemeEk 21900
1234rsEk 21901
34rtEk 21905
Bence katlayamamıştır. Çünkü paranın bir kağıt olduğu var sayımından yola çıkarak en fazla 12 ye katlayabilmiştir.
"Britney Gallivan 1986, California doğumlu bir kız. Dünyada bir kağıdı en çok katlama rekoru onun elinde.
2002 Ocak ayında 1200 metrelik tuvalet kağıdını 12 kere ikiye katlamayı başararak dünya rekorunu elde etmiş."
20 kat kazanç elde edip edemediği hakkında bir bilgi verirse seviniriz :)
2 ayda 20 ye katlama beklentisi komik bir hayalden öte bir şey değildir..:yes: tecrübe ettik :( deuchbnk varantlarını inceleyin bakın alım varantları da zararda satım varantları da..ne alırsan al kurtuluşun yok geydirecek..ya kuyruk bırakıp kacacan yada tadını cıkaracan..tam bi puşt piyasa..:seyt:
oğlanın satım varantının biri bir kademe artı oldu...alkışşş:bravo::oleyo:
Parayı değil adamı ikiye katlayıp geri gönderirler bur da. Tecrübe etmeyen kalmadı. Varant prim yapacağı zaman bir hafta yatay tuttumu Bi daha adam olmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=Rn4Dzaye8Tg
*Hamza'yı 4'e katladım, şimdi de beni katlacaklar. ::):)
uzun zamandır guzel tecrube edıyorum bende... 7 ocakta 350 tl ıdı subat ortalarında 3 bın tl ye kadar cıktım belk daha fazlası... 1500 tl yı nakıt e cevırıp ıslerıme kullandım... subat sonunda da gerıye 2 bın tl vardı ama 1 mart ta 40 tl kaldı... sımdı yıne yenıden 40 tl ıle fantazı aramaya devam edıyorum... :)
Merhaba, 31.07 vadeli varant portfoyü yaptım. Hedefim temmuza kadar varantları tutmak. Borsada yükseliş olacağını düşünüyorum. Portföyümde izdbr 0.86, asdce 0.95, ardde 0.61, eddcl 0.83, tkdfc 0.48, tkdfd 0.75 var. Haftalık durumu burada aktarmaya çalışacağım. Zarar kes noktam alış maliyetinin yüzde 30 altıdır. Kendi düşüncelerimdir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Varanta yatırım yapmak da genellikle hüsranla sona erer.
İzdbr 1.11, asdce 1.06, ardde 0.62, eddcl 0.87, tkdfc 0.60, tkdfd 0.88 den satıldı. Bir miktar geri çekilme olursa yeniden almayı planlıyorum. Grduu 0.44 satım varant alındı. Yatırım tavsiyesi değildir. Varantlarla yatırım yapmak genellikle hüsranla sonuçlanır.
ABDSN 0.24, İBDTF 0.22 ekledim. Bir miktar geri çekiliş olabilir diye düşünüyorum. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Varantlarla yatırım yapmak genellikle hüsranla sonuçlanır.
GRDUU 0.41, ABDSN 0.20, İBDTF 0.18 den kapatıldı. . Düşüş olmadı.