Bizim senin kadar güclü bir mantigimiz olmadigi icin yerlerdeki hissede sürünüyoruz. Senin ne isin var? Müjdat bize yedirmeyecek biz bunun farkinda degiliz ama sen farkindasin sat kurtul o zaman zamanini harcama.
Printable View
Dedim ya hep ayni seyler birazdan da biri cikar patronun adamisin der bu is biter. Ben 2 sene once almisim param pul olmus bu saaten sonra neyine satiyim. Zaten unuttum bu parayi. Burda kimseye sat demiyorum ben. Ama yalan yanlis yazipta yeni girecek lerin disinden tirnagindan arttirdigi parayida burda yazilan seylere bakip ta almasini istemem yaziktir gunahtir. Herkes arastirsin oyle alsin.
Defalarca yazdim daha oncede bu fabrika vadeli satildi ve henuz hic odeme yapilmadi her daim dikkatli olmakta fayda bir. Birde dedigim gbi tahdada alici yok bir gun sahlanacak olan hissesini niye mujdat almiyor kuruslardan. Bunuda dusunmek gerek. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Her koyun kendi bacagindan asilir.
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Hayir 2011 deil ilk mujdat icg yi aldi daha sonra da jenaratorun yuzde 92 si falandi heralde 3 yil veya 4 yil vadeli satti. 300 milyon falan di heralde. Ilk birlesim haberine bakarsaniz kap ta bulabilirsiniz. Hepsi benim telefonunda vardi ama tamire gittigi icin hepsi gitti. Dedigim gibi ilk kap haberlerinde bunla ilgili bilgileri bulabilirsiniz.. Ytd.
manyax gibiler fiyat 40 tl iken değil 0.40 tl iken sattırmaya çalışırlar...zaten çökmüş hisse bundan sonra nolur yahu satmıyorum kardeş satmıyorum...
Kardes senin okuman yazman yok heralde yukarda yazdigim gibi madurlar bu fiyattan satsin die yazmiyorum. Yeni girecek ler bi zahmet hisseyi iyice ogrensin die yaziom. Onuda onlar icin yaziom ayiptir yaziktir millete diyorum. Ama dememek lazimmis. Senin gibiler 2 lerden beri mutamadiyen her kotu sey soyleyeni patron adami ilan ediyor. Peki ordan alanlar ne olacak?? Siz gunahsizmisiniz simdi. Birde zahmet edip mujdat zaten kendi hisse sini almiyorki neden sana sattiriyim. Neyse size karsi pes ediyorum sizin dediginiz olsun. Ytd.
madur değil mağdur, okuduğunu anlama konusuna gelince itü fizik müh doktora
Mahalle yanarken o.. Saçlarını tararmis.. Tebrik ederim açığımı yakaladın. Bu hisseyi olumlu etkiler emin ol ? Ytd.
bi 70 yaparsın artık...şimdilik
bu gunluk bu kadar he mi...ehhh
sn. iberata genyh de yeni miyiz acaba? sizi çeken ne oldu bu hisse de:)
yatırım tavsiyesi değildir..
tüpraş değil bu hisse ...burdaki abidik kubidiğe tavım...piyasa değeri 4 milyon olan bir hisse bu yahu...35 lerden geliyo...isterlerse müthiş bir varlıga sahip algısı yaratmaları işten bile değil. nitekim bir zamanlar öfff neler söyleniyodu neler...jeneratörde dünya devi...daha nolsun
Evet hocam dünyanın en büyük jeneratör fabrikası.ama.yönetimde
İş yok.bu.fabrika.sabancı.yada koçlarda..olsa.milyar.dolarlık
Şirket.olurdu. Ytd
Sent from my E2003 using hisse.net mobile app
Yok anlamadığım işletemiyorsanız satın şirketi veya işi bilen bir ortak alın... O da yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim bu şirketin direk veya iştirakleri vasıtasıyla sahip olduğu varlıklar konusunda bir takibim yok. Ama burda yazılanlarda ikilemeli durumlar var.
Bazıları söz konusu olan bu fabrika ve arsasının satıldığı artık şirket ait gayrimenkuller olmadığını yazmakta
Bence şirketin kendine ait varlıklarını iyi araştırarak netleştirmek gerek. Yatırımcınilişkşlerinden sorup netleştirmeli.
Bu söz konusu olan fabrika ve arsalar şirketin kendl özvarlıkları mı, yoksa kiralama sistemiyle kullanılan varlıklar mı diye doğru tespitler yapılmalı.
Yatırımcı ilişkileri mi? Telefona çıkmıyor hanımefendi ben hiç görüşemedim görülebilen olursa bu konuda da bilgi istesin lütfen. Patron denen şahıs görünürde uçan kuşa borçlu hattakendine bile borçlu o nedenle eksideyiz. Bu icra olaylarında adamın elinde hiçbirşeyi hissesi bile yok. Fabrikasını 40 krşa ky ya devretmiş görüntüsünde. Günü gelince ky ta emaneten verdiği icradan kurtardığı hisselerini 40 krş değilse 4 TL den alır bizde 3 senedir eşlekliğini çekip geri alsın diye sakladığımız hisseleri al sana Müjdat senin için satmadık 3 senede altın döviz ne oldu biz paramızı senin hisselerini korumak adına buraya gömdük ne verirsen razıyız deyip vereceğiz çünkü gnpwr kapattı ya bunuda kapatırsa diye korkacağız dimi ? YTD.
Zaten 38 tl ye yolculukta bu alımla başlamıştı.
Tesekkur ediyorum celik abi. O zaman 2018 de bitiyor vadesi ayi da nisan ayiydi heralde. Hakkimiz da hayırlısı ben 2017 die kalmis hep aklimda. Bu adam kolay kolay kimseye para yedirmeyecek gibi. Ilk gunden beri bir seni tanirim taaa o zamanlardan burda. Insallah ikimizde alnimizin akıyla iyi bir parayla cikariz bu isten. Umudum binde 1 ama . ytd.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. cefaks genyh e de bi el atsa ,alanlar satanlar ne durumda görebilirdik:) Artık sn. MKU da hisse almıyor ,%10 da bıraktı.:(
Genyatirimda da patron mujdat jenaratorde de patron mujdat. Insallah bir katakullu olmaz. Ytd.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://fs5.directupload.net/images/170308/nheqk2xs.jpg
son bir ayda alanlar.
sn. cefaks çookk teşekkürler:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8ff75b60cd.jpg
Acaba şirket bir sürpriz yapıp bugün bilanço açıklar mı:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...030cb25faa.jpg
GENYH Konsolide 2016/12 Aylık DÖNEM ZARARİ -121.843.842 TL
ooo çok zarar açıkladı be:(
olum . piyasa değeri 5 milyon zarar 120 ha...ulan siz adam mısınız...demekki muhasebe oyunu bu kadar bariz ha....demekki bi kalem daha önce yaptıgınız gibi 250 de olur mu...olur elbette....bu rakam niye 1 milyar değil yahu 2 milyar falann ha ha ha ....
hadi ordan. hadi ordan diyorum. yani hass....tirin nazikçesi...
artık 15 mart da ki mahkeme kararını bekleyeceğiz..
bağımsız denetim görüşünden alıntıdır..
İşletmenin Sürekliliği
Bu finansal tablolar işletmenin sürekliliği ilkesine dayanarak KGK Finansal Raporlama Standartları'na göre hazırlanmıştır. Bu ilkeye göre Şirket öngörülebilir gelecekte faaliyetlerini devam ettirecek ve normal faaliyet akışında vadeleri geldiğinde varlıklarını kullanabilecek ve yükümlülüklerini yerine getirebilecektir.
Her ne kadar Şirket'in finansal tabloları işletmenin sürekliliği ilkesine dayanarak hazırlanmış olsa da Şirket'in özkaynaklarının negatif olması sürekliliğine ve bu ilkeye dayanarak uygulanmış muhasebe prensiplerinin uygunluğuna ilişkin mühim şüpheye neden olabilecek önemli bir belirsizliğin varlığını göstermektedir.
Ancak Şirket'in finansalları üzerinde en önemli etkiye sahip ve faaliyet gösteren tek bağlı ortaklığı olan Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye 2015 yılı içinde başlatılan haciz işlemleri nedeni ile faaliyetlerini yerine getirememiş ve gelir elde edememiştir. Şirket hakkında 29 Nisan 2016 tarihinde verilen iflas erteleme kararı ile hacizler durdurulmuş ve Şirket faaliyetlerine devam etmeye başlamış, 2016 yılında (32,3 milyon TL), 2015 yılı hasılatından (21,9 milyon TL) daha fazla bir hasılat elde etmiştir.
İflas erteleme kararı ile birlikte Kayyum ataması yapılmıştır. Şirketin yönetimi ve kararları şirket Yönetim Kurulu sorumluluğunda devam etmektedir. Kayyum Heyeti şirketi devlet adına, Yönetim Kurulu'nun vermiş olduğu kararların, işlemlerin ve ödemelerin şirketin ilerlemesi ve gelişmesi adına uygunluğunu denetlemektedirler.
Grup yönetimi, Grup'un sürekliliğini devam ettirme konusunda kapsamlı bir değerlendirme yapmış ve konuyla ilgili finansal ve operasyonel bir takım önlemler almıştır. Grup, 2016 yılında yapmış olduğu iyileştirme raporu ve nakit akış tahminleri doğrultusunda, alınan önlemleri destekleyecek nitelikte finansal verilerde iyileşmelerin oluşacağını öngörmektedir. Bu koşullar altında, Grup yönetimi Grup'un faaliyetlerinin sürekliliği ile ilgili önemli bir belirsizliğinin bulunmadığına ve öngörülebilecek gelecek için faaliyetlerine devam edebileceğine inanmaktadır.
13.03.2017, Ankara
Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.
Member Firm of JHI Association
Ali Osman Eflatun
Sorumlu Ortak Baş Denetçi
Ancak Şirket'in finansalları üzerinde en önemli etkiye sahip ve faaliyet gösteren tek bağlı ortaklığı olan Genpower Jeneratör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye 2015 yılı içinde başlatılan haciz işlemleri nedeni ile faaliyetlerini yerine getirememiş ve gelir elde edememiştir. Şirket hakkında 29 Nisan 2016 tarihinde verilen iflas erteleme kararı ile hacizler durdurulmuş ve Şirket faaliyetlerine devam etmeye başlamış, 2016 yılında (32,3 milyon TL), 2015 yılı hasılatından (21,9 milyon TL) daha fazla bir hasılat elde etmiştir.
baş denetimcinin şirketle ilgili çekinceleri olmakla birlikte ,bu paragrafı beğendim.
ama işte bilanço fena :( bankalara borçlar diğer borçlar vs. -291.488.363 öz kaynağı var maalesef:(