ek süreyi diğer firması yollamadığı içindi ya aynı anda yada eglyo yayınladıkdan sonra yollayacaktı diye açıklamışlardı ek süreyi egcyh kendi için istemedi açıklaması öyleydi eglyo yayınlamadığından yayınlıyamıyoruz diyeydi
Printable View
Bir zamanlar batık, son zamanlar toparlamaya çalışan memsa'ya bile ek süre vermişler.
Açıklamalar
13.03.2017 tarihi itibariyle*hazırlanması ve kamuya duyurulmuş olması gereken 31.12.2016 tarihli mali*tablolarımız, şirketimizin 2015 yılı olağan genel kurulunun henüz toplanamamış*ve dolayısıyla bağımsız denetim şirketi seçiminin onaylanmamış olması nedeniyle*bağımsız denetimden geçirilememiş olduğundan, şirketimiz tarafından Sermaye*Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru ile ek süre talep edilmiş ve mali*tablolarımızın açıklanması için tarafımıza 10.05.2017 tarihine kadar ek süre*verilmiştir.
**
1- ek sure egc enerji bağlı ortak ve borsada işlem görmüyor sermayesi 16.000.000 tl defter degeri tam belli degil bu eglyo bilancoda uzun vadeli yatirim olarak duruyor bu olay bir sonraki bilancoda duZelir artik bence
2- egcyh gecmis yillar zarari suan eglyo öz sarmeyesi karsiliyor yani bu bilanco olmasa bile 2017 3 aylikla bile birlesme islemi baslaya bilir.
3- simdi gelelim egcyh nasil sermaye kaybi oldu eglyo %92 egcyh elinde hisse fiyati dustukce sermaye kaybi olistu sermayenin bir kaybi egcyo kaydi .
Simdi ne olacak demi sermaye lazim demi bu surecte ne olur bilmek zor hersey gozu doymayan ve 2014 sonunda senaryo yazan kisiye sormak lazim onun adini yazmak bile istemiyorum sadece şişko desem herkes bilir herhalde.
Unutmayin arkadasşlar savaşda insan korkarak başarı yakalayamaz öleceksede onurumuzla gideriz....
Ben inandim olur olmaz bilmem gerisi Allah bilir.
Herkese sabir Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi bunlar kokusmus artik beceriksiz
Ek süre en az 3 gün önceden talep edilirse verilirmiş bizimkiler son gün bu talepte bulunmuşlar ve bu da spk nin ilk defa basina geldigi icin izin vermemiş....ve ek süre verilseydi daha iyi bir bilanço gelecekti.biz 2017/3 aylikta gelecek pozitif bir bilançoya da raziyiz.
Sayın ceneee bu eksüreyi niye bu kadar dinlendirdiniz garip egcyh nin derdi ek süremidir 01 mart'dan 08 marta 7 gün gecikmişler ek süreyse ek süre 7 gün alınmış 7 gün sonunda yayınlanmış işte ek süreyse ek süre açıklamanın içeriği ne
Ya sermayeyi tamamlıyacak ya 3/1 ile devam edilecek ya tasviye edecek süresi 1 yıla yayılacak ya iflas istenilecek ya da birleşme yolu yada satılacak egcyh nin derdi bu ek süre dert değil verilmiş verilmemiş zaten 7 gün sonra yazmışlar al sana ek süre
Firmayı arayıp sorduğumda ek süre istedik ondan hisse 3 gun kapali kaldi ek sure verirlerse ekleyecegimiz kalemle daha iyi bilanco gelecek dediler.yoksa tabiki ek sure degil derdi.ben sadece neden hisse kapali diye arastirdim ve önüme bu çıktı.
Eger sermaye isinide cozum bulamazlarsa bu sefer kapiya kilidi vururlar
Sayın ases bende sadece üst bantlardayken alıp satmışlığım olan bir kağıt karımı da ettim 0.155 maliyetle riski ve tehlikeyi bilerek 1/2 kağıdımın temettüsüyle alım yaptım 3 şirketi halka açık diğer 2 şirketinide tehlikeye atacak şekilde egcyh de olumsuzluk yaşatma ihtimali olabilirmi kurtarmaya çalışmaya çalışır gibi anelt/anele gibi ve çözümler üçaşağı beş yukarı belli olağanüstü toplantıda yol haritası belirlemeleri gerekecek
Riski aldık artık🙏🏻☯
Hüseyin bey peki sizce eglyo ile birleşme veya egcyh egcyo ve eglyo ile üçü birden birlesir mi ( geçtiğimiz yaz denemişti ama spk kabul etmedi) bu durumda ortak da bulamayacagina göre yada kapıya kilit vurur
Üç saattir buradayım bi Allah ın kulunu göremedim ne hale gelmiş
Aha bu gün bi izleyici var
Kılavuz kardeş, şirketin bu hafta tatmin edici kararlar alıp( birleşme, sermaye iyileştirme, ortak vs .) kap'a açıklama göndermesini temenni ediyoruz. Bu işin şakası yok zaten. Sıkıntı öncelikle egcyh 'de. eglyo'da mali tablolarda toparlanma var. Mahkeme sürecinin tamamen kapanması şart.
Ya bişey diyecem bu tarım girişimin % 13 14 civarı bizim değilmiydi ne oldu hala bizim mi yoksa o da elimizden avucumuzdan kayıp gitti mi
Arkadaşlar işyatırım sayfasında tan egeli %45 egcyh kendi dayfasında %16 pay sahibi gözüküyor doğrusu egcyh nin bildirimimidir
EGCYH
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
TAN EGELİ---------------------------------------10.579.761,11 -------26,45----------------26,45
DİĞER--------------------------------------------29.420.238,89 ------73,55 ------------------73,55
TOPLAM---------------------------------------------40.000.000 --------------100 -------------------100
Hisse 8 aydır 0.14-18 bant aralığı dışına çıkmamış. Yazıktır, günahdır, Allah ıslah etsin buna sebep verenleri.
Adamların niyetleri kötü.
Aç gözlülerin eline milyonları verince
Birde denetleme yok yaptirim yok hava civa hepsi olan bizler gibi yatirimciya oluyor ama yapacak bir sey yok
Genel kurul tarihi bile açıklayamadı beceriksizler daha ne diyem bilemedim.
İçi boşaltılan egcyh nasıl bu hale geldi ya lütfü develer nerde demezmi hiç ..
Tan egeli 2 yildir genel kurula bile vekaleten katiliyor.
Mert insan olsa cikar her kesin karsisina ben bu isi beceremedim der
Ama nerde vesaret lazım bakalım açıklama gelecekmi
Herkese sabır... Bende bile kalmadı artık parayı geçtim 20 yıllık bilgim gitti ...
Ama daha yıkılmadik haaaaa egeli burdayız ....
Mesgulum herşey o kadar net ki egcyh nin paralarıyla egcyo finanse edildi sonra o paralar egcyh nin kasasına büyük zarar olarak girdi kanunlar düzgün olsa bizim açacağımız dava ile tan gün yüzü göremez spk adam olsa İngiltere de ki firmayı sorar satılacakti ne oldu yine Balıkesir de ki kuyular yıllardır duruyor bir tek egc enerji çalışıyor tek ümidimiz o ayranları yok içmeye birde gündem ile ilgili onbesgunluk rapor yayınlıyorlar bakalım sermaye ilgili ne yapacaklar iflas mı yoksa ortak mı tabi tanin olduğu yere kimse gelmez ancak devretmesi lazım
Hayatta insanların başına bazen kötü şeyler gelir kimine terör kimine hastalık gibi bizim de başımıza tan belası geldi 2010 yılında yalan haberlerle ( 200 milyonluk yatırım yapacağım yok 1milyarlik şirket olacak ) bize hisseyi kakaladı o zamandan bu yana hiç mi iyi birşey olmaz bu nasil insan anlamak mümkün değil Allah belasını versin ne diyelim bistte bunlardan adisini bulmak mümkün değil
ne oldu buna nalları mı dikti bizim uyuz eşek ?
http://fs5.directupload.net/images/170324/y2fv9gnd.jpg
son bir ayda alanlar
Zorunlu bilanco 30 gun icinde gelemsi gerekiyor adam son gune kadar bekliyor niyetleri bozuk
Aciklada bakalim ak koyun kara koyuna
Sermaye kaybının tespitinde II-14.1 Tebliği uyarınca hazırlanan finansal durum tablosunda (bilanço) yer alan kalemler dikkate alınarak, [(Sermaye + Kanuni Yedek Akçeler) - Özkaynaklar) / (Sermaye + Kanuni Yedek Akçeler)] formülünün uygulanmasına, (Özkaynaklar tutarı, konsolide finansal tablo düzenleyenler için "Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar" kalemi değil özkaynakların tamamı olarak dikkate alınacaktır.)
i. İşletmenin devamlılığı esasına göre hazırlanacak ara bilanço olarak Kurulumuzun II-14.1 Tebliği çerçevesinde hazırlanan periyodik finansal tabloların dikkate alınmasına,
ii. Aktiflerin muhtemel satış fiyatları esas olmak üzere hazırlanacak ara bilançonun (TTK 376 bilançosu) ise, Kurulumuzun II-14.1 Tebliği hükümlerine tabi olmaksızın ancak Kurulumuzun II-14.1 Tebliği çerçevesinde hazırlanan periyodik finansal tablolar ile aynı tarihli olmak üzere borca batıklık şüphesinin çıkmasını takiben en çok 30 gün içerisinde tanzim edilmesine,
Mesgulum kolay gelsin olayi anlayamadik
Bi gelişmemi var bende anlamadım
Sermaye kaybının tespitinde II-14.1 Tebliği uyarınca hazırlanan finansal durum tablosunda (bilanço) yer alan kalemler dikkate alınarak, [(Sermaye + Kanuni Yedek Akçeler) - Özkaynaklar) / (Sermaye + Kanuni Yedek Akçeler)] formülünün uygulanmasına, (Özkaynaklar tutarı, konsolide finansal tablo düzenleyenler için "Ana Ortaklığa Ait Özkaynaklar" kalemi değil özkaynakların tamamı olarak dikkate alınacaktır.)
Bu maddeye gore yeni bilanco yani ara bilanco hazirlamak zorunda bu yeni birsey degil 8 mart sonrasi 30 gun suresi var bilanco konsolide olmak zorunda ana ortakliga ait özkaynaklar degil tamamı dikkate alinacak burda bir da bir oyun yaparsa cezayi yet hersey acik eglyo ana ortak etkisi pozitif olacak insallah
Bekliyoruz ama bu adamlarin ne yapacaklari belli olmuyor az daha sabir
İyi hafta sonlari
Benim isim kap ve spk dir
http://www.spk.gov.tr/indexpage.aspx?pageid=1216