Salih hocam bugunku hareket ve hacimi nasil karsiliyorsunuz. Gecen cuma 80i kaldirmisti. Bu hafta 90 goruldu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Salih hocam bugunku hareket ve hacimi nasil karsiliyorsunuz. Gecen cuma 80i kaldirmisti. Bu hafta 90 goruldu
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
salihbaba 90krş satmis sındır
Hayırlı akşamlar bende 90 kuruşa satacak mal yok maliyetim 1.5 civarı. işlem hacmi artıyor fakat şirket tarafında olumlu ve güzel haberler bekliyoruz. Benim kızdığım bu hâlen kervan kalıntısı çalışanlar şirketin içinde.
Nurettin bey yönetime gelmese idi belki çoktan zararına satardım. Işler yavaş ilerliyor. alacaklar yapilandirilmadi faaliyet değişikliği ve yeni şirket yeni iş alanı için adımlar atılıyor fakat sonuç aşamasında iş çok yavaş. Benim tek beklentim spk nın atacağı bir adımla kağıt göz altından çıkarmak. işte kızsam da beklediğim bu. o zaman su akar yolunu bulur. Bu kağıt için bu fiyatlar çok komik kalacak diye dusunuyorum. Burdan biraz salsada kademeleri doldurması guzel. 1 üzerine attığı gunde gelecek. Ama en onemlisi göz altindan çıktığımizda olay o zaman başlayacak. İnşallah o günler göreceğiz. Bunlar benim tahminim asla YTD degildir.
Nurettin Türkoğlu yine satış için açıklama göndermiş 24.03.2017-06.04.2017 arasında. Elimizemi verecek yoksa sermayemi üretiyor tedirginiz. Şu yakın izlemeden çıkış için ne yapılıyor bi açıklama yapılsa...
Tarih nerde yazıyor göremedim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah iyi bir tarafadır
Büyük ihtimalle yeni ortak girişimler için sermaye yaratılıyor. Benim tahminim bu yönde. Geçen sefer yaptığı satışta aynı şekilde Nurettin bey sattı birileri karşıladı al gülüm ver gülüm olayı. Bakalım alacak kişi ne amaçla ne maksat için alacak bekleyip görelim hayırlısı.
http://fs5.directupload.net/images/170324/ynsw7f9x.jpg
son bir ayda alanlar
Nurettin beyin satışlarını bekliyoruz. Şirket yeni yatırımlar için kaynak yaratma çabası olarak tahmin ediyorum. Bu fikrim değişmedi. Eğer tam tersi bir durum olsa idi şirket bir kaç iyi haber ve peşinden satış haberi duyardık. Geçen gene yazdım birileri satışı karşılıyor bu da ister istemez benim tahminlerimi doğru çıkarıyor. Yapılan güzel işlerin sonuçlanması gerek. Atıklardan Enerji dönüşüm işi gerçekten güzel gıda sektörüne zaten adım atıldı küçükte olsa bir şirket alındı. Sürecin hızlanması ve SPK gözündeki imajın düzelmesi gerek ki yakın izleme pazarından çıkması şirketin önünü açılması gerekli.
110bin lotta karşılandı. Birisine devroluyor bu lotlar. Hadi hayırlısı.
Ben almadım:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ne şimdi bir yukarı bir aşağı
Şirketin yeni adı hayırlı olsun. Mmcas önce sahiplerini sonra yönetimi, faaliyet alanını, şimdi enson imkb de şaibeli olan isminden kurtuluyor. Şirket azda olsa kar açıkladı yeni yönetim yavaş ilerliyor fakat girişimler ve görüşülen şirketler ile ilgili haber gelmesi lazım. Isim değişikliği benim için artık göz altından çıkmak için atılmış bir adım bundan sonra gelecek hamle çok önemli spk şirketin atacağı yeni adımlara göre artık göz altından çıkarması gerek. ilerleyen günler daha güzel olacak sanırım bekleyip görelim. DORA ismi hayırlı olur inşallah.
DORA yelkenler fora. Çık şu yakın izlemeden.
Bir ileri bir geri...
Nurettin beyin satışları bitti sanırım bildirdiği tarih bugün doldu. Şirket artık ivme kazanmalı 3 aylık bilanço kar gelirse gayet iyi olacak. En azından spk nezdinde artı puan olur. En güzeli isminin değişmesi olacak şaibeli mmcas isminden kurtulup yeni bir kimliğe geçiş önemli bu işi asıl Taçlandıracak göz altından çıkmak. Hissenin önü açık enerji ve gıda sektör olarak en karlı sektörler bakalım görelim.
Hisse yavaş ama sağlam gidiyor. 1 üstünü deneye bilir bana göre bu çok fazla sürmez. Şartlar olgunlaşınca spk artık gereğini yapar ve bu fiyatlar çok komik kalır diye düşünüyorum. Bu kendi düşüncem asla YTD degildir.
2000 lotçuk vardı 0.48 maliyetli,60 üstünden ufak,ufak satarak 800 lota indirdik...insan zamanında çok almak isterdi,nasıl alacaksınki iflasa giden alınırmıki...favori,latek,mango,artog bunlar battı gitti,tahtası kapandı,2000 tlde uçtu gitti,bir varki,başka gözatılardan bu zararı çıkardık,onların üstünede bir soğuk su içtik...buna 20 altından beri takılıyordum ufak lotlarlan,tehlikenin farkına vardığımda 3 cıvarına kadar pek yanaşmadım,oradan trade yaptık biraz birşeyler aldık,son satışımda bir baktık ölüm çukuruna postalanmış,soluk 0.40'da alındı,1-2 bin lot alıp bir köşeye attık 0.50-0.40 arası...şimdi 0.80-0.90 arası oyalanıyor...bildğim kadarı ile bunda 20-30-40 maliyetli olanlar vardı,bu topikte onlardan olan varmı acaba...1000 lot deyip geçmeyin,bu hisse zamanında 50.000 demekti o lotun karşılığı olarak,2000 100.000 demekti...şimdi 1'lere doğru çıkmak için çırpınıyor...50.000 lere daha 49.000 var...hakikaten dramatik ve ironi bir vakıa borsa !!!
http://fs5.directupload.net/images/170409/gbwe84hf.jpg
son bir ayda alanlar
Kim yorumlar arkadaşlar
1e az kaldı. Bi test edelim bugün.
Bu hacimle 0.95 gördüysek güzel günler yakındır
Peş peşe yönetim kurulu toplantısı ve olumlu gelişmeler. Bundan sonrası daha güzel olur inşallah birde spk hızlı hareket ederse ballı kaymak olur. Bu şirketin daha görüşme yaptığı ve değerleme raporu istediği şirketler için spk henüz bildirim yapma dı. Birde o güzel haberler gelir ve uc aylik bilanço kar gelirse 2 li fiyatlar pek uzak değil. Bunu göz altından çıkmak dahadaTaçlandırir.
Bize artık bunları sessizce izlemek kalıyor.
Bu hafta 1,05e kadar dener mi?
1in üstüne at bi kardeşim ya. Burdan alan çıkmaz korkma, satacak olanlarda ortalama 3 civarı maliyetli zararına satamaz. Bi renk gelsin kağıda. Haberlerde durdu. SPK hala paha biçemedi her neyse şu iştirakler. Bekleye bekleye kök saldık artık.
Abi bu neya bir ileri iki geri
Değerleme işlemi devam ediyor. Bla bla bla...
Kervansaray holding tavanlara başladı. Şu alacağı kervansaray otelden tahsil edinde çıkartın şu kağıdı gözaltından...
2 mayıstan itibaren hisse satmak isteyen arkadaşlar lütfen 1 ve üzeri fiyat yazsınlar. 0.9x seviyesine takıldı kaldı işlem hacmi sadece ky yaptığı işlemleri gösteriyor. Madem bu basiretli spk ve yönetim olumlu haberleri bir türlü yayınlamıyor en azından biz kendi direncimizi kendimiz aşarız. Bir değerleme raporu ve isim değiştirme bu kadar uzunmu sürer. Yeni yönetim yeni patron ve güzel haberler dedik hepsi ağır aksak çıktı. Kervadan ve onun dandik çalışanlarından halen kurtulmamış bir şirket irtibat kurulacak şahısları bile aynı. Okadar göbek bağınız varsa önce borcunuzu tahsil edin. Bilançosu gene son dakika gelir malum adamlar geçen 23:55 kadar bekletti.
Vizyon misyon yönetim değişti fakat bunu icraata dökecek bir şirket ve yönetim bekliyoruz.
İnsanı şeref, haysiyet, onur, namus, edep, adap adam eder, şirketi adam gibi patron.....
Bilanço ile 1 üzerinde tutundu tutundu. Yoksa çok bekletecek gibi patron.
0.99 gördük gene bu gün satış yapacak ky arkadaşlar 1 üzeri satış yazın lütfen bu direnci kırması bizim için oldukça onemli
Görüşmeler yine devam ediyormuş.muş.muş. Arada bir telefon açıp hal hatır mı soruyorsunuz. Değerlemelerde devam ediyor. Sanırsın holding alıyorlar. Şaka gibisiniz. :)))
Önümüzdeki günlerde iyi haberler peş peşe gelecektir. Ama bu bizim sabrımızı nasıl yıpratır bilmek mümkün degil
Kervandaki zıplama ile 1 geçer dedik gene olmadı bu hafta artık bizim hafta olsun yeni yönetim görüşme değil icraat bekliyoruz artık. Boş kap haberleri artık sıktı milleti icraat zamanı bu hafta bekliyoruz.
Kervanın mmcas a borcu ne kadar acaba bilen varmı
Bunlar bilancoyu gene son dakika gönderir. Şirket çalışanları malum çok yoğundur kervanla aynı elamanalar kullandıklarından işleri yoğun arkadaşların.