Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Printable View
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Grafiğin hakkını ver..
yatırımın hissesi , ahtapot gibi insanı sarar
GEDIK Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 26784446 Yıllık Değ%:108 Ana Ortaklık Payları: 26784332 Yıllık Değ%:108
GYHOL konsolide dahil 12 aylikta 64 trilyon kar aciklayabilir....bu durumda...
evet işler gayet olumlu cirodaki ve kardaki muazzam artış ve halka açıklık oranı hesaba katıldıgında 2 haneli fiyatları umut etmek hayelcilik olmaz işmen gedik akfengyo ve zoren grafik ve temelm anlamda en çok sevdiklerim yarın hakkını vericektir umarım tahta
Dostum gedik ve gedik holding dedigin gibi hatta holding 20 li fiyatları görebilir...i
Gedik holding 20 li fiyatlara gidebilir...ytd
6 aylıkta 0.6 kar yazan vkfyo piyasa değeri 45 milyonu geçerken, kasasında 30; 6 aylıkta karını geçen yıla göre %1700 arttırıp; 5.4 kar yazan EUYO 15 MİLYON PİYASA DEĞERİYLE CEZBEDİYOR
Atma...bu kadar çok atma....tamam senet çok iyi ama...
Sonuçta din kardeşiyiz
Kimse yokmu
Bir zaman lar BURCE de böyle bedelsiz artırımına denk gelmiştim çok iyi kazandırmıştı. Bakalım bunun bedelsiz artırımında neler olacak.
Bu gün en son işlemi 15.16 da yaptı 1 lot tahtada işlem yok halka açıklık düşük marbaş menkul değerlerin tamamı hub girişimin %10.5 gedik menkul değerlerin düşük sermaye güzel gelen 6 aylık bilanço işlem artışı muhtemel yine iyi gelecek olan 9 aylık yeri inanın burası degil Şubat bilançosu gelene kadar 8/10 arası olması lazım
Gedik bedelsiz verecek galiba
Ne kapanış yaptı ama gün boyu dogru dürüst bir işlem yok nerdeyse tek oyuncu benim
kapanış -%4 elimize verdiler. B:wave:ravooo
Anlaşilan şimdilik benden başka kimsecikler yok :halay:
:party::party::party:
Hade bakalım...
10 lar yakın mı...göreceğiz
Cok yakın gibi😂
Geçen cuma günü gyhol de olan durum Gedik için oldu hubvc gyhol içlerinde göreceli fiyatı düşük olan Gedik ver elini iki hane
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gedik bilançusu nasıl gelir acaba ?
borsanın en hızlı aracı kurumu şu an.
75/80 milyon arası kar gelir
Takaslar nasıl acaba. Birde bugün alanlar kimler görebilen var mı?
Geçen mesajımı görmüşsünüz dür 😄😄 15 de coook yakın ytd
geçmiş olsun hızlı giden atın
ortagı gibi yapma gayretindeler brut takas sonra tek işlem hisseden kaçırtmak istiyorlar sanırım
A1 kendisine ait olmayan malı sattı ak yatırım da takastakinden fazla sattı iş yatırım A1 değilse fena sıkıştı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım yanlış oldu SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecen hafta cuma gunun sonunda tavanla bırakmıştı bugunde artı kapatırsa gelsin 18 ler diyorum:party:
Silkeleme mi yapılıyor acaba yakinda ard yazilim halk arz yapilacakmis
Gedik yapabilir mua caba
piyasa düzelse koşarak gidecek teknik müsait bakalım...flamının hakkını versin
Bugun yeniden girdim gecmiste bu grup hisselerinden kazandim en geride bu kalmis gyhol 1.30 lardan %2500 hubvc 1 liradan %4900 bu ise 3 tl den sadece %230 yukselmis arada buyuk fark var bu hissenin en az 20 tl ustu olmasi gerekiyor digerleri ile arqdaki farki kapatmasi ve bilanco karini yansitmasi icin
Artık yol alma zamanı dinlenme düzeltme tamam
Şirketimizin Gedik Portföy Yönetimi A.Ş. unvanlı şirketteki 5.299.858,66 TL nominal tutarlı paylarının, yaptırılacak değerleme sonucunda belirlenecek hisse bedelleri üzerinden, Gedik Yatırım Holding A.Ş.'ne devir edilmesine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurumuz 09.01.2020 tarih ve 2020/4 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu Bülteni'nde olumlu karşılandığına ilişkin açıklamamız 10.01.2020 tarihinde yapılmıştır.
Bugün Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 04.02.2020 tarihli toplantısında,
06.12.2019 tarih ve 1948 sayılı yönetim kurulu kararı çerçevesinde 20.12.2019 tarihinde hazırlanan değerleme raporuna istinaden,
Şirketimizin "GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ" unvanlı şirkette sahibi bulunduğu beheri 1,12 TL itibari değerde toplam 5.299.858,66 adet hisenin tamamının 5.935.841,70 TL. bedelle Gedik Yatırım Holding A.Ş.'ne devredilmesine ve Hisse Devir Sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Gelir gelmez %12 kar yaptirdi soyle bir 20 ustu gel o zaman verelin
tavandan dönerek bize ne kadar güven verdin bir bilsen :wave: kalanlara bol kazanclar