bu hafta senden 3,82 bekliyorum prkme
Printable View
bu hafta senden 3,82 bekliyorum prkme
kademeler nasıl paylaşabilir misiniz ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...622422c270.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim Ağa bu destekleri bekliyor herhal...:)
Yerli kömürle elektrik üreten santrallar desteklenecek
TETAŞ, yerli kömürle elektrik üreten santralleri desteklemek için ekim ayında ticari işletmedeki kurulu güçlerini dikkate alarak üretecekleri elektriğin yüzde 50’sini satın alacak.
Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre şirket, santrallara satın alacağı her megavat elektrik için 2018 yılının ilk çeyreğinde 201.35 TL ödeyecek. TETAŞ, yerli ve ithal kömür karışımı yakıtla üretim yapan santrallardan da yerli kömürle ürettikleri elektriğin yarısını satın alacak.
- Fiyat yılın ilk 3 ayı için megavat başına 201.35 TL
- 2024 yılına kadar 7 yıllık bir perspektif ortaya konuldu
- TETAŞ, yıllık miktarı yüzde 40’a kadar artırabilecek
Bakanlar Kurulu’nun, TETAŞâ€™ın yerli kömür santrallarından elektrik alımını öngören usul ve esaslara ilişkin kararda değişiklik yapan kararı hafta sonunda Resmi Gazete’de yayımlandı. TETAŞâ€™ın, 2018 yılında elektrik alımlarında izleyeceği esaslar şöyle:
tam bir kaplumbağa...inşallah zararımızı çıkarırız ama ne zaman 1 yıl sürer mi??Evladiyelik yapamıcam seni, kusura bakma..:)))
Prkme bugün ki yükselişe tepki vermedi, topik te oldukça sessiz.
Sayın Koher maliyetinizi merak ettim. Sakıncası yoksa yazarmısınız ? 1 yıl sonra hangi fiyatta olmasını bekliyorsunuz yada umuyorsunuz?
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.4 maliyet:((
Ne oldu da 4,80 lerden 3,50 indi ...
Bunlar borsayı bacasız fabrika olarak görüyorlar..
Üstten sat alttan topla sonra yükselt tekrar tekrar...
ne ala ne gerek var fabrikaya kur bir tabele sirketi .. Balik bol...
ikili dip yapmis burdan gidecgi yer 4,60 civari
kuralina göre oynarlarsa fazla beklemezsiniz insalllah...
teşekkürler yorumun için
ne oluyor?
4 ve üzeri kalsa iyi..
Günlük pasta atma imkanı olan varmı ??
Yatırım finasman süpürmüş tahtayı.Umarım satışları karşıladıktan sonra tekrar yukarı hamle yapar.Teknik göstergeler de bunu gösteriyor..Asla ytd...
azıcık hazmetsin de 4.08 gösteren Rabbim 5.08 i de gösterir.
arkadaşlar günlük pasta alabilir miyiz?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8479774738.jpg
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Arkadaşlar bugün 3.95 ortalama ile aranıza katıldım. Teknik olarak 4.5 seviyelerine doğru hareketlenmiş görünüyor sanki. Eskilerin beklentisi nedir, bilanço yada başka bir beklenti var mı
Düş düş, daha da düş. Niye çıktın ki zaten...
maalesef zararımızı çıkaramıcaz galiba...nerden bulaştım bu hisseye ya.:((...hiçbir beklentisi olmayan hisse!!!
Beklediğimden daha fazla geri geldi.5.04 ün altına sarkması hoş olmadı.Anca bu parkme her an her şey olabilir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7e464a689d.jpg. 3.95 ten toplamış köfteleri[emoji57] [emoji36] [emoji36]
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,95 50 günlük h.o nun olduğu yer. orayı test etmeye indi. şimdilik dayandı orası. tekrar 4 üstüne atar. birde artık bu şirket ne yapmayı düşünüyor bi açıklasa...
Açıkçılar baskı yapmış olabilir seans sonu toparlanmasada yarın bişiler olur.ikili dip olayı var çünkü. Ytd
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
klasik bir atasözü ama doğru galiba ...Boğulacaksan büyük denizde boğul...BİST dediğiniz kumarhanede gerçek yatırımlık THYAO ve birkaç hisse daha var....bu hisse tırt
Ek 12117 sallamadır ciddiye alınamaz..
speğe iki kere çelme çaktım buıgün yarında atarız inşallah.
Ver elini 3,48 ...😂😂 3.dip geliyor
Ver elini 3,48 ...😂😂 3.dip geliyor
Dibi severiz
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zararına sattım...bu hissede kalanalara sabırlar
Cuma akşamını bekleyeydin bugün böyle olacağı belli piyasa kötü
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugüne özel düşüncelerim BİST’in geneli düşüşte
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
48 beklerken zararina satip çıkmak olmamis ben aksine artirdim kismetimiz neysr onunyasicaz
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.