Aynen gereksiz bir muhabbet... Arrow aldı mı zaten net bir şekilde belli oluyor, alsa buralarda durmaz zaten...
Şu an operasyon çocuklarını kendileriyle başbaşa bırakmak gerek...
Printable View
Arkadaşlar maliyet hesabına girmeyelim ama şunu da göz önüne almak lazım. Fonlardan 2016 öncesi taşınan maliyetler dözellikle dolar cinsinden neredeyse mevcut maliyetlerin %70 üstü olabilir. Maliyet hesabını son bir iki aya göte yapmak ne kadar yanlışsa 8 ay önceye göre yapmakta o kadar yanlış bence.
Ne demek istedigimin tam olarak anlasilmasi icin matriksden yabancinin 01.09 ve 29.09 arasi gunluk takas degisimlerine ve kap haber tarihlerine (12 - 29.09) bakmaniz yeterli olacaktir.
Bugün ipek ile Kozaa icin iyidi..
Yükselmesinden ziyade kademelerdeki lotların dolu olmasi....
Hayirlisi diyelim...
Ya bu doce ne ayak hergün alista
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=IPEKE
E5303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[ATTACH=CONFIG]11417[/ATTACH
Kanala girme çabaları...
RSI düşeni kırmış.
Hayırlısı bakalim.
Bankalardan çıkan para kozaa grubuna geldi bide thy ye dikkat edin hala düşüş kanalında yeni gircek ler on kere dusunsun
yalovali
İpek kaçıyor koza kovalıyor
Tacirler yanılmıyorsam aldıklarını satmadılar. Böyle stabil kalsalar iyi olurdu.
Acaba bugun hangi yabancinin takasinda 500-600bin artis gorecegiz?
Ne yapmaya çalışıyor bunlar ya bı yukarı bı aşağı asansör oldu resmen
Arkadaşlar bu haberi çözen var mı yani bir bölgenin arama ruhsatı sonra eriyip o bölgeye işletme ruhsatı verilmiş tam anlayamadım bu kadar dolambaçlı haber olmaz
Sayınacamşa hocam neredesin bilgi ver teşekkür ederim
Bist hafif düşer İpeke diğerlerinden 3 kademe önde. Bist hafif çıkar İpeke 6 kademe geriden gelir. Biz ne kadar dramı oynasak, açıkçı ve minicik kurumların umurunda olmaz. Elbet bir gün ağalar gelecek. Çakallar da toza karışacak. Kızsak da bağırsak da sabırla beklemeye devam.beklemeye devam.
Bu hisseye asla yatırım yapmam. Güven vermiyor ve nereden alırsan aşağı basıyorlar. Gel gel yapıp gömüyorlar. Sadece elimdeki lotlarla nereye giderse artık. Herkese iyi hafta sonları. Tabi moral kaldıysa.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985
haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Necdet bey; varsa KOZA'yı da paylaşabilir misiniz?
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3c2c6653f6.jpg kozanın ben günlük goremiyorum
Arkadaşlar kapa düşen haber vardı ya rus at ve işletme ile ilgili onunla ilgili detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim saygılar
Arkadaşlar sizce bu credit kimin malını satıyor, takaslarda adı geçmiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne güzel kimse kalmamış buralarda nasılsa yine beşe geri aynı terane ne güzel by yatırımcı 5.07 den verir adamlar büyük oynuyor kazancı ona göre Bizim gibi ky beklerrr durur böyle maalesef kapanış eksi olmasa bari tek Umut kozal in yükselmesi
Didim2000 grafiği gec ama iyi calisti :)
Hisse puf olmuş..
Yatırım tavsiyesi değildir..
5 demisti..
Bu kağıdın harekete geçmesi için illaki haber şart değil. Herkes buna odaklanmış, İsteseler bu kağıdı uçururlar. Ama isterseler.
Kardeşim elimdeki hisseyi satsam uçururlar korkusu var. Hisse alsam habire düşürüyorlar. Tedirginlikler var. Şimdide yabancı satışı, bilanço gelmemesi gibi söylentiler var. Şirket dese ki; bilançoları ocak ayına kadar kesinlikle yetiştireceğiz, o da yok. Piyango oynuyoruz. "ya çıkarsa" Her şey % 50
Düşündükçe sinirleniyorum,sinirlendikçe düşünüyorum, kısır döngüye giriyorum. Şimdi 7 civarı giren ky. ne haldedir acaba? Bu psikolojiyi tahmin eder herkes. O yatırımcının suçu biriktirdiği 3-5 kr. yatırım yapmak mı.? Tamam birileri kazanacak, birileri kaybedecek te, böyle değil. 50 yıl içinde bizden yer yüzünde kimse kalmayacak. Para için yatırımcıyı üzmeyin. İpek-koza güçlü bir şirket. Devletin elinde ve şanına yakışır yerlerde olmalıdır. Kimsenin ahını almayın. 7 civarına çıkarmanız dileğiyle.
Bu kağıdı + 1500 puanda çıkarmadınız. - 1000 puanda aşağı çaktınız. Şimdi Bist artıya geçse, yine hisseyi ekside bırakırsınız. Unutma!! Bu kadar hissedar sizlerden hak alacaklar. Allah yardımcınız olsun.
Arkadaşlar anlamadığım konu. Bu şirket kendine tahsis olunan sahada hiç petrol aramıyormu bilen yokmuş o bölge insanı yokmuş aramızda yoksa nu bizi batıracak