Depresyondayım. : )
Printable View
Birbirlerini tanıyormu acep:whistling:
A--***** inşaat aş lmtd şirketler gurubu bayağı terste kaldın galiba , ıyınk mıyınk zırvalamalar başladı yine
B--2014-2016 dibinden tanıyoz seni Loo.Vukuat 1 değil 2 değil.
A--canın evcilik oynamak istiyorsa sana barbie bebek alayımda onla oyna , ne yaptın sen , iftira bu , ispat et ne yapmışım ispat edemeyenin de mk . Okey
B-İçmiş herhalde yine başladı küfürlere ozamanda o ç demişti tüm foruma
A-70 bin endeks den full short shot endeks 84 000 adam 1 yıl giremedi foruma 2014 ilk vukuat başlangıcı
B-Beni başkasıyla karıştırıyorsunuz sen kimsin
A-seni nasıl karıştırırım lo bana ve foruma o ç ları dediğini nasıl unuturum tüm forum unuttu klasik o ayrı terbiyeli!
B-Seni bu forumda ilk defa görüyorum, sıkıntın ne dayı
A-seni gidi
B-Ben kimseye öyle birşey demem ama sen haketmişsen birisi sana demiş olabilir
A-terbiyesiz herif herdefa endipten milleti cortlatmaya burada suç işlemeye yazarsan sana defalarca bulaşılır ama sana yazdıran forum değil bi kabahatli!
B-Kim dedi bilmiyorum ama iyi demiş sana ağızına sağlık onun
B-Hacı aaabi kumda oyna sen, cahillerle muhabbet sarmıyor
B-Felaket terste kalmış olman yüzünden yapıyorsun bu konuşmaları , senin için şuan bir 15 lik daha short açıyorum amacım senin paralar sıfırlansın , ben en azından Kardan zarar ederim.
A***psikiyatri doktoruna göründe ilacının dozunu artırsın , hadi kumda oyna , adam ağır nevrotik hasta değilse birşey bilmiyorum
B-neyin ispatı tüm forum seni biliyor nevrotik vaka!
:) Tam “Edepli! “ olacaktı, özgeçmiş izin vermedi :evil:
MARTI sayfası :)
AAA
Alıntı:
Originally Posted by aaa
BBB
Alıntı:
Originally Posted by BBB
İşte küçük yatırımcı.Her türlü Alır.Donsuz yatar ama malsız yatmaz:oleyo:Alıntı:
Originally Posted by ******
İlginç bir dua:whistling:Alıntı:
Originally Posted by *******
Alıntı:
Originally Posted *****
Saçtı hocam demisas bedelli açıkladı ama nasıl olacak iyimi kotumu lütfen yardımcı olur musunuz teşk.ederim
Alıntı:
Saçtı nedir ya...
sıçtı yazaydın bari.
Yanlış anlama olabilir.yazarken dikkat etmek lazım:oleyo:Alıntı:
Hocam özür yanlış yazmışım sacro diyecektim tekrar özür dilerim
Sokan sokana:kahkah:Alıntı:
Paranizi sisteme sokun diyorlar bir de
Paramizi sisteme sokarsak sistem bize sokuyor
Yastik alti yastik ici ne var ne yok yuttular
:he: :kahkah:Alıntı:
Ama senden ve yorumlarimdan, bu bilmisliginden gercekten cok yoruldum. Seni engellemeyi su ana kadar dusunmedim bile ama artik gercekten yoruluyorum ve umarim bu engelleme kararimi anlayisla karsilarsin
........................Alıntı:
Bundan sonra bu başlıkta yazmama kararı aldım.herkese bol kazançlar.
Alıntı:
Originally Posted by Soru
..............................Alıntı:
Originally Posted by Cevap
[QUOTE=xxxx;son dakkalarda sanki zenci gitti ve yerine müşfik bir insan geldi..[/QUOTE]
adam zenciyi görmüş
Alıntı:
aha serefini fxtiklerim
Forekscinin küfürü.. :he:
Alıntı:
Keşke duası kabul olsa . Ula madem olur olmaz dua ediyorsun 4.2 nedir 1.2 iste. Parayla mı la dilini tutan mı var .
..........................
topiğim birine kademe koymuşum,
vatandaşın yazısı aşağıda.
Alıntı:
cafer ne bu yahu hiç birsey anlamıyorum hisse net sana calışıyor bu yollamış oldugun borsa ekranı ne işe yarıyor anlatabilirmisiniz.
benim profil resmimi hangi mod değiştirdi?profil resmime bülllük süratlı birini koymuşlar
--------------------------------------Alıntı:
genel kuruldan bildiriyorum: toplantıya katılan bir hissedarın talebiyle tüm katılımcılara birer büyük bardak soğuk su ikram edildi. soğuk sular içildikten 10 dakika sonra orta yaşlı bir ortağımız fenalaştı. yapılan incelemede şahsın içtiği suyun içerisindeki aşırı klor nedeniyle rahatsızlandığı tespit edildi. fenalaşan hissedar "suyunuz bile beleş, musluktan doldurmuşsunuz. siz ne biçim şirketsiniz! lanet olsun hepinize. elimdeki tüm hisseleri satmaya gidiyorum" diye bağıra çağıra salondan ayrıldı. ikinci seans başındaki satışlar sanırım kendisine aitti, kağıt 2.95'ten 2.87'ye düştü bir anda.
..........................Alıntı:
soğan 10 tl olmuş bist niye iskontolu?
Araklanmış başlık,patenti bana aittir.
Eskilerin en eğlencelilerindendi....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
...........................Alıntı:
S 400 yazarken cep telefonu sadullah yazmış. .
Güya telefon akıllı.
Alıntı:
Cezayı gene ben alacağım.
Adam sürekli beni takip edip güzel güzel laflar söylüyor.
Küfretmiyor ki ceza alsın değil mi?
Bu işte bir yanlışlık olmalı.
Ben küfretmeyeceğim artık.
.............................
Yazık silinmiş onca yazılarım....
.............................Alıntı:
Yarin yataya sarmasa bari bu pala.çok sıkıcı oluyo
Alıntı:
Antik Mısır'da bile soda külü kullanılıyomuş mumyalamada. M.Ö. 2589 yılında 1.000 lot Soda hissesi alan firavun Tutan come on'un baş rahibi Hukwarepil'in eğer hiç satmasaydı temettüler hariç bugün 360 milyar lot Sodası vardı beee.
.................................
:he:Alıntı:
Borsamızda para batırmak için çok güzel fırsatlar var
tabi değerlendirmesini bilene
.................