VOLKSWAGEN OTOMATİK Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG 67.200 TL
http://i.hizliresim.com/j84lL9.jpg
Printable View
VOLKSWAGEN OTOMATİK Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG 67.200 TL
http://i.hizliresim.com/j84lL9.jpg
VOLVO OTOMATİK V40 T3 Momentum 133.660 TL
http://i.hizliresim.com/nRA1A5.jpg
selamlar
dün ilk kez arkadaşımın skoda suberb aracına bindim, araç hoşuma gitti hatta passat tan daha çok sevdim daha dolu ve daha sıcak buldum
şu an suberb 1.4 tsi 125 hp kampanyalı fiyatı 89 bin tl, 100 km de şehir dışı 4.4 litre yakıyor adeta dizel gibi, 0-100 akselerasyon 9.9 sn ve 1400 kiloluk kasaya rağmen oldukça seri
baz donanım bir çok aynı segment elegance donanımı kadar dolu, geri görüş kamerası bile standart veriliyor, şu anda dacia sandero stepway kullanıyorum ama parasal hedeflerimi tutturursam bu yıl sonu ilk hedefim suberb olacak
saygılar iyi forumlar
Yeni honda civic alıp binen varmı tavsiye edermisiniz.
Polo asla o fiyatlara değmeyen bir araba
arkadaşım aldı yeni kasa beyaz renk 1.6 eco otomatik civic, araba ona 100 bin liraya mal oldu, yalnız iç plastik malzeme kalitesi asla almanların seviyesine ulaşamıyor mesela bir Corolla kalitesinde bile değil bilmem açıklayıcı olurmu , rakiplerinden reno meganın iç malzeme kalitesi daha iyi duruyor ,opel astra yine daha iyi, ben bu orta sınıf sedan seviyesinde skoda octavia yıda ayrıca bir kenara koyuyorum beğendim açıkçası, skoda Octavia avrupada taksicilerin ençok rağbet ettiği marka, taksicilerin açıklamasına göre Octavia sağlam ekonomik ve bakım maliyetleri düşük motor mekanik ömrü uzun
VW grupta yedek parça çok baha
Caponlarin otomatik sanzuman ciff gavrama değil nooruym oyle sanzumani çok yakar az kacar
Ya reno ya Fiat alacan düşünmeyecen basacan
Temizini bulursan Tofaş ta olur
Yerli mersedes
Büyük şehirde araba seçerken en önemli kiriter
Araba alt yüksekliği
Yerden çok yüksek arabalar sürüşte bana hiç keyif vermez sürekli virajda frenle Pat önüne biri kirsin sen yavaslayincada
Yere çok yakın arabalarda çok kasis veya çukur var ya tamponu ya arabanın altını vurursun
Az yaksin uzun gitsin diyosan dizel
Az km yapiyom diyosan benzin
Hibrite mibrite hiç girme ya onlar avrupa is i
Bu suvlarin hangisi defransiyel kilitli?
Merhaba arkadaşlar bu araçları kıyaslarsak siz hangi aracı alırdınız ve neden tercih ederdiniz. Yıl sonu kampanyaları yaklaşıyor ve bu kampanyalardan faydalanmak istiyorum.Arabadaki Önceliğim güvenlik paketi buna göre sıralama yapıp kendi tercihinizi de sebebi ile yazarsanız çok yardımcı olacaksınız.
1.6L Ti-VCT 125PS (159 Nm) Benzinli Euro 6 5 Kapı 5 İleri Manuel Trend X 76.420 75.670
ELANTRA 1.6 D-CVVT STYLE (BENZİNLİ) 65.500 TL
Astra Sedan 1.6 Benzinli 115 HP MT Edition 63.950
Comfort 1.6L Benzin Manuel 130 PS 68,900 TL Kia Cerato
Renault Joy 1.6 16V 115 bg 68.000 tl
sınıfları farklı olsa da
2016 model yılı Pulsar 1.5dCi Tekna 79.600 TL manuel
Tivoli G1.6 4x2 MT Limited 80.600TL manuel
Yorumunu esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim.
* CVT şanzuman manuele göre nispeten daha riskli
* Kia, Hyundai'nın bir tık üzeri + 130 HP
* Opel en düşük seviye Alman teknolojisi ama 2. el problemsizz ...
* Tivoli Çin malı, boşverinn ...
* Pulsar, Nissan'da Note'un yerine çıkan model,
bence kaderi'de aynı olacak çünkü çok ara model, 2. el zor olur ama dizell
* Ford,
Klasik yüksek sarfiyat ama sağlamlık ön planda
Araçlar çok çeşitli
fiyat aralığınız 64-80 bin arası
anladığım kafanız karışık ...
Talebinizi biraz daha netleştirirseniz, kullanım şartlarını/dizel-benzin/yükseklik/iç hacim/sarfiyat/2. el vs. seçim daha kolay olur :)
Gördüğüm, iç hacim önemli değilse bir'de Nissan Juke'a bakın 1,5 dCi 110 Hp 240 Nm.
Yokk illa bu listeyse tercihim,
130 HP/Manuel/geniş iç hacim/fiyat/2. el ile Kia Cerato olur ...
yeni corolla nasıl bilgisi olan ?
2012 Astra HB 1.3 dizel yarı otomatik. 105binkm yorum alayım
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle detaylı cevabın için teşekkür ederim. Kullanım şartım olarak 60/80 bin TL aralığında olursa dizel ama marka/modelden taviz vermeden alabilirsem dizeli seçerim. Vites olarak manuel tercih ediyorum.
Tivoli G1.6 4x2 MT Limited 80.600TL manuel bunu listemden çıkarıyorum. Sizin tavsiyeniz olan juke dizeli görsel açıdan beğenmediğimden listeme almamıştım.
2. el satışına önem vermiyorum. Aldığım zaman sıkıntı çıkarmazsa 5 yıl belki daha fazla kullanırım. İç mekanın ve bagajın geniş olması da önemli ama ilk öncelik can güvenliğini sağlayan teknik özellikler. Güvenlik paketinin hava yastığı vs. arabanın kasası (yani teneke olmaması) diğerlerine göre üstün olmasıdır.
Evett Juke genellikle görsel olarak ya sevilir ya sevilmez ...
Ancak teknik olarak başarılıdır, yüksekliği ve handingi araç kullanmayı sevdiren cinstendir antipatiniz yoksa test sürüşü öneririm, tabi zevk meselesi ...
Listenize dönecek olursak ;
* dizel tercih diyorsunuz ama uygun sadece Pulsar var,
karoser olarak Juke'tan zayıftır, bu sebeple tavsiye etmem ...
Kriterlerinize göre geriye kalanlardan seçimim sırasıyla,
Ford
Opel
Kia olurdu ...
Bnm arkadaşlar Fiat ege kiraladı
Abs yi öğe öğe bitiremiyolar
Diğer araçlarda 3-4 kademede ses verip duruş sağlayan Abs bunda 2 kademede işi bitiriyormus
İyi biseymi bilmemde
Güçlü fren hidrolik merkezi olmalı araçta diğerlerine kıyas
Bi de pilotaj mühim hızlı durdun diye arkadan gelen bagaja kdr girmesin diye gözü hmn dikize almaktadır lazım
Arkadan vuran suçlu da ona da yazık
Genede hızlı durmak tabi dengeliyse ve kemerler bagliysa iyidir
Tabi hızlı durma lastiklerede bağlı
Abs fren süper diyek lastikler coflamissa dengeli durma zor olur
Yani Velhasıl 2 sene 30 bin de kim lastik değiştiriyoki nizamisi nemli ve değişken sicaklikli istanbulda bu olsada bnm ekonomi malum 4 sene 60 bin idealim
Birde sıfır araba alacaklar sormuşlar
Dostum byk şehirde bu trafikte düz vites arabaya mi binilir
Hadi 2. Elde guvenmiyosan otomatik arıza yapar muhabbetine git düz alda yoksa sıfıra hem bi dünya para git otomatik al derim tavsiye olarak nacizane
Günaydın.Önerin için sağol. Bende Kia Cerato kiralamıştım otomatik dizel full modelini çok beğendim ama boş modeli bile 95 bin lira onun için otomatik vitese yanaşamıyorum. 2 el araç aldım ve çok para harcadığımdan 2. el araba yanaşmıyorum ve fiyatları da çok pahalı onun yerine sıfır daha mantıklı geldi.
Ben aldım elegance eco güzel araba sorunuz varsa cevaplayabilrim yakıt 2.50 kuruştan aldım şehirlerarası 20 kuruş şehir içi 25 kuruş yakıyor ortalama
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Subaru xv hakkında bilgisi olan varmı sıfıralmayı düşünüyorum
Tavsiye etmem ...
İçi boştur,
Motor seçeneği yoktur,
Sanırım AWD,
bu teknik olarak veya şartlarınıza bağlı olarak gerekliyse bilemem ama şehir içi kullanacaksanız gereksizdir,
tüm bunlara karşın fiyatı yüksektir
sürekli 4x4 ve benzin motorlu olduğu için kullanım maliyeti yüksektir ...
Bunlar araçla ilgili benim bildiklerim son zamanlarda teknik olarak değiştiyse bilememm ...
Fiyatın yüksek oluşunun sebebi ;
Japon menşeli olması ve orada üretilmesidir,
Gümrük mevzuatında, Avrupa üretimi araçlara ek %10 civarı vergi/fon uygulanır ve Japonya'dan geldiği için navlunu fazladır haliyle tüm bunlar birleştiğinde yüksek maliyetli bir fiyata ulaşır ...
Tüm bunların dığında Türkiye satışı düşüktür ve fiyatı Qashqai ile yakındır ancak ikinci elde'de zorlanırsınız (bir önceki sayfada Türkiye satışlarına bkz.) ...
Benim için aracın sorun çıkarmaması nekadar az sorun benim için o kadar iyi
Mazda ve subaru arıza ve sorun bakımından en az sorun çıkaran araçlar olarak biliyorrum
Wosvagen gurubunu kullandım
Onlar da 90 000 den sonra. Sorunlar başlıuorr
Opel astra otamatik kullandım almaz olaydım 10. 000 de şanzıman indirdim
şuan toyota korollo ıtomatik kullanıyorum şu an 55 000 oldu bi sorun yok ama araç biraz zayıf geldi içeriye süspansiyon sesi mi desem amartsör sesi mi bi ses geliuor
Oda rahatsız ediyor
O yüzde tavsiye edebileceğiniz bi araç varmı
İlginize şimdiden teşekkürler
Walla benim gördüğüm artık araçlar eskisi gibi değill ...
Firmalar çoğunlukla ortak çalışıyor ve tamamen hızlı tüketime yönelik ticari fikirler dahilinde üretim yapılıyorr ...
Kendi kriterlerimde ;
Şehir içi/dışı rahatlıkla kullanılabilecek, iç hacmi yeterli, yüksek, az sarfeden, 2.eli sorunsuz, motor gücü (Hacim-HP-Nm) araç ağırlığıyla orantılı, motoru sorunsuz, servisi yaygın, fiyat/kalite oranı yüksek araç aradığımda en uygun diesel Qashqai'yi buldum ...
CVT şanzumanın problem çıkarma riski yüksek olduğundan manueli tercih ettim, memnunum ...
Nissan, diesel'de Renault dCİ motoru kullanıyor ve diğer firmalar tarafından'da kabul görmüş teknolojisi var, 1,6 dCİ 130 Hp 320 Nm. M/T bu kasa için oldukça ideal, hızlı ve akselerasyonu yüksek ...
Çok Km yapmam ancak çevremde 100 bini devirip devam edenler memnun ...
Olumsuz yönleri ;
Servis ücreti yüksek,
Alt yalıtım gerekiyor ve cam tavan tercih edenler zamanla perdeden trim seslerinden şikayetçi olabiliyor ...
Bunlar 2015/17 modelleri için, 2018'de araç makyajlanacak ...
İlginize teşekkürler sayın Koray
Qashayi düşünecem
Son dakika haberi... Ağbal: MTV yüzde 40 artacak
http://www.ntv.com.tr/turkiye/son-da...3k6qVoYOAkvAsA
ve dahası
Geçmiş olsun :)
http://fs1.directupload.net/images/171209/qk8r7d68.jpg
fiatı uygundur,
ismi bahtiyar.:yes:
http://fs1.directupload.net/images/171209/ffdiv4fj.jpg
bulunsun,
buda bulunsun canım.
yeni nesil araba görsün
En iyi araba enjeksiyonlu
Az elektronikli
Az km olandir
2000 öncesi imalli bu tarz
200 bin km altında bulun alın pinin
Bulabilerseniz
Bende arıyom. Yok
Ollmazmı,
1990-2000 arası E kasa 200 Mercedesler tamda böyle ...
1993 modelden itibaren "airbaglileri" 35-50 bin arası fiyatlanıyor ...
Ayrıca bu modellerin motorları oldukça uzun ömürlüdür ...
93-94 ve 95 modellerr :ok:
Sonrasında değişen kasa nedense bana antipatik geliyor, zevk meselesi ayrı :)
E Lüküs kaçar
C kafi