Çimbeton %5 ler de dediğiniz gibi bizim ki kafayı kaldırınca hemen tepesine vuruyor ********ler
Printable View
Çimbeton %5 ler de dediğiniz gibi bizim ki kafayı kaldırınca hemen tepesine vuruyor ********ler
Sakıp sabancının bile kemikleri sızlıyordur yazık sabancı ailesinin düştüğü hallere bakın...
bekleye bekleye kök saldım 9 gel zararı alayım sen benden ben sen benden kurtul lan adi kagıt
Gel gel eksiye gel sabancılar ancak ky parasına göz dikiyorlar yönetiminden speğine kadar...
9 Altı ne alınır elinde varsa satılır kesinlikle y.t.d.
Afyon bizi güldürmeyecek alctl den bari yüzümüz gülsün
Pis rezil yumuşak spekoş bir gün senide oynatırlar elbet...
Hareket var bakalım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Festival hazırlığı mı acaba 😊
Spekoş demem hoşuna gitti oynamaya başladın dimi
Spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş...
Hep birlikte spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş spekoş koşuyor spek ipi göğüslemesine az kaldı...
Geri geliyor yuhhhh
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kımler atladı bakalım 7 80 ustu
7,99 dan hemen saldı be yuh beee
spekoş diye eşlik edilmedi oda 7,90 malı verdi indi aşağıya kağnı moduna geçer artık
Şeref yoksunu sanki çok çıkmış gibi 7.99 dan geri verdi.
Tahta da savaş mı var acaba görebilen var mı? 😊
hangi ara hangi kerize vermiş :)
Tepki satışları o.6 ya doğru 8 i geçer ve satarım.
Bu başlığı şu anda 99 kişi okumaktadır. (18 üye ve 81 ziyaretçi)
vayy ortaklar artmış yeni düşenler barmak kaldırsın:yahoo:
Şirket KAP'a haber bildirim i yapmazsa bu gününün devamı var diye düşünüyorum hatta erken bile başladı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
a ort artırıyordur. ytd
SPK taban s...ken ya bizim PAŞA ağır dan gitmek zorunda kalacaktır.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8,01 dizmiştim malı alma kapasitesi 7,99 kadarmış hisseyi spek kaldırmıyor günlükçüler hareket çekti spekte baktı birileri birşeyler yapıyor pata küte verdi aşağı 7,99 nere 7,69 nere 30 kademe inermi yaw azıcık gırgır yapalım dedik spek sende suyunu çıkarttın
tahmınım 7.60 altında kapanıs olur
kAPANIŞ 8 VE üstü dökme yapıyor zındık
Benim gönlüm 8,83 den yana geçiyor 8,01 almadılar alacak kimse 8,82 çektim şansını kaybetti...
Kağıt yüzde %8 görsün sonra %4 kadar düşür yüzde 50 düşüş demek...
a ort 7.67 oldu
Afyon hateket yapıyor ama yatırımcısına hiç güven vermiyor herkes maliyetine veya azıcık karı gördümü kaçmanın peşinde sırf bu yüzden düşünceler bu şekilde bir sasa olamıyor maalesef
gitti.ytd...
sanki her lotumuzu biliyorlar. satıştakini de alıştakini de. ytd
Amca para sayma makinası gibi lot sayma makinaları var algoritma ile çalışıyor nerde kimde ne kadar var hangi kademeye yazdı hepsini arıyor tarıyor sonrada kademeleri ayarlıyor...aslında algoritmayı şaşırtmanın yöntemi var ondada çok iyi alış satışları takip etmek gerek...
O zaman satışa koyup çeksek ekip davransak sisteme müdahale etmiş olabilir miyiz?