http://666kb.com/i/dh8rwam04649n4p8d.png
Printable View
Ver kaç yakarım yoksa diyor sanırım .
Sent from my M1453 using hisse.net mobile app
http://fs5.directupload.net/images/170316/cfwcnv3d.jpg
son bir ayda alanlar
Saniyorum temettu karari alinmis vericekse tarihi bellimi
O 4,25 ve 4,26 daki lotları alan çıkacakmı acaba bugun :)
Bugün alan arkadaş var ise bence satışı yarına bıraksın ama herkesin kendi tercihi terste olabilir.
Hissenin ederi 10,49 bu ugrasilar o yuzden sanirim birileri topluyir
http://fs5.directupload.net/images/170331/4dhnutnl.jpg
son bir ayda alanlar
defter değeri 10.49 piyasa fiyatı 3.96
su akar yolunu bulur,bakalım ne zaman keşfedilecek.
Piyasa Değeri (USD) 22.373.400
Sermaye (TL) 21.000.000
Dolaş. Hisse Sayısı(Lot) 4.410.000
Takas Saklama Oranı 21
2016/12 Kar-Zarar(USD) 5.445.398
2016/12 F/K 4,35
Öz Sermaye (USD) 65.781.707
PD/DD 0,34
Son Güncelleme Tarihi: 10.04.2017
tahta gayet sahipli görünüyor hocam spekte işinin başında,biraz önce sırf 4.05 te bulunan 20 bin lotu almak için yukarı sürdü aldı,başka mal olmayınca çekildi kenara,şimdi çayını içiyordur
çok ilginç bir hisse bu,yıllardır dip seviyelerde sürünüyor,iki yıl kadar önce 3.20 alıp 3.80 civarında çıkmış ve bir daha bakmamıştım,o zamanlar defter değeri 3.70 idi,köprünün altından çok sular akmış şirket epey değerlenmiş,şimdiki fiyat çok ucuz kalıyor,inşallah gene ekmek yedirir hayırlısı
fiyatın şirket ederine göre ucuz kaldığını biz görüyoruz biliyoruz,
patron sen de biliyorsun,spek efendi sen fazlasıyla biliyorsun zaten
önünde sonunda piyasa fiyatlaması yapacaksınız nasıl olsa,bize sadece sizin paşa gönlünüzü beklemek düşüyor,bekleyelim bakalım
Fırtına öncesi bir sessizlik var sanki burda.
Hangi fırtına ne lodosu. Kuruttu bizi yav
LG-E986 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco ne zaman gelecek.. birde nasil bir bilanco gelecek bilgisi olan vsr mi acaba ?
Tavanda ne kadar var
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünün pastasini paylasabilecek varmi
çok dandik bi takas olmuş. ama hisseyi taşımışlar bu bakımdan iyi
Tavana bir yazayim dedim bana sürpriz yaptı.
Guleyim mi aglayayim mi bilemedim😄😄
LG-E986 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar takaslar çok güzel. hisseyi toplayan galip olabilir.brüt takasa giren 3 hissede yakalaninca galip yatirimlarina metro yatirim üzerinden değil işyatirim üzerinden devam etme karari aldiğini twitter da biri paylaşmişti. Bu iyiye işaret maldan çikmak için 5 in üzerine taşiyacaktir.zaten alimlarda ky alimi değildi yüklü yüklü aliyorlardi küçük yatirimci o kadar cesaret edemez kanisindayim.kesinlikle yatirim tavsiyesi değil kişisel kanaatimdir.
Galibi nerden çıkardın.Eğer dediğin gibi galipse kağıdın ruhuna fatiha.Galip kendi kağıdı dışındaki kağıttların gözünün yaşına bakmaz.alcateli brute soktu,ozgyo da millete birkaç yaptı,atlas ta indir kaldir indir kaldir milleti hapsetti bedelli açıkladı,daha niceleri.Birde kagit için iyi gibi lanse etmeniz yok mu.Her iş yatirimdan işlem yapacak galip olacak diye birşey yok.5 un üzerine çıkar ama merak etme galip cikarmaz.su an kagitta herşey olabilir.Kagidi biraz cikarip bilanço kotu gelecekse milletin kafasına vurabilirler.Yada bilanço iyi gelecekse artirabilirler.Bu kagitta herşey olur.ytd
Merhaba. Borsaya yıllarımı verdim ama şu takas yorumlama işine hiçbir zaman anlam veremedim. Birçok aracı kurumdan işlem yapma imkanı olan oyuncular takas görünümüne istedikleri şekli veriyorlar ve gün sonunda her zaman çok farklı görüntüler ortaya çıkıverebiliyor. Netice itibariyle tahtanın takasının neye göre dandik olduğunu açıklar mısınız lütfen?
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takaslar dandik derken is yatirim 1milyon alip satmasaydi guzel bir takas olurdu ama aldigini üstten vermiş gözüküyor.
o milyon lotu al sat olmadan alması demek hissenin 1 hafta tavan gitmesi anlamına gelir... ihracatla ilgili güzel şeyler var her ay.. ! dahili işlem belgesi alan firmalarda hatek var.. kap haberlerinde güzel şeyler görmek şirketin iyi yolda olduğuna inancı artırıyor. gerisini zaten piyasa zamanı gelince fiyatlar,eski zirvelerinden her türlü dipte hatek isteyen yabancı isteyen tl bazlı grafikten ve fiyattan bunu çok rahat görür.
HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ 2.647.510 - 1.459.280 (tl-dolar)
HATEKS HATAY TEKSTİL İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ 349.140 - 217.800 ---------20 nisan 2017(mart-2017)
Firmanın Adı: Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri A.Ş.
Yatırım Sektörü/Yatırım Cinsi: İMALAT - Dokuma ve Giyim
Öngörülen Destek Unsurları: KDV İstisnası
Gümrük Vergisi Muafiyeti
Vergi İndirimi Oranı %70, YKO %30
Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği 6 yıl
Faiz Desteği
Yatırım Kapasitesi: Ev Tekstili 3597000 Kg/Yıl
Sabit Yatırım(TL): 1.460.000
İth.Mak.Teç.Tutarı(ABD$): 62.700
İstihdam(Kişi): 5
Firmanın Adı: Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri A.Ş.
Yatırım Sektörü/Yatırım Cinsi: İmalat -Dokuma ve Giyim
bunlar 2016 da alınan teşvikler den bazıları.. ek yatırımlarla yapılan bu işlerin 2017 de güzel beklentilere neden olması kadar doğal bişey olurmu?
Modernizasyon
Öngörülen Destek Unsurları: KDV İstisnası
Gümrük Vergisi Muafiyeti
Vergi İndirimi Oranı %70, YKO %30
Faiz Desteği
Yatırım Kapasitesi: Pamuklu dokumalar(Özel kumaşlar hariç) 1369910 M2/Yıl
Sabit Yatırım(TL): 1.175.000
İth.Mak.Teç.Tutarı(ABD$): 318.400
İstihdam(Kişi):
Ne kadar acemice yorumlar yapiliyor.ben hisseyi canli izliyordum alişa hep yüklü miktar yaziliyordu.neden o satanlar işyatirimi kullanan küçük yatirimci olabilir mantiğiyla bakmiyorsunuz.sonuç ta alan iş yatirimcilar 10 bin ler şeklinde aliyordu.satana gelince küçük yatirimciyi en iyi dökme yolu tavan yaptirip bozmak değilmi.nasil ki onlari çekmek için tabandaki hisse tabani bozup birden yukari gider.sonraki gün güm taban adamlar sattiğini satmiştir.bntas ta yaşadim ayiptir söylemesi
milletti döktüler şimdi cıkısa gecti
derinlik paylaşabileek varmı