Fidana herek vermeyi unutmayalım !!! :)
Printable View
satacağım diye haber göndermiş..şirket
Hereki anlamam ama şubattan beri bir ileri beş geri trene binen binsin hareket yakın aşağı yukarı bilmem
tahsisli sermaye arttırımına kendi cebinden para koymadı mı ?
bilançoda 21 milyon tl nakit ve benzeri varlıklar var
okadar para verip nereye böyle :)
ben birşey anlamadım anlayan varsa paylaşsın lütfen
bakalım hangi '' gariban '' alacak şirketi :cool:
Dikkat edin incir ağacı dikmesin birileri
Endeks patladı glryho toprağa bakıyor hayra alamat değil
Artmayan ender kağıtlardan biri endekse paralel hareket etmiyor tam bir psikoz
Batık şirket başka şey bkelnmez
300 binlik işlemler oldu kağıt elmi değiştiriyor acaba bir bedelli fena olmaz
bilanço yaklaşıyor...
Malı çaktılar dün 1.24 ten artık 1 in altına süzülüp orada yataya biner malı toplar dökülenlerden yatışa geçer
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 05.05.2017 tarih ve 2017/05 sayılı kararı uyarınca;
- Şirketimizin 36.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 16.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin mevcut ortakların rüçhan haklarının tamamen kısıtlanması suretiyle tamamı nakden ve Şirketimizin yönetim kurulu başkanı Murat GÜLER'e tahsisli olmak suretiyle 4.000.000 TL artışla 20.000.000 TL'ye çıkarılmasına,
- Tahsisli olarak ihraç edilecek 4.000.000 TL sermayeyi temsil eden payların B Grubu hamiline yazılı borsada işlem gören statüde olmasına,
- Artırılan sermayeyi temsil eden payların satış fiyatının nominal değerin altında olmamak kaydıyla Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30.12.2015 tarihli Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Usulü ve Esasları çerçevesinde belirlenecek baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak şekilde tahsisli olarak gerçekleştirilmesine ve pay bedellerinin Murat GÜLER'den nakden tahsiline,
- Bu kapsamda tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak gerekli bilgi ve belgelerin hazırlanarak başta Sermaye Piyasası Kurulu olmak üzere ilgili kurumlara başvuru yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Bu kapsamda İhraç Belgesi'nin onaylanması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün itibariyle başvuru yapılmıştır.
tahtada ki fili dolaşım payı 12.923,634 adete çıkmış bu oran ile B grubunu garantilemiş gözüküyor ....
Lot miktarı arttığına göre hisseye katkısı olumlu mu olumsuz mu olabilir
B grubu hisse senedi: Fiili dolaşımdaki pay değeri 10 milyon TL ile 30 milyon TL arasında olan hisse senedidir.
http://www.borsaistanbul.com/urunler...d-grubu-paylar
C de kalsın daha güzel
GLRYH Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 135.288 Ana Ortaklık Payları: 112.681
Güler ama hiç güldürmedin 6 aydır yaktın milleti
:Sad:Güldürmedin hep ağlattın,
Paralarımızı sokağa attın,
Kış boyu hep yattın
Aldırma güler aldırma:kahkah:
fili dolaşım payı 12.923,634 adet
12.923,634 X 1,10 = ?
Önümüzdeki ay B grubuna geçme ihtimali nedir ?
Grup değişimleri 30 Haziranda mı oluyor ?
1.15 i kırmasın diye yüzbin lotu dayadı birisi:(
spk bülteni bugun yarın gelebilir
bakalım onaylanmış mı
Ne yaptığı belli ne de yapmadığı atı alan üsküdar sen hala yaya
Geri çekilme bekliyorum 1.09 lara kadar düzeltmeyi yapıp yukarıdöner:wu:
Eşeği kaybettim bulan var mı diyor sanki..çok isteksiz geldi buralara ve dikkatimi birşey öekitor hep alt kademelere satışlar oluyor.alıcılardan çok satıcılar zevke gelmiş vaziyeti var.:Sad:
1.20 de 532000 lot alıcı var,alırsa tavan olur di mi?
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibaret...
şu hissede yapılanlara bak
1,44'e kadar yükselt hisseyi , oradan sata sata eksiye kadar geçir
sonra da ağlarsınız müşteri yok diye aracı kurumlar
adam gibi tahta yapın , hep milleti keriz yerine koymayın artık...
takas atabilecek olan var mı
Takas tukaş işlemez burdA
parlak parlak :)
Geçen 30 üzeri mal boşaltmıştım dayanamadım yine daldım 25 lerden yine boşalttım 35 lerden Güler benim 6 aylık dostum.gelecek vaat eder mi bilinmez yaptığı hareketler ölçüsünde bişeyler söylenebilir ama çok güvenli bir dost olduğunu söyleyemem:party:
:oleyo:Çok manyak hareketleri vardır bir saaatte verdiği yüzde yirmiyi alabilir öyle kaypak yapısı vardır:notr:
2 gün kıvrandırdı,bugün güldürdü,verdim gitti ama gözümün önünde duracak,hareketlerini beğendim bunun :)
Güzel mal dağıtıyor spek