Merhaba arkadaşlar zarar eden şirket nasıl halka açılabiliyor. 2 dönem üst üste kar etme zorunluluğu yok mu?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Merhaba arkadaşlar zarar eden şirket nasıl halka açılabiliyor. 2 dönem üst üste kar etme zorunluluğu yok mu?
Kardes firma zararda. Hemde bütün dönemlerde zarar var. Hatta ak yatırım fiyat tespit raporunda 12 aylıkta zarar olduğu için f/k hesaplanmadı yazıyor.
Ben baktıgımda 30/09 da 72 mılyon kar gordum
Goruntu nasıl eklenıyor
Mobilden nasıl yapacagım ustad
Resim Yüklemek,
https://hizliresim.com
adresine gir resmi yükle ve sırasıyla resimleri takip et...
Ek 14374
Ek 14375
Ek 14376
Sağlık çalışanı olarak söylüyorum sağlık sektöründe medikal ve ilaç dalları hariç bu tarz hastane ve hizmet sınıfı gruplara aldanmayın.....
Hacettepe 430 milyon
Akdeniz üniversitesi 230 milyon
Selçuk tıp 97 milyon zararda ...
Bunlar devlete bağlı olmasa da devlet hastaneleri ve devletin ödeneğini almaları hâlinde bile durumları bu yani batakta ki bu hastanelere genede az da olsa devlet sahip çıkıyor....
O yüzden bu sektörde para yok benden demesi...4 yıldır hayvanlar gibi çalışıyoruz başa gelen her yönetim parayı yiyor..
Hastaneler de durum bu
Hani bir laf var ya "Bedava versen almam".... niye alayım ki kafadan borcun olur....
Merhaba, MPARK ne zaman işlem görmeye başlayacak bilgisi olan var mı acaba?
Borsada her şirket bilançosuna göre hareket etseydi keşke, işimiz daha kolay olurdu.
TLMAN olayını daha geçen hafta yaşadık, herşey güzel, 6 kat talep, 2 gün tavan, şimdiki halini biliyoruz. Borsada herşey temele göre gitmiyor maalesef, en azından bizim borsada. Almam ama bu kağıt herkesi ters köşe eder, sonra ağlaşanlar doluşur buraya, benden söylemesi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın ,talepte bulunacağım.Allah utandırmasın...Önce internetten deneyeceğim,başaramazsam işbankası şubesine giderim...Ertesi günde diğer hisseniz arzına....nasip artık...safkar'dan yakaladım..inşallah bunlardan da yakalarım...
Hisseyi küçük yatırımcıya az oranda açıp sonra rekor talep geldi demek ne kolay. Aynısı bunda hatta enerjisa da da olacak büyük ihtimalle. Kara zarara bakan yok ki ilk 3 gün vurup kaçma derdinde. Her zaman karla açılır mı ? Asıl soru bu olmalı.
Tahsisat Grupları ve Oranları* :
Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara 1.583.333 TL (%2.5)
: Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara 4.750.000 TL (%7.5)
: Yurt Dışı Kurumsal Yatırımcılara 57.000.000 TL (%90)
küçük yatırımcıyı yağlı kazığa oturtacaklarmış,dünya zararday mış muş.şirket %2.5 nu küçük yatırımcıya %90 nı yabancıya açıyor.burada kazıklanan varsa oda ybancılar ve onlarda 1 centini vermek için 10 takla attırırlar adama.
bu kadar zararda olması yapılan hastaneler için alınan kredilerin yüksek faizinden kaynaklanıyor.bu arzla o faizlerin büyük kısmından kurtulacaklar.
arza girmeyi düşünenler böyle atmalara tutmalara bakmayın açın izahatnameyi okuyun,yapamıyorsanız aracı kurumunuzu arayın fikir alın.mavi açıldığındada buna benzer yorumlar vardı ne oldu ters tepti.bunda ne olur herşey %90nını alacak yabancı yatırımcının talebine bağlı.
trabzon limana 6 kat talep geldi ama yabancı arzda yoktu.bakalım umarım güzel olur sonucu.
yatırım tavsiyesi değildir.
Bende 2000 adet emir girişi yaptım ama şuan bir rahatsızlığımdan dolayı Adnan Menderes üniversite hastanesinde 2 gündür yatmaktayım ilgi alaka çok iyi günlük sadece 10 lira oda üçreti varmış eğer diğer devlet ve üniversite hastaneleri de böyle güzel ise özeller çok da uzak olmayan bir zamanda tarihin tozlu sayfalarında kalacaklar bence
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
medicalparka talep az suanada kar. enerjisaya talep daha cok
medikal park halka arzının ertelenme ihtimali var mı sizce arkadaşlar? ne diyorsunuz? ytd
Şu ana kadar açıklanması gerekirdi. Bence ertelenmez bu saatten sonra.
Zarar eden hastane değil mi bu medikalpark....
Medikal park trabzonspor başkanı bmc nin sahibi ve amerikalı ortakları olan nir şirkettir pek gideniniz varmı bilmem ama muyene 500 lira nerdeyse zarar yazmasının sebebi yeni hastane açılışlArıdır
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enerjisa perşembe açılıyor medikal park ne zaman biliyormusunuz acaba
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bloomberg HT : Türk hastane grubu MLP
Sağlık Hizmetleri A.Ş. (MLPCare), zayıf talep nedeniyle halka arzı
yeniden yapılandırmayı veya ertelemeyi düşünüyor.
aynı tarihte boyle iki tane buyuk arz mı olur sermaye yapımız borsa yatırımcı sayısından haberlerı yokmu bunların
İyi de bu hisselerin %90 ı yabancıya satılacaktı. Bu değerde olmadığını anladılar bence. Ytd
3,60 lik dd olan şirketi 28 liradan vermediler. Bence 5 lira bile çok [emoji23]
Zaten cok pahalıydı. Bide sürekli zarar ediyo kar yok. 10 tl veririm lot başı isterlerse:)
Ben de iptal ettim. Biraz daha Enerjisa talep edeyim bari.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Araçlarının Satışı Tebliği'nin (II-5.2)
"Halka arz yoluyla gerçekleştirilen sermaye piyasası ihraçlarına ilişkin satış
süreleri" başlıklı 10'uncu maddesinin 2'nci fıkrası hükmü çerçevesinde MLP
Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi ("Şirket") halka arzına ilişkin fiyat
aralığı 19,00 TL ila 20,00 TL olarak düzeltilmiştir. Yukarıda bahsi geçen
mevzuat hükmü uyarınca, 1 ve 2 Şubat 2018 olarak kamuya açıklanan talep toplama
süresi, 5 ve 6 Şubat 2018 tarihlerini de kapsayacak şekilde uzatılmıştır.
Yatırımcılar 6 Şubat 2018, Salı akşamına kadar Şirketimizin halka arzına
katılmak üzere taleplerini, izahnamede belirtilen yetkili kuruluşlara
iletebilirler. Buna ek olarak izahnamede bu konuda bir taahhüt olmamasına
rağmen Şirketimize 600 milyon TL'lik bir sermaye girişinin gerçekleşmesi
sağlanacaktır.