Decamercion sana burada yazdirdiklarına göre hareket yakındır.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Decamercion sana burada yazdirdiklarına göre hareket yakındır.
Decamercion! Ben borsadan parayı sizin gibiler yazdığı zaman kazanıyorum.neden biliyormusun ? Ne zaman hareket olsa sizin gibilere yazdiriyorlar ve ben bunu değerlendiriyorum , teşekkürler.
Decamercion ! Öğretmenim söz alabilirmiyim.
Bu kadar cok bos laf edip hic bir bilgi vermedigini gounce sana cvp verdigime uzuldum.
Neyse dedigim gibi bendeki 3 senelik 2.54 maliyetli baya bi mal 20 TL ye satiliktir. Almak isteyenle hmn pazarlik ederim.
Nasıl bir bilgi istiyorsun senin verdiğin gibi yanlış bilgilermi?Sende bu kadar cvp yazacağına b grubuna çıkınca sürekli işlem için tahta yapıcıya mı ihtiyaç duyacak onu yaz.Bu kadar borsa bilgisiyle c grubundan yüklü lot aldığınıda burda sallama böyle ti ye alırlar.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay arkadas ne satıslar varmış, Sahibinden.com da satarsın anca böyle [emoji1]
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu decamoi maşa olsa gerek.hisseyi takip eden varmı yok mu ,diye yoklama çekiyorlar.artık sıkıştılar vakitleri kalmadı bence.
yok 50 tl
Offfffffffff
Hisseyi yapanlar seker a1 capital invest deki grup bunlar daha oncede deniz deydiler b grubuna gecmrden 5 uzeri gosterip b oldugunda da 4,50 ye kadar basip mallari bosaltmisti simdi bundaki senaryoda tahminim 5,50 - 6 li fiyatlardan b grubuna gecip 5 e kadar mallari bosaltmak yuzde yuz kar cepte yani o yuzden b grubu isleme acilacagi ilk gun taramak akillica olur (yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir )
Sana aynen katılıyorum.tam benim kafadansın. Ben de şimdiden çeşitli senaryolar yazıyorum.bunun tek farkı 7 TL üzeri A grubuna geçmesi söz konusu.tabiki 1 temmuz - 31 Aralık 2017 için.
Bi de bu bankanın hikayesi var.bu hikaye ile farklı bir operasyon çekebilirler.ama ben .... TL civarı azaltma tarafında olacağım.yatırım tavsiyesi değildir.
alış yollayamda tavana az heyecen gelsin işlem hacmide yok kaç gündür :)
Aha megabank olcak dior simsek offfff megaaaaaaaaa ralliiii
Öyle birşey söyledi ama bizim babkayla alakası yok.Yeni banka kuracaz 2 de ilabilir dedi.
Farketmez her yol bize cikar megabankkkkkkkkkk
Bence spek bizi ters köşe yapacak.1 temmuzdan sonrada hareket ettirmeyerek ,bizde , bu hisseden hiç bir şey olmaz intibahı oluşturacak.
1 temmuzdan sonra kağıda hakim olabileceklerini sanmıyorum.
Sen, ben goturemeyecegimize, göre hakimiyet onlarda. Speği beslemezsek , götürecek gücü olmaz.ben planlarımı yaptım.değişik senaryoları kafamda canlandırdım. Ama burada yazmayacağım. Sonra adım speğin adamı oluyor.
Bu hafta artık b grubu hareketinin başlaması lazım.
Son günler malesef.Beklenen hareketi yapmadı.
Ben sana diyorum bu spek, B grubunda 1 ay hareketsiz duracak ve psikoloji bozup dökülmeleri bekleyecek.yil sonuna kadar sabırla bekleyen muradına erer bence.yatirim tavsiyesi değildir.
Ben topladığı malı b grubuna geçince hacimle verir basar aşağı diye öngörmüştüm.Denizbankta öyle olnuştu.
Bu hissenin öyle çok takipçisi ve alıcısı yok.hisseyi bilen borsacı bile yok.eskiler bilir , onlarda TKBNK kodu ile bilir.kodu değiştikten sonra bilen sen ,ben 3 , 5 kişiyiz.bu kadar topladığı malı kimseye veremez.1 sene sonra 7 TL üzerine atıp A grubuna geçirir sonrada fonlara peşkeş çeker. Ama önce bizde ve yapıkredi de kalan 200 bin lotu alması gerek.adamlar da zaman ve sabır çok.ama bizde yok. O yüzden sabırla toplar.istediğini topladımı 1 haftada % 100 yaptırır.yatırım tavsiyesi değildir.
of 50 bin lot işlem oldu
yarın akşammı açıklayacak spk arkadaşlar grup değişikliklerini????????
03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/Ak3Z3X.png
B grubu hayirli olsun bakalim...
Simdi cok merak ettim, pazartesi surekli isleme acilacak mi?
B Grubu Hisseler: 30 milyon TL’den düşük, fakat 10 milyon TL’den fazla FDP değeri olan paylar B grubu olarak nitelendirilmektedir. Bu paylar sürekli müzayede yöntemine tabidir. Kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerine (%50 özkaynak kabul edilerek) konu olabilirler.
Gorecekmis,
Bu hissede kimse yok mu bu gun girdik elimize verdiler
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan yapmış kaçırmışız.Game over dediler heralde.
bu gun nıye sert hareket yapdıkı
Aldik geri geldi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyet yuksek kaldi off
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg