3 ocak itibariyla islem gormeye basliyor .
Printable View
3 ocak itibariyla islem gormeye basliyor .
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
Darısı başımıza legenda'cım....
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (3 üye ve 11 ziyaretçi)
bizimde yüzümüz güler mi???????????**
Borsamızın KAP'ta yayımlanan kararı çerçevesinde, finansal raporlarını KAP'ta yayımlamış ve kotasyon ücret borcunu ödemiş olan Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket)'nin paylarının, Kotasyon Yönergesinin 28. maddesi çerçevesinde Borsamız kotuna alınmasına ve 03/01/2019 tarihinden itibaren Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.
Hayırlı olsun.
Bende de 10.000 lot vardı. Sizce kaç kuruş tan açılması mantıklı olur?
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiat kaçdan açacak acaba
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsamızın KAP'ta yayımlanan kararı çerçevesinde, finansal raporlarını KAP'ta yayımlamış ve kotasyon ücret borcunu ödemiş olan Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. (Şirket)'nin paylarının, Kotasyon Yönergesinin 28. maddesi çerçevesinde Borsamız kotuna alınmasına ve 03/01/2019 tarihinden itibaren Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/727445
Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar Borsada İşlem Görmeye Başlıyacak.
Fiyat yorumları akıl almaz şeyler var. sizce yazanlar doğrımudur?
http://www.memursite.com/2019/01/mem...i-ve-mali.html
Yazdıklarım onay yememiş galiba !!!...neyse,hisseler hesaba tekrar dahil olmuş,portföy gelirlerime baktım birden ilaveler olduğunu gördüm yekünde,yarın ola hayır ola.
Işlem yaptığım bankada tahtanın kapanış tarihindeki tutar olan 0.14 tl girilmiş bu güne kadar 0.00 tl gözüküyordu. Yarın açılış serbest marjla mı olacak yoksa +-%20 aralığındamı ışlem görecek bilginiz varmı.
ne gibi şeyler var hocam
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
serbest marj açıyor arkadaşlar
Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL'dir.
Yapılan açıklamada "Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL'dir. " deniyor ama; banka hesabıma girdiğimde en fazla 0,16 kuruştan emir verilebiliyor. Bu nasıl serbest marjda açılma anlamadım...
yazılanlar niye yayınlanmıyor
Oncelikle tum hisse sahiplerine hayirli olmasini dilerim..memsa gibi diger eski hisseler umarim tekrar kota girerler..hic memsa hissem yok olmadi ama eskileri yad eden bir hisse..spk ya tesekkur ederim..tekrar hayirli olmasini dilerim..
HABERLER*/*SİRKET*/*2019*/*Ocak*/*02
KAP: [MEMSA ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/728059
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu2019-01-02Dil SeçimiDil seçimiİngilizceTürkçeYapılan Açıklama Düzeltme mi?Hayır (No)Bildirim İçeriğiAçıklamalarAçıklamaMensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı’nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL’dir
Kap : Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL'dir.
Serbest marj
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serbest
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sekeryatirim ve isyatirim da ,halen bu hisse,hisse alım satımında da görünmüyor...nasıl alıp,satacağız?
Bunların ne yapacağı belli olmaz temkinli olmak gerekli ... Tahtanın açılması güzel ancak şirket çok sıkıntılı çok hisse var borcuda çok
hayırlı olsun
Mensa Sınai Ticari Ve Mali Yatırımlar A.Ş. (MEMSA.E) payları 03/01/2019 tarihi itibariyle Borsamız Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır. İşlem sırası SERBEST MARJ ile açılacak olup ilk fiyatın oluştuğu emir toplama aşaması sonrasında belirlenen eşleşme fiyatı günün devamı için baz fiyat olacaktır. Maksimum Emir Değeri 100.000 TL'dir.
Yani kağıt 100 tl ile açabilir. Emir girerken buna göre giriniz
kademeyi gören oldumu ne kadar satıcı vardı
0,17 krş açıldı
17 kuruş büyük işlem yarın
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25000 tavana yazdım 1.6 Milyon eşleşen 2.0 Milyon bekleyen
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir printaş zede olarak duygularınız nasıl acaba darısı bizim bize
Tavan 0.20 tavana yazdım alış 0.20 satış 0.21 saçma sapan borsa
Tavanda 7 milyon 2 yüzbin lot alıcı bekliyor
Serbest marjda %42 yaptı 0.20 fiatlan...zaten tahminimde o yöndeydi,ama hissede alım,satımda sorun var,temsilcimlen konuştum,onlarda pek bir şey bilmiyor !!!
Yarınki tavan 0.24.... bakalım kaç tavan çekecek
yatırım tavsiyesi değildir
Tavanda 8 milyon lotla kapattı...
yatırım tavsiyesi değildir
Yarın için düşünceniz
Yarın bu hisseyi almak için tavana mı göndermeliyim zannedersem serbest marj bitti biste yeniden aldıklarına göre hrhalde bir yerlere götürürler
Serbest fiyatla açıldı,hisse serbest fiyatta sınır tanımadı o yüzden serbest fiyata sınır getirdiler
Elinde olanların heyecanı nasıldır kimbilir
Memsa'nın şu an itibariyle sermayesinin % 2 veya 3 ü patronlarına ait diye görüyorum.Yani şirketin % 98 lik kısmı diğer yatırımcılarda.Borsaya geri döndüğüne sevinmeye değer mi?Yanlışım varsa düzeltin.