trend mi peker mi tabiki peker gedik var en az %40 kâr al olur trend de gider ama peker
Printable View
trend mi peker mi tabiki peker gedik var en az %40 kâr al olur trend de gider ama peker
batık abi klgyo bedava değil hatta uzak durmak gerek orada günlükte ters flama var dedim endexe 10K puan yükseldi ama tahta gitmiyor vs vs orada bana saldırdılar ne oldu ben klgyo için düşüş bekliyorum galip orada operasyonu bitirdi orası artık bir enkaz zaten klgyo 1 tl den 5 tl üstü yaptı 5 tl üstü alanda suç kabahat var ama anlatamıyorum peker ve trend bir şeyler yapar ama kâr almayı bilmek gerek abim/hemşehrim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde olan şudur. Olmayan talebi varmış gibi gösterirler. Yani kendi kurumlarından talep girerler 2 kat talep olduysa 10 kat talep varmış gibi görünür.
Daha sonra hisse işleme açılır ve 2 -3 tavan çeker. Sonra gerçek halka arz başlar ve halka arz başarı ile tamamlanmış olur.
Son donemde ki orta ölçekli halka arzlarda ( safkar ve tlman da) böyle olmuştur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorduk bilgisine birikimine inandıklarımıza onlar gerek yok maceraya dediler almadık.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend için ne dediler ...
Adam bir bucuk ay sonra bin lota 110 tl garanti veriyor en kötüsü macera olan ne 5.61 in üstü ekstra kar
4.500 lot talep girdim 3.000 + 1.500, bakalım ne kadar vericekler. konsorsiyum lideri ve üyeleri tekin kurumlar değil , bu yüzden talep girdim , 5.61 den geri alım olmayacak , tahtayı oranın üstünde tutucaklardır, belli bir süre hisseyi dik tutucaklardır , gedik işini bilir..
Saçmalık bu düşünceniz,nedenmi?
Peker GYO Halka arz büyüklüğü 60 milyon tl,10 kat talep gelse 600 milyon tl,bu kadar nakit parayı bloke ettirmeleri gerekir öyleyse ,2-3 gün boyunca bu kadar parayı nerden bulacaklar ? Kimde var bu nakit ?? Saçma sapan düşüncelerizle milletin aklını çelmeyin
Söyledikleri saçma değil safkar da meksa tliman da da deniz aynısını yaptı doğru söylüyor fazla talep giriyor ki kendileri ne fazla gelsin az verelim piyasaya sonra yukardan arz edelim tliman ı deniz 18.6 tavandan 2.1 milyon verdi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Berkay26 gerekli cevabı vermiş başka birşey söylemeye gerek yok.
Safkar ve tlman arzlarını inceleseydiniz böyle düşünmez ve yazmazdınız zaten.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurumlar ve patron avaneleri parca parca kendisi giriyor yüzde 5 ı aşmayacak şekilde
Acıklama yok sanırım ne kadar talep var kac lot geldi açıklayın cok mu zor parayı da bloke ettiler öyle 100 lot verirseler bir daha girmeyecem talep toplama ile halka arza trendgyo ne güzel hesaba gecmiş cuma bunlar neyi bekler anlamadım sanki devlet kurumu
Talebimin 10 da 1 i karsılanmıs arkadaslar, kalan tutar hesabıma gecti bugün ordan hesapladım. ziraat yatırım.
Evet 10 da bir karşılanmış o kadar talep var inanılmaz ben beklemiyordum bu kadar
Acsa ne 100 lota ne kazanacaksın 6.60 tavan 110 lira bozdur bozdur harca yine para babaları kazandı cok parası olan enerjisa gibi olabilir az verdiler arzdan sonradan 7 den asagı saldılar buda yüksek acıp salabilir neyse hayırlısı artık hisse işleme başlayınca belli eder yönünü
Talebin yüzde 10 u gelmiş bir daha da halka arzdan kağıt almam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya bu halka arzlarda kredili işlem şart bi 5 6 kat talep edeceksin hep eksk geliyor zaten bu ne böyle ... 10 kat talep nedir ? ne zaman işlem görecek borsada bilgisi olan var mı ?
Ayın 21 i Çarşamba günü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KAP : Borsa İstanbul Duyurusu
SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN 12/02/2018 TARIHINDE IZAHNAMEYI ONAYLAMASI CERCEVESINDE, 15-16/02/2018
TARIHLERINDE HALKA ARZI GERCEKLESTIRILEN PEKER GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.’NIN (SIRKET) 30.000.000 TL TUTARINDAKI SERMAYESINI TEMSIL EDEN PAYLAR KOTASYON YONERGESI’NIN 12’NCI MADDESI UYARINCA KOTA ALINMIS OLUP, HALKA ARZ EDILEN 9.600.000 TL NOMINAL DEGERLI PAYLAR 21/02/2018 TARIHINDEN ITIBAREN 5,50 TL FIYATTAN “PEKGY.E” KODU ILE BORSAMIZ KOLEKTIF YATIRIM URUNLERI VE YAPILANDIRILMIS URUNLER PAZARI’NDA, A GRUBUNDA SUREKLI
ISLEM YONTEMI ILE ISLEM GORMEYE BASLAYACAKTIR. ILGILI SIRADA MAKSIMUM EMIR DEGERI 500.000 TL OLARAK BELIRLENMISTIR.
790 talebimin 79 u gelmiş..bozdurup,bozdurup harcayacağım...köşe oldum...:whistling:
http://www.borsagundem.com/haber/pek...mlandi/1278921
hisse sayısı az belki 2 tavan gidebilir
http://www.borsagundem.com/haber/pek...-talep/1279168
Hayırlısı,yarın biraz daha depolarız...
Arkadaşlar bu şirket SEDAT PEKER in mi?
Eğer onunsa 5.50 den 50 bine gider 1 yılda.....!!!
Polat Alemdargilin DENGE si 4 ayda 2.5 tlden 20 tlye gitti .....!!!
Eşleşme gören var mi
5.50.....
..
10 talep varmış senin gibi hissenin ben 1 hafta para baglan aynı fiyattan acıl
Amk hissesi
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılışa bak
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.10 alım yazdım 5.50 tan geldi ne biçim hisse... esas atraksiyon tdgyo da olacaktır ytd...
banada alım fırsatı verdi ilginç :) arkadaşlar safkarı hatırlayın , 1,98 den arz olmuşdu yine bu saatlerde 1,94 gösterip 3,52 lere gitmişdi bence hareket olacakdır bundada,,,ytd