3,02 den 10 bin lot açık yaptım. Bekle dur galibin insafını :Sad: çak artık ağa, kapatmam lazım
Printable View
3,02 den 10 bin lot açık yaptım. Bekle dur galibin insafını :Sad: çak artık ağa, kapatmam lazım
kademelere bakın
Ek 15787
Belli usta ikimiz kalmisiz kagita tecrube önemli
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradada aynısını yapacak gibi ama nerede kestirmek güç
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet çok haklısınız hiç belli olmuyor bazen 2. gün hisse tekrar düşüyor bazen 4-5 gün sürekli yükseliyor.O yüzden sordum zaten dün alsaydık bile bugün kardaydık ama bugün artık almak mantıklı mı diye yarın aşağı yöne düşerse çok fazla olur zarar beklemekte cabası.
Euhol de de ağa var sanırım ama oda iki tavan yaptı değerlendirmek riskli gibi
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b82ea5ba18.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah yardımcınız olsun. Galip in olduğu kâğıtta açığa satmak büyük cesaret.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TV'lerde nuvo dragosun reklamı dönmeye başladı daha önce varmiydi benmi farketmedim yoksa yenimi
Açığa alıp satmalar kredili işlemler bunlar batırıyor insanı paran varsa oyna. Sonra neden battım borsa kumar olmuş dersin
Kendi oynuyor gibi geldi bana alıcı bulana kadar böyle yükseltmeye devam edecek gibi
Benide sayarsanız 148 lotla 1.53 maliyetle hissedarı oluyorum, 9 tl den aşağıda satmaya niyetim yok... ytd...
ACIKLAMA 27.02.2018 TARIHINDE OZDERICI GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. (OZGYO) PAYLARI ILE ILGILI OLARAK 2,30-2,66 TL FIYAT ARALIGINDA 7.915.500 ADET ALIS ISLEMI VE 2,33-2,56 TL FIYAT ARALIGINDA 1.313.272 ADET SATIS ISLEMI ORTAKLIGIMIZCA GERCEKLESTIRILMISTIR. BU ISLEMLE BIRLIKTE OZDERICI GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S. (OZGYO) SERMAYESINDEKI PAYLARIMIZ 27.02.2018 TARIHI ITIBARIYLE % 22,15 OLMUSTUR. ISLEMIN DETAYLARINA ILISKIN BILGILER EKTEKI TABLODA PDF OLARAK VERILMEKTEDIR.
ağa istedikten sonra 9 da olur 90 da
Bu hissede açık yapmak cesaret işi desem bilemedim ama bu adam şirketi ele geçirmek mi istiyor.sirket sahipleri dolaşımdaki lot deilse kendi lot miktarını artırmak için bedelli tahsisli gibi yöntemler varmı bilen bı arkadaşımız bu konularda bilgi verebilirim..
Açık yapanlar, 400 bin lot % 200 den ödünç piyasaya yazdırdım.
yüzde 200 den derken ne demek bu ben biraz bilgisizim de bu konuda 3,02 den 10 bin tane açığa satış yaptım ben. 30 bin tl lik falan. Akşama yüzde 200 den alacağım derken nasıl bir hesap oluyor bu, akşam bu açığı kurum kapatırmı kapatısa bundan zararım ne olur?
Şuan alışta kaç lot var
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...316d3e566f.jpg
Açıkçılar devam etsin, yarında satsınlar, galip geri zekalı olduğu için göz yumar, alttan yerine koydurur para kazanırlar,
Daha önce örneklerini gördük, icbcb de milyonluk adamları batırdı, sizide batırana kadar sürer yukarı,
Son açıkçı savar galip...
çok para koyaymışım kırmızıya zengin olmuştum nan :oleyo:
gittik çoğunu siyaha koyduk.
Alıcı ne kadar
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5501804e78.jpg
Azalmış inşallah tavanı bizmaz
açığı yapan kendisi bence, diğer açık yapacaklara cesaret vermek için yapıyor
istediği kadar alıcı gelmezse ya yükseltmeye devam edecek ya da düşürüp alttan alıcı bekleyecek
Yarin acigini kapatirsan kapattigin fiyat ile 3.02 arasindaki fark kadar zarar edersin o kesin. Extradan da acigi tasima maliyeti odeyeceksin. Araci kurum da bunu odunc pay senedi piyasasindan halleder (400 bin lot %200den koyan arkadasinki gibi)mecburen oradaki faizi odersin eger piyasada az bulunan kagit olursa maliyeti cok olur 30bine birkac bin tl civari odemeye hazirlikli olun. Odunc pay senedi de borsadaki tahta gibidir dusuk faizliler biterse daha yuksek faizlilerden almak zorunda kalirsin. Bugunku acigin islemini cuma gunu yaparsin. Cuma gunu odunc piyasasindan da alamazsan en son p.tesi sabah temerrut alisi olur oraya birakip birakilamayacagina da araci kurumun karar verir.
Ne kadar alıcı var arkadaşlar
Paylaşımların için teşekkürler hocam
Özelden soran arkadaşlar için tek tek yazmaktansa toptan olarak buraya yazıyorum, bu hissenin nereye gideceğini artık tahtanın başında ki adam bile bilemez, tam döndüreyim derken birisi açık yapar, o nu kıstırmak için tekrar yukarı sürer...
Yeni alım yapacaklara bir şey diyemem kendileri bilirler ama elinde mal olanlar acele edip panik yapmasınlar, daha çok satış fırsatı olur, dalgalanmalar yaşanacaktır, hem yukarı hem aşağı, herkes kendi maliyetine göre karar vermeli...
Yıllardır sürünen bir hisse olduğu için insanlar fırsat bu fırsat deyip sattılar, galipte istediği gibi sürüyor yukarı, yeni alıcılar gelene kadar devam eder, alıcıyı bulunca çarpabilir, dikkat...!
Konuyu süper özetlemişsin hocam ağzına sağlık
İcbc de aynı durum oldu adamlar açığa sattıkça galip yukarı sürdü, en sonunda adamları batırdı, haberleri bile yapılmıştı o zaman...
Kim açığa satar demeyin, sırf bundan para kazanan açıkçılar var...
Tavanda ne kadar alıcı var arkadaşlar