sizi yakınen takip ediyorum hocam uzun vade beklentiniz nedir temel analiz1 hocam
Printable View
hayırlısı bakalım..
pasta olsada yesek
Sent from my SM-C7000 using Android mobile app
Benim şahsi görüşüm, uzun vadede Milaz arazisi atıl kalamaz, muhakkak bir şekilde değerlendirilir, çünki Sultanbeyli ve otoyolun dibi... Yani arsaa aldım, üzerine yattım, gözüm kapalı fiyatı çıkmış, düşmüş beni ilgilenirmez, diyen pastanın büyüğünü yer..
Kısa vadede çıkar, iner, çıkar, iner doğal olarak, değerlemeden gelecek sonuç belirleyici olur...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Bugünün pastasını atma imkanı olan var mı?
Cefaks teşekkürler... Raysg sayfasında da pastasını paylaşırmısın, rica etsem...
slm hocam uzun zamandır sizi ve forumu takip ediyorum yorumlarınız akla mantıga yatkın dediginiz şekilde süreç devam ederse mipaz arazisi gerçek degerini bulur diye tahmin ediyorum tabiii sizin gösterdiğiniz şekilde giderse arsanın konumu ve arsanın komşuları ve değerleri belirtmiştiniz heyecanınızı bende katılıyorum. Benim borsada zararım oldukça yüksek bir çıkış arıyorum umarım doğru yerdeyimdir. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı affınıza sığınıyorum.
Hisse başlıkları alfabetik olarak mı yoksa son yazılana göre mi sıralansın?
Forum yönetimi tarafından düzenlenen ankete katılmak için;
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=582
Rica ederim, benim ki sadece temenni... inşallah doğru dürüst değerleme yaptırmıştır, şirket... Mipaz arsasını ziyaret edip topikte izlenimlerimi yazmaya başladığımda, sanırım 0.70 lerde falandı..Umarım yaranıza bir miktar merhem olmuştur... Şimdi bilançoya kitlendik, merakla bekliyor herkes, sanırım... İnşallah hayırlı olur...
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
iş yatırımın 585 bin lotu bu piyasada dahi bu kadar can yakmadan 3 kademe kayıpla satabilmesi çok iyi
demek ki hisseye ilgi alaka had safhada ,günü en düşüğünde kapatmış olsa da bugün yarın daha üstler rahatlıkla denenebilir,kırılabilir...
bu arada ceo'muz istifa etmiş
http://finans.mynet.com/haber/detay/...a-etti/128114/
yeniden değerleme karı etlilemez fark sermayeye ilave olur
Merhaba. Yeniden değerleme fonu ile Mipaz'ın gayrimenkul değerleme değer artış kazancı aynı mevzu değil. Direkt karı etkiler. Etkilemeyeceği tek şey vergidir. Değer artış kazancı üzerinden vergi ödemez. Ne var ki şimdiye kadar SPK'ya sunduğu tüm mali tablolarda kar yazdığını görebilirsiniz. 2015'te 25-30 milyon TL kar yazmıştır. Bunu da raporda faaliyetlerden elde edilen karlar bölümünde göstermiştir. YTD
Herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar..
prosedür gereği yeniden değerleme yapma gibi bir zorunluluğu yok
ahlaki ve teknik olarak ise bölgenin durumuna göre yapması kaçınılmaz bir gerçek.
geçen sene yapmış, daha önceki seneler hersene yapmışmı ? şimdi aklıma geldi müsait olunca bir araştırırım.
bugün de salacak kendini herhalde...
Doğan efendi bizi yarı yolda bırakacak herhalde
içeri girdi. acıtmaya başladı.
Operasyon bitti.... syn olimpikforum ve maharaj kar cebe yakisir dediler sanirim...
Sent from my SM-G920F using Android mobile app
Bu hikaye böyle bitmez...
Sent from my LG-H850 using hisse.net mobile app
Arsa hikayesi nedir? Ankaralı grup kimlerdir? Galiba operasyona maruz kaldık!
ankarali konyali girdi ise 2 3 liradan asagi operasyon bitmez
Sent from my SM-C7000 using hisse.net mobile app
Ankaralı grubu ben yazmıştım daha önce sizde duymuşsunuz sanırım benim gibi
yatırım finansman alımlara dünde devam etmiş (pastaya göre )
bu gruplar ve yatırım finansman buralardan mal boşaltmaz, onlar büyük vurgun yapar öyle çıkarlar
borsadaki en acı tecrübemi 2-3 ay önce yatırım finansman vakıf finansta kanırta kanırt yaşattı bana sağolsun
tamam kardesım dokebıldıgını doktun hadı artık =) ytd
ben de maktk da yasadim tecrubeyi. iyi fiyattan girdim sabredemedim ciktim. sifir kar zararla. sonra 2 katina goturduler. sabretseydim su an borsada degil tatildeydim:)
Sent from my SM-C7000 using hisse.net mobile app
bilanço sancısı bunlar bugün yarın haber düştüğün de 1,50 seviyelerini dip yaparız
ytd.
Umarım dediğin gibi olur,ben korktum [emoji3]
Sent from my LG-H850 using hisse.net mobile app
gidişat hiç iyi gözükmüyor :(
cok dustu ıns duzelır yakında