bir aşağı ikiyukarı
sonra tersi iki yukarı
beş aşağı hadi hayırlısı
Printable View
bir aşağı ikiyukarı
sonra tersi iki yukarı
beş aşağı hadi hayırlısı
Bugun son yarim saatte 3,45 e her satis geldiginde israrla alim yazildi,3,45-46 dan guzel alim oldu,hayrolsun bakalim...:notr::notr:
KAP ta bu sabah yayınlandı. Ha gayret %51 kadar al lütfen E.Ç. Yönetime otur.
16/03/2017 tarihinde KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,34-3,48 fiyat aralığından 262916 adet alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikteKUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. sermayesindeki paylarım 20/03/2017 tarihi itibariyle% 31,48 sınırına ulaşmıştır.
maşallah maşallahhhh
umudu bağladığımız yere bak
hay kurban olduğum allahım
bizi senden başkasına muhtaç etme...
http://fs5.directupload.net/images/170318/iwr4cej6.jpg
son bir ayda alanlar
Genel kurula tam bir hafta kaldı.
Haftaya çarşamba günü.
halen Borsa Kule ruhsat problemini aşamadılar.
KAP ta bir haber yok.
Yatırımcıya iyi gelecek haberlerde yok.
Yönetim kurulu kış uykusunda sanırım.
İyice saldılar.
selam ortaklar
dün ne oldu bizim kağıda bir sirkeledi
hadi hayırlısı bizim e.ç harekete mi
geçti neee
E.Ç. Genel Kurulu seçimli yap lütfen.
Kendin için ve bizim için.
Güzel projeler, büyük projelere imza atmani bekliyoruz.
Ufak ufak projeler Kuyaş uygun değil.
Çok masraflı bir sirket.
Genel giderler çok yüksek.
Büyük ve karlı projeler yapmali
yani yani yaniii
Kuyumcukent eedding world un yanindaki bos arazileri kac donum? Ve eskpertiz degeri ne bilen var mi?
Çaprazindaki toki arazisinin toplam gelir 900 milyon gelir, idare payina dusen 324 milyon TL olmak uzere ihalesi sonuclanmisti o yuzden sordum ama ilgili kimse yok gibi. Pc m yok bulamadim telefondan o yuzden bir sorayim dedim.o toki arazisi 21 donum
İki parsel var.
Birinde borsa istanbul arkasında kaba inşatı 5. katta duran borsa kule binası.
Ruhsat problemi var. eğer giderilirse 15 kat olacak.
her katta 1000 m2 satılabilir alan var. Toplam 15000 m2 A+ ofis olacak.
Ortalama 4000USD m'2 fiyattan satış olacak.
Toplam beklenen hasılat 60 Mliyon USD
Ayrıca İhlas evlerin karşı tarafına düşen büyük bir arsa var.
Kuyumcukent Metro durağının dibi.
Bu arsa ile ilgili proje geliştirmeyi halen sürdürmeye devam ediliyor.
Yarın saat:14:00 de genel kurul var.
Hisseniz var ise katılın ve sorularınızı yönetime sorun.
Kardeşim ben Adana dayım yoksa kesin katılım.
Ama orda olan kardeşlerin mutlaka katılması lazım çünkü bu hisse bizim
Genel kurul yapıldı.
%58 civarında katılım oldu.
Büyük ortak Enver Çevik de katıldı.
Vekalet ve asıl katılanlar Enver Çevik %31,5 altında kaldı.
Genel müdür güzel sunum yaptı.
Verdiği rakamlara göre ihlas evleri karşısında bulunan arsa olarak hesapladığında 305 Milyon TL KAr çıkar diyor
Arsayı üzerine 61000 m'2 bina inşaa edip, 33000 m'2 satılabilir alan 3000 USD satarsa 504 milyon TL kar diyor.
Hisse sayısı 27.200.000
305milyon TL / 27.200.000 hisse = 11,21 TL
504milyon TL / 27.200.000 hisse = 18,52 TL
Bu yüzden Enver Çevik uzun soluklu yatırım yapıyor.
Genel Müdür Bu sene büyük ölçekli projeler almaya çalışıyorlar.
KUYAS kuyumcular ağırlıklı bir şirket ellerinde %65 hisse kuyumcularda bulunuyor.
Bu %65 hissenin borsaya çıktığı zamandan bu zamana hiç satmamışlar.
Kalan %35 hissenin - Enver Çevik %31,5 var KAP ta gözüken.
%3,5 hisse şu an borsada dönüyor.
Borsa Kule binası bu sene 3. çeyrekte lansman yapılacak.
15.000m'2 x 4000 USD = 60. Milyon USD satış hedefi var. Genel müdür açıklama yaptı.
IVP ofis blokları altında senelerdir satılmayan 9 mağaza 39 Milyon TL satılmış. 24 ayda tahsil edilecek.
Yapılacak Metro duraklarından dolayı satışı olmuş.
Genel müdür üzerinde çalıştıkları imza aşaması sonrası KAP ta açıklama yapabilecekleri projeler
Eyüp te üzerine çalışılan 108.000 m'2 inşaat alanı sahip proje
Acıbadem 26000 m'2 inşaat alanı sahip proje
Yenibosna 47000 m'2 inşaat alanı sahip proje
Zeytinburnu 52000 m'2 inşaat alanı sahip proje
Yönetim kurulu 2016 maaşlarına zam yapmadılar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Tskler
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman sabırla beklemeye devam kendi adıma
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun
Benim teorim doğru sanırım.
Bizler hiç satmayan %65 temsil ediyoruz.
Geçen sene kağıtta çok insan vardı.
Şu an satıp çıktılar galiba.
Hiç sesleri çıkmıyor. Yorum yazan da yok.
%3,5 kesim borsada işlem görüyor.
Refarandum öncesi kağıtta haraket bekliyorum.
Bakalım olacak mı?
Beklediğim bir haber var.
KAP haber düşer inşallah.
O zaman daha iyi olacak.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kardeşim seni tspor da da görmüştüm gibi hatırlıyorum aynı hisselerdeyiz sanki ben orda olduğu gibi Burda da çalı dibindeyim ama burda yazan eden pek Yok iyi sarmıyor ☺
IVP ofis blokları altında senelerdir satılmayan 9 mağaza 39 Milyon TL satılmış. 24 ayda tahsil edilecek.
Yapılacak Metro duraklarından dolayı satışı olmuş.
39.000.000 TL / 27.200.000 hisse = 1,433 TL hisse başına düşen.
24 Ayda tahsil edilecek.
Bu satış KAP'a bildirilmedi.
İşi bilenler lütfen yorum yapsın.
B) ÖZEL DURUMLARIN KAMUYA AÇIKLANMASI YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Özel durumlarının kamuya açıklanmasına ilişkin esaslar II-15.1 sayılı "Özel Durumlar Tebliği" (II-15.1 sayılı Tebliğ) ile düzenlenmiştir.
Anılan Tebliğ uyarınca içsel bilgileri ve sürekli bilgileri doğuran olayların gerçekleşmesi durumunda sermaye piyasası araçları Borsa'da işlem gören ortaklıklar Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yer alan ilgili formlar kullanılarak KAP’ta açıklama yapmak zorundadırlar.
Sürekli bilgiler içsel bilgi tanımı dışında kalan ve II-15.1 sayılı Tebliğ’de belirtilen açıklanması gerekli tüm bilgi, olay ve gelişmelerdir. Payları borsada işlem gören ortaklıklara ilişkin genel bilgilerin KAP’ta yer alan ilgili form kullanılarak yayımlanması ve KAP’ta yayımlanan ihraççıya ilişkin genel bilgilerde herhangi bir değişiklik söz konusu olduğunda, ortaklıklar tarafından gerekli güncellemenin en geç iki iş günü içinde yapılması zorunludur.
İçsel bilgiler, sermaye piyasası aracının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek henüz kamuya açıklanmamış bilgi, olay ve gelişmelerdir. İhraççılar tarafından içsel bilgiler ve bu bilgilere ilişkin daha önce açıklanan hususlardaki değişiklikler ortaya çıktığında veya öğrenildiğinde özel durum açıklaması yapılması zorunludur. İçsel bilgilerin, ihraççıların bilgisi dışında, ihraççıların doğrudan veya dolaylı olarak toplam oy haklarında veya sermayesinde %10 veya daha fazla paya veya söz konusu orana bağlı olmaksızın yönetim kurulu üyesi seçme veya aday gösterme hakkı veren imtiyazlı payların %10 veya daha fazlasına sahip kişiler tarafından öğrenilmesi durumunda, ilgili kişiler tarafından söz konusu içsel bilgilere ilişkin kamuya açıklama yapılması zorunludur
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bence de bildirilmeliymis.
Spk ya basvurursaniz hizli sonuc alirsiniz. Bir miktar ceza gelir sorumlularara onlar da sirkete odetir
Eğer hepsi tek seferde satıldıysa bildirilmesi gerekir diye düşünüyorum. Yok eğer tek tek satıldıysa bu firma zaten inşaat firması, elindeki gayrimenkulleri satması kadar doğal bir şey olamaz.
Haberi gordum simdi :)
Ya burayi okuyor ilgililer ya da biri telefon vs ile uyardi sirketi
Bildirim geldi. Ama stoklarda 35 milyon olarak görünen yerleri 39 milyona ve 25 ay vadeli olarak satmışlar. Biraz ucuza satılmış sanki.
Sahsen benim stogumda 35 milyn gorunen bolumleri topluca birisi 39 milyona vadeli alsa ben de satardi su donemde
Hisseye etkisine baktim sifir
KAP haberi
Stoklarımızda bulunan 8 adet bağımsız bölümün (ofisin) toplu satışına ait ve 22.03.2017 tarihi itibariyle hazırlanan Satış Vaadi Sözleşmesi, Şirketimizin 29.03.2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında aşağıdaki anlaşma şartlarına göre onaylanmıştır.
Buna göre stoklarımızda bulunan, toplam peşin değeri 35.024.900.- TL olan, 8 adet bağımsız bölümün (ofisin) muhatap alıcıya, KDV dahil 39.000.000.- TL'ye, toplam bedelin 1.500.000.-TL'lik kısmının 15.04.2017 tarihinde, kalanının da 25 ay vade ile satılması, Yönetim Kurulu'muzca onaylanmıştır.
Yapılan satış ufak bir satış değil.
39.0000.000 TL / 27.200.000 hisse: 1,43 TL
Hisse başına 1,43 TL
Şu an borsada 3,56 işlem görüyor.
Satılan yerler İstanbul Vizyon Park ta bulunan binaların altında senelerdir satılmayan mağazalar.
2019 da faaliyete girecek Çobançeşme ve Kuyucukent metro çıkış durakları arasında kaldığı için müşteri çıktı.
Metro gelecek diye mülkler değer almaya başladı.
Bakalım hayırlısı.
Yatırım tavsiyesi değildir.