https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...38605c9b11.jpg
Printable View
27 Mart günü demiştim 2.19 ile 2 li tepe yaptı, burayı kıramadı, yön aşağı, 1.4* lar olabilir demiştim, ya da ona benzer birşeyler karaladım. Speği belli, hareketleri aynı, bildiğini okuyor, düşerken yedire yedire basıyor, 1.1* lara gelirse de şaşırmam. Yatırımcıyı işte böyle perişan ediyorlar, her defasında endeksten çok daha sert düşüyor. 2 li tepe yapan 2. li dip yapar mı? Ben beklerim, 1.3* lara gelirse atlarım. Şunun şurasında ne kaldı. Speği çok gaddar ve acımasız, 3-5 kademe beni kesmez. Sabredip zamanı gelince affetmicem. :oleyo:
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Neyazık ki borsa bildiğin para kaybetme yeri. Yatırımcı inanıyor, güveniyor, ama sonu hep hüsran. Sonra gelde borsaya girecek yatırımcı ara ki bulasın. Nasıl gelsin, niye gelsin, hergün paraşütsüz basıyorlar, niye tasarruflarını çar çur etsin.
sagolun ortaklar.Insallah güzel bir gün olur.
bilmem kac senen sonra kar aciklamasi beklenen sirket deli satis yiyor.
https://i.hizliresim.com/Md7Q5a.jpg
-abd nin fransa ve İngiltere ile birlikte suriyeye saldırması vede tayyibin erken seçim kararı alması endekste zücaciyeye giren fil etkisi yapmış gibi görünür...
Endex bu kadar düşmüş olsaydı zorende 3 kat aşağı düşmüştü.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.75 teki fibo desteği civarında aşşağı yukarı kırarak dolandığı payşatığım grafiktende görülüyor ..burayı aşşağı kırarsa alttaki görünen ilk destek 1.63 gibi durur..orayıda aşşağı kırarsa 1.28 hareketin başladığı nokta ...fibo skalası enson görülen 1.28 dip ve 2.22 zirve ye göre çekilmiş güncel değerlerden oluşmaktadır..1.75 in desteğinin çalıştığıda grafikten aleni görülüyor .oluşacak ani yükselişler tepki gibi görünür..endeks ve tüm hisseler artık düşüş trendinde 110.500 ün yukarı kırılması hatta 112.500 ün yukarı kırılması teyit almadan uzun vade de pozisyon açılmaz diye düşünürüm naçizane ..
GLYHO Şirketimiz ile Amerika Birleşik
Devletleri NASDAQ Borsasında işlem gören, dünyanın en büyük beş güneş enerjisi
paneli üreticisi ve güneş enerjisi santrali yöneticisinden biri olan Canadian
Solar firması ile güneş enerjisi santral yatırımları yapmak ve inşa edilecek bu
tesisleri işletmek üzere bir niyet anlaşması imzalanmıştır. Sözkonusu niyet
anlaşması çerçevesinde 300 MW'a kadar proje gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.
devlet destegi olan en iyi yatirim yeri enerji.herkes kendini garantiye alacak yatirim yapiyor.diger tarafta bu anz gi o... c... lari icin kötü cünkü diger kaliteli sirketler duruken kimse bunun yüzün ebakmaz.
Rica etsem link atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Val; cahilliğime ver. Bunun bizimle ilgisi nedir? Zorlu kelimesinin göremedim.
Teşekkürler
sayin val in dedigi gibi bizimle direkt degil dolayli ilgili cunku bircok sirket bu alanda yatirim yapiyor.rekabet bizim icin iyi olmaz.tabi devletle zannedersem belli bir yila kadar anlasmalari var.devlet te tabi bunlara cok para oduyor kw basina.benim gorusum boyle.turkiye gunes alan bir bolge ve cok basit bir teknolojiyle bile hicbir arge gerektirmeden enerji saglanabilir.her nekadar potansiyel olsa bile.
Bu zoren millete ters takla attirir.:)
Tam da dolar bazlı zirvesini zorluyordu ki endeks müsade etmedi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...31#post2087631
yıllık hisse yarışmamızda Nisan ayı sonuçları açıklandı
alla alla bu 1.82 deki daralan üçgene ne oldu yahu.tamda ordan dönecektik yalan oldu ....:oleyo::oleyo:
Bizim borsanın tipik kağıtlardan biri, asla istikrarlı yükselişleri yoktur, dolar ne olursa olsun hep geldiği yere dönerler kürkçü dükkanı gibi.
Freni patlamış bir kere 1.3* larda tutunmazsa 1.1*
Speğin maliyeti düşüktür, kaybedecek birşeyi yok, nereden satsa kar onun için.
5 yıllık grafiğe bakınca düşeceği yeri bağırıyor sanki. Alsınlar tepe tepe kullansınlar.
1.75 altındaki 2. kapanisini da bu gün yaparsa ilk hedef i 1.63 teki fibo direnci olur diye dusunurum nacizane ..
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıdın her tarafı direnç olsa ne yazar? Balatalar gevşemiş, hiç ümit vermiyor, her gün % 3 e yakın düşüyor. Bildiğin zarar ziyan. Yatırımcının emdiği sütü burnundan getirdi.
Sn Paydaş lar <1 altındaki değerlere şimdiden kendimizi hazırlayalım derim ben.
saygılar,
endeks te 103.500 ün altında 98-100 bin var orda tutunursa ne ala tutunamazsa kanal dibi 84 bine kadar yolu var. düşüşler 5000 puanlık bloklar halinde olabilir.eğer bu kötü senaryo gerçekleşirse zoren de 1.2x lere kadar düşebilir diye düşünürüm.bu gün yine thyao ile tutuyorlar diğer bütün hisseler de kol bacak hepsi gitti...1.75 i kırdığının teyidini neredeyse 1.63 te verecek peeee...
Bu hisseye 1.63 den yüklü girmiştim. 1.29 görene kadar sabrettim sonra kara geçince 1.77 den vermiştim. Sonra yükseldi ama tekrar girmedim.
Bilanço günü numunelik aldim biraz portföyden takip edeyim diye ve böyle yapacağını tahmin etmeme rağmen satmadım.
Maalesef Zoren in huyu bu. Teknik zaten yoktu şimdi endeksin bile tekniği yok. Boşuna kasmayın.
İşin kötü yanı daha seçime 2 ay var ve daha düşecek gibi. Son birkaç ayda verdiğinin hepsini geri alabilir.
Temkinli olun.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani endex eksi 0,78 iken bunun eksi 3 kusurlerde olması nasıl izah edilir?
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tutturmuşlar bir papağan gibi teknik yok teknik yok bu nasıl bir zihniyettir...
bundan bir ay önce 2 nisanda kanal alt bandı 2.08 deyken kanal alt bandındaki 3 . ihlali yaptığı gün hisse 2.05 -2.06 iken YOK DENİLEN TEKNİK SAYESİNDE SAT VERDİĞİNİ söylemişiz .hedef olarakta 1.86 yı elliott 4. dalga hedefi olduğunu hisse 2.05-2.06 -2.07 dolaşırken söylemişiz buyrun
https://i.hizliresim.com/D7n916.jpg
bu paylaşımıyaptığımız günden sonraki 1 ay boyunca oluşan olağan üstü gelişmeler
abd suriyede esada rusyaya saldırmış dünya savaşı direkten dönmüş .türkiyede erken seçim kararı alınmış ..merkez bankası faizleri arttırmış ,bugün sp türkiyenin kredi notunu düşürmüş dolar 4.20 leri görnmüş bunun sonucu
daha sonrada 1.82 nin altında elliot tekniğini bozmuş onuda paylaşmışız ..
şu andada fiboda görülen destek ve dirençleride paylaşmışız ..noktası noktasına fibo değerleri destek olarak çalışıyor..
1.75 teki fibo direncine 4kez gelmiş yukarı tepmiş ..bugün 1.75 fibo direnci altında 2. ihlalini yaparak 1.63 ü hedef almış şimdiki hedefi 1.63 ü kırmak 1.63 altında 2 gün kapanış yaparsa dahada aşağı gidecek .
https://i.hizliresim.com/lOn9Vr.jpg
-kanaatim odurki nasıl hisse çıkarken teknik çalıştıysa düşerkende teknik çalışmaktadır ..
-bu paylaşımları yapınca şahsımı patronun adamı olmakla suçlayan şahsıma hakaretler yağdıran forumdan onca yazıları kaldırılmasına ve aldıkları cezalara rağmen hala nasıl paylaşım yaptığıma hayret eden lere burdan teessüf lerimi fışkırtıyorum doğrusu pes...
Hissenin aşağı yönlü de yukarı yönlü de önü açıktır.
Sebep, teknik, temel, bilanço gibi konulara ihtiyacı bulunmuyor.
İş Yatırım 26.03.2018'de 2,44 hedef fiyat vermiş. Hisse o günden sonra sürekli düşüyor.
Maliyeti 2'nin üzerinde olan kişiler için şu söz yeterince oyalayıcı bir sözdür ve kişinin aksiyon alma noktasında kararsız kalmasına sebep olur:
"2,23'ten bir kere daha onay..."
Teknik bilmeyenler için: "destek çalışıyor, şu indikatör al/sat tetikledi" gibi sözler hisse sanki canlı bir varlıkmış da kendi başına hareket ediyormuş, tepki veriyormuş sanrısına yol açar.
Temel bilmeyenler için bu hisseyle ilgili eksantrik cümleler eşliğinde teknik varmışcılık oynamak hissenin %90'dan fazlasının tek bir kişi tarafından kontrol edildiği gerçeğinin göz ardı edilmesine sebep olur.
Sürekli düşüyor.En ufak tepkisi yok muhtemelen 1.30 liralara kadar basacaklar gidişat o yönde.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas varmi acaba.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kişiden kişiye değişir bu durum.Kimi 2 lira maliyetli kimi 1.7 öptüğün spek olmaz ky olur buda bizi üzer.
Sent from my Lenovo P1a42 using hisse.net mobile app
Endeks 120 den 100 e geldi bu da 2 22 den 1 70 e geldi .
Hakuro sana diyecek bir şey yok sen takıl kendine göre 1 yıldır aynı kafa 1.1 e gelsin sende rahatla bizde rahatlayalım.
1.1e gelirse 0.7 0.5 bekle 1.1 pahalı olur o zaman benden söylemesi , zarar felan etme canım hakurom
Kutupayısı senin elliot seni kac kere daha yanıltacak , hala buraya gelip sayın vale karsı yazmaya yüzün var , enterasan ...???
https://i.imgyukle.com/2018/05/03/VWryP.png
Günlük pasta , 400.000 peruklu satısı var onun icin bir hiç , yarın 2 dakikada yerine koyar hisselerini önemli olan milletin elinden aldıkları.
2.5 m alıcı 1.5 m satıcı dikkat cekiyor .
Yatırım tavsiyesi değildir.
27 Mart günü 2.19'a deyip 2.20 yi kıramadığı günden beri arada bir yazıyorum, bugün 1.66 yı gördü, isteyen alır, isteyen satar. En azından bugüne kadar olumsuz görüşlerimde yanılmadım. Spek beni haklı çıkardı, nereye kadar ineceğine, nereden alınacağına her yatırımcı kendi karar verecek. Şu da bir gerçek ki yatırımcısını hayal kırıklığına uğrattı, beklentileri boşa çıkardı.