Üretim rekorları kırması, Ereğli nin bilançosu, kur artışı vb. Noktalar ilginç...
KRDMD de hızlı alışlar var... sanırım bilanço beklentili...
Üretim rekorları kırması, Ereğli nin bilançosu, kur artışı vb. Noktalar ilginç...
KRDMD de hızlı alışlar var... sanırım bilanço beklentili...
krdmr d gidiyorda bu adi kağıt niye koşmuyor
Yay gibi gerildi. Patlama yapabilir. Bu kağıt bu işlem hacmine fazla dayanamaz.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
An itibarıyla işlem hacmi hiç iyi değil. Yine yataya girecek galiba gerci kapanişa daha cok var.Ytd
cefaks kardeşim bi tanesin ellerine sağlık
Gireyimmi girmeyeyimmi 1.60 gozumun onunde bugun simdi 1.74 gordu kararsizlik cok kotu
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Işlem hacmi güçlü yükseliş haberini bugün teyit etti. Uzun soluklu bir maratona hazırlık var.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Neden yükseliyor, türkiye ve çin in ipekyol projesi, çin in turkiyede tren fabrikası yapma isteği (kardemir ülkemizin tek tren tekeri üreticisi olacak) ,dolar kurunun düşmesi 6 aylık bilancoyu şaha kaldırır.
Yatırım tavsiyesi değildir.
yine gidiyor
kardemir a yı b sürüklüyordu. şimdi tam tersi oluyor a yı önce alıyorlar. neredeyse fiyatları aynı oldu. bunlarda var bir fırıldaklık. normalde b önde ve hızlı gider.
bunların çıkışına bir de krdmd eklenirse iyi olur.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Enkay Moda Konfeksiyon San ve Tic. A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Modacı demi işine el atmış herhalde..
Ulan şu devre kesiciyo koyanın ********ler çıkarken hemen atlıyosunuz düşerken niye bekliyosunuz
Bırakın da 3 sene sonra bi ekmek yiyelim yaaa
Ii de yavaş yavaş giden kağıtlarda olmuyorda hızlı giden kağıtlarda niye oluyorki
Karatren gecikir belki hiç gelmez demiştik yıllar önce......!!!!!
Şimdi yine yeniden KARDEMİR B deyim......!!!!!!!
Maliyet 1.95.......!!!!!
eyvallah cefax
kağıda basan yapı kredi. ondan kurtulursa yolu açık. zaten direncte de takıldı ilk deneme (197) ordan sonrası güzel olacak.
alanların maaliyetleri düşük, çok hızlı hareket eden bir hisse. 1,94 üstü tutunabilirse bir tavan denemesi yapacağını hissediyorum. fakat 2 tl lerde kuvvetli bir direnci var. ytd....
kardmb ve a nın yükselişini d nin de desteklemesi lazım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9d9f3f5e92.jpg
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gözü aşağı mi bakiyor ne
hocam ne yapalım
tavan ve ya taban bi görüşü olan var mi neden sekiyor buralarda
**** yok mu arkadaşlar
Aracı kurum dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...05161810405507
bundan sonra yola devam mi tamam midir ustalar