Son altı gün :bravo::yahoo::halay::party:
Printable View
Son altı gün :bravo::yahoo::halay::party:
Bu tahtanın hedefi abisi Egpro olabilir mi?
Abi kardeş gidiyorlar işte. Biri üretiyor biri satıyor. Ytd
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***PIMAS*** PİMAŞ PLASTİK İNŞAAT MALZEMELERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
14.12.2015
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunca, 2015/30 sayılı ve 14 Aralık 2015 tarihli kararımız doğrultusunda faaliyetleri durdurulan, Rusya'da bulunan bağlı ortaklığımız Enwin Rus Limited Şirketi'nin tasfiye işlemlerine başlanmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/602465
BIST
y.t.d.
Yarin sabah mapustan cikiyoz.yasasin ozgurluk.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 ay bekle.mapustan cik.direk sabah sabah kan kirmizi yapsin heryeri.ismu bu.resmen eksi yaziyoruz.brutteyken daha guzeldi seanslar..
3.90 kadar bastilar.ozgurluk iyi gelmedi.bir kere hukumlu oldu.eli alisti.illa suc isleyecek.
Spek sonunda geldi.hacim yapmis son saatte.
Rusya'daki şirket tasfiyesi ile Rusya'da arsa fabrika binası falan gibl herhangi bir varlık satılı olacak mı? Burdan şirkete herhangi bir fon sağlanabilecek mi?
Devre kesicide geldi..ytd
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt Takas Bitiş Partisine katılan yeni arkadaşlara merhaba dedi ....siz speğimiz.:(
Hacim güzel, hareket güzel, başlangıç güzel.👍
Sonuç
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuç ortada. Temennim abisinin fiyatlarına ulaşması.
Amin....
2016 mali tablolarına göre şirketin cirosu artıyor, zarar rakamı düşüyor, genel olarak kar/zarar tablosunda iyileşme var.
Bilançosu zaten iyi seviyede, finansal borçlanma oldukça düşük seviyede.
Üretime ana şirket ege profilin fabrikasında devam ediyor. Bu durum operasyonel anlmda ksrlılığı olumlu etkilyecek gibi duruyor. Ayrıca sektörde marka bilinirliği en yüksek şirket belkide.
Muhtemelen ilk çeyrekte ciro artmaya devam edecek, kar açıklaması kuvvetli ihtimal.
Bilanço ve gelir tablosunda bu olumlu görünüm ne zaman fiyatlanmaya başlar merak ediyorum. İlk çeyrek rakamları mı bekleniyor, uzun zamandır bu hisseyi taşıyanların bir yorumu var mı?
Kim alıp satıyor acaba görebilen varmı.
Spege sesleniyorum.ulan salak..bir gun yuzde 20 prim yaptirip diger gun eksi yuzde 10 yaparsan yarin yine yersin brut takasi.aklini basina topla...
Anlam vermek cok guc bu hareketlere.
Spek amca; 3 ay bürüt takas sana yetmedi az mı geldi?
Kağıtta kovalanacak bizim gibi küçük yatırımcı azıcık.
Kime göz dağı veriyorsun?
Kimsenin umurunda değil.Kendi kendine bir şeyler yapıyo işte...
Bir hisse ancak bu kadar anlamsız hareket edebilir. Zaten KY yok kağıtta, ne diye basıyor anlamıyorum.
Dedigin brutten ciktigi gune kadar dogruydu.galiba tavan harketiyle milleti mallandirdilar 5 lerden.simdi bezdirip alttan alip citir yapiyolar gibi.mynet finansta encok yorumlananlarda cunki.
Yukardan aldıklarını ver baalım diyo, bu çöplüğün horozu benim diyo, diyoda diyo....
Yatırım tavsiyesi içermez....
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah o Mynetfinans'ın belasını verisn! Ne kadar it, kopuk, spek uşağı varsa orda. Hisse pazarlayan, twitter adreslerine takipçi toplayan! Kaliteli sağlam hisseleri bile o kadar KY ile dolduruyorlar ki hissenin gideceği varsa da gitmiyor; bakınız BJK ve TUCLK.
Benim anlamadığım diğer bir husus da Borsa ne ara bu kadar rağbet gören bir mecra oldu. Eskiden millet faiz, repo, altın, döviz takılırdı. Borsaya para yatıran adam sayısı devede kulak kalırdı. Şimdi herkes borsa da. Hisselerin de kimyası şaştı.
Size katiliyorum mynetfinansta.dogru tespit.
Yine basıyor şeref yoksunu, bugün 4'ün altında bile kapatabilir. 4.14e bile verdi.
Ben brutte bile burdaydim.3 ay sabrettim.tam ucuyoduk cakildik.bazen baska gruplar ky kagidi saldirtiyor.spegin kontrolunden cikincada oda basiyor kagida.oyle bir durum olabilir..
O senmiydin -22000 deydi ..biranda -4700 leri gördü alım satım farkı😎izliyorum sadece..
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yalnız 4,15 ten ne gelirse alıyor ilginç.gördüğüm kadarıyla 250 bin lot falan döndü şu ana kadar 4,15 te.
Ben bu filmi çok gördüm tek derdi kusturmak.. Nötüre yakın bir kapanış şık olur....
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.