Kalburabastı yemiştim acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Printable View
Bir kaç defa bende yedim şekeri dogal değil sanki.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gıda güvenliği ve standartı çok çok önemli.
Çok turist geliyor, sahte içki vs de var.
Bu ülkede sağlıksız yiyecek içeçek satılmaz diyebilmemiz lazım.
Kısa vadede zor ama ilerisi için bastır parayı cennetten bir hafta yaşa git denir turiste. Şimdiki düzende evde vakit geçirmesinden ucuza tatil yapıyorlar.
Abiler ya günlük sohber olarak bir başlık açalım vallahi. Anlıoyrum insanların sanal da olsa konuşmaya ihtiyacı var ama sağlık, siyaset, spor, gırgır herşey dönüyor. Seviye gerçekten yerlerde. Ben borsa ile ilgili iki yorum okumak için girsem 150 tane yorum okuyorum ve hepsi boş. Bu ülkemizin ciddiyetsizliğinimi gösteriyor. Neden araba markası konusuluyor abi burda ya? Viop topiği değil sanki gerçekten çok sıktı beni. Benim gibi düşünenler azınlıktaysa size bol muhabbetler. 1000 sayfa olan viop topiğini 10 güne bir açmayalım. Yanına bir de gereksiz muhabbet adlı topik açınız. Sn güneysu; gözünü sevem bir el at..
Seans harici bazı konularda istişare etmek bu topiğe nasip oluyor.(seans içinde meşgul etmemeye ben kendi adıma dikkat ediyorum)
Paralı bi bölüm açılmalı orada sadece profesyonel kişiler hizmet vermeli, Üye gelip bu hizmeti ücret karşılığı okumalı zamanını boşa harcamamalı.
sn Güneysu bi el at lütfen.
Gece VİOP
7/24 VİOP
http://www.hisse.net/topluluk/showth...08#post2334108
VİOP Sürgünler
Sürülmeyince kimse başka başlığa gitmez de :)
VIOP 24 (SADECE VIOP) hali hazirda varken
VIOP 24 (MILLET KIRAATHANESI) olabilir pekala
Bizimde bir kiraathanemiz olmasin mi
kek değil quantum da konuşuruz :)
Tutmaz, ama deneyelim...
alışkanlıkları değiştirmek zordur.. :)
Isin komik yani CAHO ilk kez topik acti, o da muhabbete kaynadi
:) :kahkah:
sn innflames istediğiniz topik açıldı gidip okuyabilirsiniz. :one:
http://www.hisse.net/topluluk/showth...08#post2334108
yarın iş vaarr. iyi geceler.
Öyle aklına gelen her şeyi de yazamıyorsun, sağdan soldan sesler geliyor.
Sistem bir şekilde adapte oluyor, başlık değişmiş mesela.
Burada iyi ve kaliteli insanlar var kıymetini bilene.
Bir kişinin samimi düşüncelerini öğrenmek altın kıymetinde aslında. İleride gerçek bir insan gerçek bir durum karşısında "gerçekten" ne düşünüyor ne hissediyor öğrenmek çok zorlaşır, makinalar ile akıllı programlar ile baş başa kalırız. Çok film var, gerçekleri de yaygınlaşıyor.
Muharrem İnce arkadaşına mesaj yazdı herif kendi kariyeri için anında kullandı.
Başka insanlar aslında bizim kendimiz için önemli bir ayna ve referans, bir sırdaşı dostu olan kıymetini bilsin.
Ben bazen VIOP dışı şeyler de yazıyorum. Ters bir şey ise veya sıra dışı bir şey olup aynı şeyleri hissedenler tepkilerini belirtiyor.
Ya da laf lafı açıyor.
Ben borsayı o gün daha direkt ilgilendirecek şeyleri, pasta, haber diğer tarafa yazarım. O günü ve yarını direkt ilgilendirmeyecek şeyler aklıma takılır ise burada paylaşırım.
Arkadaşım niyetim kimseyi kırmak değil kusura bakma. Hepimzin ailesi işi gücü var. Birde stresli zamanına gelirse lanet ediyırsun gereksiz sohbete. Çok severek okuyorum başlığı aslında. Kusurumuz olduysa fikrimiz tutmazsa affola. Anlayış için teşekkür ederim. Sn anichev sizin kıraathanenize bizde geliriz merak etmeyin. Sn güneysu anlayış için teşekkürler. iyi geceler
Aslına bakarsanız buradaki hoş samimi sohbet için buradayız hepimiz. Nacizane şikayetimi dile getirdim umarım kötü sonuçlar doğurmaz. Böylede burayı okumayı seviyordum ama bu fikrir tutar mı dedim. Hepinize saygılar..