Ama bedelliden sonra 1 in altina basip doker bekler sonra toplar diye bekledim yanildim
Printable View
Ama bedelliden sonra 1 in altina basip doker bekler sonra toplar diye bekledim yanildim
kartal benimi takip ediyorsun yoksa :)
dayının hatırı sayılır mıktar hedefi var istiyorsan aşağı basayım aşağıdan al
malıyetim 1.02 :)
vakıf yatırım almıştı zararına veriyor
Iyi alsat yapmissin belli.buyuk oyuncusun vesselam.bera ya gelde canlandir bugun olu taklidi yapiyor.
Gene ayni 3 ileri 2 geri alsat kazanır bu kağıtta
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
HUB girişime bak bide borcu olmayan üstüne milletten söğüşleyen buna bal
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkesin bıktığı yeter dediği anda patlayacak. işte onun için beklemeye gerek yok. bir miktar atın 5 yıl sonra bakın.
Bal dayi kusura bakma bugün yazamadım ben bugün 1.25 -1,27 bekliyorum ona gore işlem yap [emoji23]🤣[emoji16]
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. borsadan da pek anlamam. hiç birşey bilmiyorum ama hergün yeni birşey öğreniyorum.
Ben yazdım iki yıl burdayım en az vallahi hiç umrumda değil. Istediği zaman yapsın
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. borsadan da pek anlamam. hiç birşey bilmiyorum ama hergün yeni birşey öğreniyorum.
mctas ideas oldu % 6.5 yukarda
Mctas hisselerini aldıkları fiyatta başkalarına satabilirler mi?
Umarım mctas hisselerine yatırılan paraların ortaklık faydasına iyi bir yatırım mı? Yoksa saraydan kız kaçırma olayımı?
Attık zamanla hersey anlaşılır olur. Dilerim burdan şirket bir artı değer oluşturur.
patron mecatas ı büyütüyor bünyesine matrıx türü ideal i kattı
şirketle ilgili bilgi sahibi arkadaşlardan hedef girişimin in mali durumu nasıldır konkordato iflas vs riski varmıdır? teşekkürler
Yanlış anlamani istemem ama genel bilgilerden bunu çıkartamadıysan bence borsadan uzak dur. Lütfen beni yanlış anlama yada çok cüzzi miktarlarda para koy veya iyi bi sepet yap çoğunluk döviz altın olabilir. Madem sormuşsun onu cevaplayayım ama f/k 1.26 yani nereyse sermayasi kadar kazancı 1 yılda kazanıyor. Bedelli öncesi tabikii bu oran çok daha düşüktü...
O bu değilde hedef yüzünden gsdde ve gsdho 'yu kaçırdım biraz gerildim 2 gundur
yanlış yere yazmışım
Hook dediğim gibi ittifak ı aşağı bastılar ; ama tahminimden 6 gün sonra oldu. Inşallah içerisinde değilsindir.
ideas % 7 artı yıne bugün
blomberg tv ye reklam vermiş
https://www.ideasoft.com.tr/?utm_sou...AaAlwdEALw_wcB
mrb arkadaslar borsada islem goren basak partneri varmı tsk
gsdde den cıktım buraya geldim rakamları iyi duruyo gibi hayırlısı olsun
Hedefin sahibi olduğu seykim ve ideas var.
tskler bilginiz icin
iştıraklarında bilançoya etkisi olur tabi o ayrı mesele
9 aylık karı 27.5 milyon gelmişti yıl sonu 20 mılyon cıvarı gelir tahminen
20 mılyon karda bu ortamda süper bence
O iki şirket alınmadan da hedef var di. Onlar yeni bebekler iyi apaliyorlardi şimdi yürüme öğretiliyor. Tümosan gibi.
Grnyo alış 0.60 şu an 0.90 yani şu anlık kar yüzde/50 bir ayda yüzde 50 kar anca darphanede olur.
Bu karların gerçekçi olmadığını herkes görebiliyor. Şilşk fiyatlara getirilmiş hisselerin piyasa değeri farkı sadece
SEYM in hissesi 3 liradan 12 liraya çıkıyor farkı kar görünüyor, sonra tekrar 3 kere geri geliyor.
MCTAS 3 lerden 12 kere çıkıyor farkı kar görünüyor, sonra Mctas a ne oldu?
Seykm ve mctas bu piyasa değerleri gerçekçi mi ki var olan karlar gerçekçi bir kar olsun?
Ayrıca Peki niye kimse Mctas hşsseletinşn alış fiyatı makul bir rakamdan mı yoksa şişirilmiş bir rakamdan mı alınmış olduğunu sorgulamıyor?
Buraya gmöğlen paralardan şirket ne kazanacak ne kaybedecek diye sorgulanıyor? Mctas hisselerinin alış fiyatında bu hiissekerş borsadaki bir başka şirket alır mıydı?
Bu McTas hisselerinizden zamanla şirkete ne gibi bşr artı değer dönüşümü olacak görelim..
hedef girişim çok ortaklı bir şirket 10 larca kişi bir araya gelip sermaye verip kurmuşlar şirketi
önce bunu bil mctas daha satın alınalı 6 ay olmuş seykim ise yaklaşık 1 sene
bu şirketler yokken hedefgırışım yine iyi karlar açıkladı
hiç birşey bilmiyorsan şirketlerin kasasındaki paralara bak ucuzmu alınmış pahalımı
iştiraklerin 2 sıde kar açıklamış mctas yaklaşık 9 ayda 3 milyon seykim yaklasık 900 bin lira
'la şu garanti yatırım ortaklığını verin artık bu kadar yeter daha fazla istemiyorum. Ey tahta yapıcı bi el at şu grnyo yu ver artik yeter...