Hisse daha önce geçemediği 1.10 seviyesini hacimli geçerek 1.15 test etti ve günü 1.11-12 seviyesinde kapattı.
Printable View
Hisse daha önce geçemediği 1.10 seviyesini hacimli geçerek 1.15 test etti ve günü 1.11-12 seviyesinde kapattı.
Yabancı alımı devam ediyormu arkadaşlar
Dengeli bir kapanış olmuş. Alt kademeler alışla dolu, üstler sığ. Yarın bakalım 3-5 kademe yukarı yapabilecek mi?
Hareket güzeldi, açılışta biraz saldılar sonra yukarı. Verdik geçtik çok şükür.
Bu iyi gitti de euyo gitmedi.
hissede yabancı alımı var şirkette ile ilgili bir haber mi var acaba hissede eski arkadaşlardan yorum yapacak var mı
Yabancılar kala kala bu dandik hisseyemi kalmış hayret
0,45 ten geldi operasyon nerde biterse artık
Hisse fazla göze çarpınca alttan toplananları üstten dağıttılar. Umarım günlük ağırlıklı ort. fiyatlarından kapatır.
İş ciddi mi ne? alttan alıp sattık şimdi.
Giderse gitsin, tırstım sonunda. Çok şükür kar ettik bugün de.
Vakfin'i geçti, bu da... Bi'yukarı bi'aşağı...
Eee vay vay vay diyorum..
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cozuttular resmen. Bir daha bulaşmam ben. Kalanlara bol kazançlar.
Arkadaşlar bugünkü kadar hisse el değiştirmemiştir. Ama ky yıktılar kağıdı
Ky yuzbin lotlar alacaksa yikmistirlar pastada göreceğiz 800 bin 600 bin lotlar tek kalemde oynadı yabanci alımı takasta citibank gozukuyor 1 milyon kusur lot haftalikta doce de 440 bin
Yabancının bu hisseye yatırım yapma ihtimali milyon bir bile değil. Bıyıklı yabancı olabilir. Patronun almanya da eurocity adlı bankası var,kimbilir belkide o olabilir yada bir başkası. ...
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisselerin borsaya açılmasının tek bir sebebi var ,o da ky tokatlamaktir. Artik hangi seviyeye çıkar spek ve avenesinden başka kimse bilemez.
Bu hisseden ky kazanmasi için,
1-bu hisseye hiç bulaşmamak (zarar etmemek kazanmaktadır).
2- şanslı olmak.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler, cefaks
Garanti ve a 1 bu kadar lot cikmak için mi bu kadar ala vere yapmışlar bunlardan hangisi karda hangisi zararda birinin maliyeti0,73 birinin 1,3 bilgisi olan var mı
şubat 2017 yabancı işlemleri:
Etyat.e euro trend yat. Ort.
Alış :1.101.535 _TL
satış : 304.591_TL
Yarın belli olur mal ky ye verildiyse bidaha 1,25 üzeri hayal olur
Yok operasyon devam edecekse birkaç gün içinde buraları geçmesi gerekir
Tek kademe için az daha 1,16 dan girecektim iyi yırttık
Euholde 1 lira üzerindeyken iki kademe sevdasına 30 kademe vermiştim bu kağıtlar milyon lot işlem yapsada 1,16 üzerindeki işlemleri izlediyseniz tamamen taktik yaptılar üst kademe verip tekrar yukarı çıkarmadılar
Biz ne desek boş patronlar ne derse o olur
Günaydın, Gün içinde belki dünkü kapanış fiyatından bir kaç kademe sarkabilir. 1.1x lerde tutunursa iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Kademeler dolmaya başladı
Bağlayın kemerleri
17-33 nedir yaaaa sabahtan beri
Satış ağırlıklı gecti -1M ne yapmaya çalışıyor anlamadim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18:14 de kap a düşen haberi özetleyecek var mı
Kim alım yapmış ???
arkadaşlar artık nereye kadar düşer bilinmez her akşam iki kademe aşağı ytd.
Bugün euyo primli idi ...geçen biz hareketli iken ona vermişlerdi şimdi de tam tersi oldu...