224.40 Yapı Desteği.
Altın alım noktasına geldi.Yapı kırılmazsa.
Printable View
224.40 Yapı Desteği.
Altın alım noktasına geldi.Yapı kırılmazsa.
Son 3 günde çeyrek 16 lira arttı
Anlık altın fiyatları için Ilgıntv’nin canlı altın fiyatları sayfasını takip ederek günlük olarak değişen serbest piyasa altın fiyatları gram ve çeyrek altın fiyatları, altın piyasasındaki son haberler ve altınla ilgili tüm veriler.
300 TL / 10 günlük hedefim..
Ytd
Nerde varıldı abi 296 oldu bundan sonrası hızlı olur şok şeklinde zaten bariyerler patlıyor patladımı ağustos gibi olur
Abi burayı geçerse şok gelir zaten. Ağustos 2018 olur.. kainatın yöneticisi ne yapacak bilemiyoruz ki..
2019 dolar kapanışı 5,95
2019 altın kapanışı 290
Bunlar artık pahalı değil yeni dipler..
300 tl altın için pahalı değil 290 yıl açılışı..
Faizi enflasyon karşısında indirmenin yeni normali ..
İnanılır gibi değil yeni normaller para pul oldu
Bu topiğinde açılmasıyla gram altında bu yıl zirvenin görüldüğünü söyleyebilir miyiz?
Önümüzdeki ilk 5 yıl yine dünyada siyasi ve ekonomik kamplaşmaların ve gerilimlerin olacağı düşünüldüğünden olası bir iran-abd veya ortadoğuda başka büyük bir gerilimin patlak vermesi kaçınılmaz olacağından yine en güvenli yer başta altın ve dolar olacaktır. Hükümet dolardan korktuğu için baskılama ve koruma altına aldı geçen yıl sırf doları baskılamak için 33 milyar harcadı. Ama rezervleri de eksiye getirdi. Ama nereye kadar eninde sonunda bu düdüklü tencere patlayacak.nisanda s400 lerin kurulumu bitip faaliyet geçecek mi hep birlikte göreceğiz.
Cevabı net yazmıştım ama bir de foto ile verelim.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c96a0ecc39.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Altın tam anlamıyla gerçek para, doların da euronunda tüm kağıt parçalarının da hepsinin toplamından çok daha fazla bir güce sahip...
Dolar almak kadar gereksiz başka bir yatırım düşünemiyorum, altın doların artışını da yansıtabiliyor, ülkemizde dolar yatırımı yerine kesinlikle altın bulundurulmalı bana göre... tabi gümüşe de dikkat etmek lazım, gümüşün de hakettiği bir yerde olmadığı bir gerçek, önümüzdeki yıllarda olası krizlerin ve etkilerinin artması ihtimaline karşı en sağlam durulacak yer bana göre altın ve gümüştür.. bazı ülkelerde fiziki altına ulaşılamadığı yönünde haberlere rastlıyoruz, gerçek bir kriz halinde altın talebinde ciddi patlamalar yaşanabilecektir türev piyasalarda fiziken olmayan altın satılıyor altın ve gümüş kesinlikle gerçek değerinde değil bana göre...
Bugün itibariyle son 3 yıla baktığımızda altın; %133,95, Euro;%87 Dolar ise; %83 kazandırmış, tarihin her döneminde tl bazlı olarak altın dolar ve eurodan çok daha fazla kazandırmış, özellikle kasasında fiziki altın olan bankalardan altın almak gerekir
altının gücünü anlamak lazım, avrupa ve amerika ekonomisi krize girerse ne euro ne de dolar değerini koruyabilir.. ama altın olabilecek her türlü krizde değerini koruyacaktır,
altının değeri bizatihi kendisinden gelir, dolar ve euronun değeri yalnızca itibar ve güvenden geliyor, esasında karşılığı olan bir değerleri yok..
388.3
392.6
haftalık sıralı dirençler..
402 var yukarda onu geçerse ,bilemiyorum Altan..:)
Hadi bakalım tarihi zirveye bişey kalmadı..
bugün ve akabindeki günlerde tarihi zirvede yeni bir nokta bulacağız sanki..ytd
https://i.hizliresim.com/1jfga4k.png
Ons altın / usd grafiği burda göstergeler aşırı satım bölgesinde son düşüşte düşüşün sadece 1/3 ünü geri alabildi daha önceki düşüştede düşüşün 1/2 sini geri alabilmişti. Çok zayıf ama sabrederseniz 1760 veya 1782 görebilir. 1680-5 bölgesi s/l
Bana göre GRAMALTIN Al vermedi ......
https://i.hizliresim.com/2b2cixv.png