NEYİN ARSASI NEYIN FIYATI BIRAKIN BÖYLE YORUMLARA CEVAP VERMEYIN YTD
Sent from my SM-J700F using hisse.net mobile app
Printable View
NEYİN ARSASI NEYIN FIYATI BIRAKIN BÖYLE YORUMLARA CEVAP VERMEYIN YTD
Spk 79 yorumunu bekliyoruz beyler yorum yapın bizi kıskananlar var burdan Demli keyf krds selamlarımı sunarım ytd
Beyler lütfen vikingde yorum yapalım biraz buraya hareket getirelim ytd
Vikingde aylık bildirim kalktı inşallah yavaş yavaş hareket başlar ytd
Demli keyf gel vikinge ucuz hise para kazanırsın gel kim olursan ol yeterki gel ytd
Yokmu kimse bi slm diyin ya ses verin beyler ytd
C grubunda olan hisse de kim yorum yapacak...b ye terfi alsın yorumlar gelir...b ye terfi et
B YE NE ZAMAN TERFİ EDER VARIMI YORUMUN YTD
Arkadaşlar yorum yok destek var
http://fs5.directupload.net/images/170227/ammxogir.jpg
aylık alanlar
Viking bekle bakalım elmi yaman bey mi yaman göreceğiz ytd
Ey spek bu hise ne kadar ucuz oldugunu sende biliyorsun bizde biliyoruz insanların 500 bin lirasi 2 binlira olduğunu sende biliyorsun herkes biliyor EY SPK BU adamlara yardım eden sensin Hepinizi ALLAH Havale ediyorum ytd
Eyyy SPK BU adamlara çanak tutuyorsun ik kere milletin elinde hiseleri aldılar sende bunu onayaladın adamın dolar bazında 500 bini 2 bin lira oldu hala yaşar gurubunu insanlar övüyor ytd
EYY KY CI SIKI YAPIŞ SAKIN VERMEYİ BILE Aklından geçirme bu hise yok ya bırak eksiyi yerin 7 kat yerin dibinde dolar bazında ben bir hesab yaptım adamın 500 bin lirası 2 bin lira olmus spek insanların bi canı kalmış hise nin bir değerimi var satsın ya insanlar bukadar safımı ytd
EYYY YAŞAR YONETCILERI SIZE GÜVENEN İNSANLARA YAZIK DEGILMI DAHA DOYMADINIZMI YAZIKLAR OLSUN SIZE YTD
Viking de uzun bir haber var okudunuz mu ytd
***VKING*** VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili
***VKING*** VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili )
İlgili Şirketler [VKING]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleşme Tadili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
************************************************** ********************************************** Şirketimiz*Yönetim Kurulu'nun 28.02.2017 tarihli*toplantısında, Şirketimiz merkez adresinin, Merkezi Adres Sistemi ve ticaret*sicili işlemlerinin elektronik olarak yürütüldüğü MERSİS (Merkezi Sicil Kayıt*Sistemi) ile uyumlu hale getirilmesini teminen, Şirket esas sözleşmesinin*"Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 4. maddesinin ve ayrıca Şirket*faaliyetlerine ilişkin doğan ihtiyaç kapsamında Şirket esas sözleşmesinin*"Şirketin Amaç ve Konusu" başlıklı 3. Maddesinin tadiline, Sermaye Piyasası*Kurulu ile T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli izinlerin*alınmasına ve konunun yapılacak ilk*Genel Kurul'da pay sahiplerimizin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
ESKİ ŞEKİL
ŞİRKETİN**AMAÇ VE* KONUSU
Madde 3-
Şirketin*amaç ve konusu başlıca şunlardır
a. İyi*kalite yazı-baskı ve Yankee tipi düz veya krep cinsi kağıt imali, bunların*konversiyonu.
b. Mekanik*ve beyazlatılmış selüloz hamuru imali,
c.* a*ve b fıkralarında adı geçen mamüllerin alımı, satımı, ihracı,
d. Şirket*konusuna giren mamüllerin imalinde kulanılmak üzere, Türkiye'de temin edilemediği*müddetçe,
d.01 her*çeşit selüloz hamuru
d.02**konversiyon için gerekli maddeler
d.03 makina*ve yedek parçalar
d.04 her*türlü yardımcı madde ve işletme malzemesinin ithali
Bunlardan*başka, şirketin amaç ve konuları çerçevesi içinde kalmak* şartıyla, amaç*ve konularını gerçekleştirmek için şirket bütün hakları iktisap ve borçları*iltizam edebilir. Şirket amaç ve konularının icabettirdiği bütün ticari, sınai*ve iktisadi faaliyet ve mamülleri yapabilir, şirket faaliyet konuları ile*ilgili olarak hertürlü menkul, gayrimenkul, gayri maddi araç ve malları*kullanır, işletir, kiralar, kiraya verebilir, satın alır veya satabilir, ipotek*ve rehin alır ve verir, gayrimenkule müteallik tevhid, ifraz, terk, irtifak*hakkı tesisi ve benzeri tüm işlemleri yapabilir, şirketin leyh ve aleyhine ayni*haklar tesis edip, kaldırabilir, ödünç para verme işleri hakkındaki kanun ve*ilgili mevzuata aykırı olmamak koşulu ile borç para verip alabilir*yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyasası*Kurulu'nca aranacak gerekli açıklamaların yapılması kaydıyla kefalet verebilir*ve şirket gayrimenkulleri üzerinde başkalarının borçları için ipotek tesis*edebilir.
e. Sermaye Piyasası*Kanunu'nun konu ile ilgili düzenlemelerinin çizdiği sınırlar çerçevesinde*çeşitli amaçlarla kurulmuş olan vakıflara ve bu gibi kişi ve/veya kurumlara*bağışta bulunulabilir veya kardan pay ayrılabilir.
Şirket'in kendi adına*ve 3. kişiler lehine, garanti, kefalet, teminat vermesi veya ipotek dahil rehin*hakkı tesis etmesi hususlarında Sermaye Piyasası Kurulu'nun belirlediği*esaslara uyulur.
ŞİRKETİN MERKEZ VE ŞUBELERİ
Madde 4-
Şirketin merkezi İzmir'dedir.*Adresi Şehit Fethi Bey Cad. No.120'dir. Adres değişikliğinde yeni adres,*Ticaret siciline tescil ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan ettirilir ve*ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na ve Sermaye Piyasası Kurulu'na bildirilir.*Tescil ve ilan edilmiş adrese yapılan tebligat şirkete yapılmış sayılır. Tescil*ve ilan edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen, yeni adresini süresi*içinde tescil ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır.
Şirket,*Türk Ticaret Kanunu,* Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat*hükümlerine göre yurt içinde ve dışında şubeler açabilir. Şirketin şube açması*ve kapaması halinde söz konusu durumlar, Ticaret Sicili'ne tescil ve Türkiye*Ticaret Sicili Gazatesi'nde ilan ettirilir.
YENİ ŞEKİL
ŞİRKETİN**AMAÇ VE* KONUSU
Madde 3-
Şirketin*amaç ve konusu başlıca şunlardır
a. İyi*kalite yazı-baskı ve Yankee tipi düz veya krep cinsi kağıt imali, bunların*konversiyonu.
b. Mekanik*ve beyazlatılmış selüloz hamuru imali,
c.* a*ve b fıkralarında adı geçen mamüllerin alımı, satımı, ihracı,
d. Şirket*konusuna giren mamüllerin imalinde kulanılmak üzere, Türkiye'de temin*edilemediği müddetçe,
d.01 her*çeşit selüloz hamuru
d.02**konversiyon için gerekli maddeler
d.03 makina*ve yedek parçalar
d.04 her*türlü yardımcı madde ve işletme malzemesinin ithali
e. Parfüm, kozmetik**ürünleri ve kolonya toptan ticareti (ıtriyat dahil)
Bunlardan başka,*şirketin amaç ve konuları çerçevesi içinde kalmak* şartıyla, amaç ve*konularını gerçekleştirmek için şirket bütün hakları iktisap ve borçları*iltizam edebilir. Şirket amaç ve konularının icabettirdiği bütün ticari, sınai*ve iktisadi faaliyet ve mamülleri yapabilir, şirket faaliyet konuları ile*ilgili olarak hertürlü menkul, gayrimenkul, gayri maddi araç ve malları*kullanır, işletir, kiralar, kiraya verebilir, satın alır veya satabilir, ipotek*ve rehin alır ve verir, gayrimenkule müteallik tevhid, ifraz, terk, irtifak*hakkı tesisi ve benzeri tüm işlemleri yapabilir, şirketin leyh ve aleyhine ayni*haklar tesis edip, kaldırabilir, ödünç para verme işleri hakkındaki kanun ve*ilgili mevzuata aykırı olmamak koşulu ile borç para verip alabilir*yatırımcıların aydınlatılmasını teminen özel haller kapsamında Sermaye Piyasası*Kurulu'nca aranacak gerekli açıklamaların yapılması kaydıyla kefalet verebilir*ve şirket gayrimenkulleri üzerinde başkalarının borçları için ipotek tesis*edebilir.
e. Sermaye Piyasası*Kanunu'nun konu ile ilgili düzenlemelerinin çizdiği sınırlar çerçevesinde*çeşitli amaçlarla kurulmuş olan vakıflara ve bu gibi kişi ve/veya kurumlara*bağışta bulunulabilir veya kardan pay ayrılabilir.
Şirket'in kendi adına*ve 3. kişiler lehine, garanti, kefalet, teminat vermesi veya ipotek dahil rehin*hakkı tesis etmesi hususlarında Sermaye Piyasası Kurulu'nun belirlediği*esaslara uyulur.
*
*
*
ŞİRKETİN MERKEZ VE ŞUBELERİ
Madde 4-
Şirketin merkezi İzmir'dedir.*Adresi Akdeniz Mahallesi Şehit Fethi Bey Caddesi No.120/101*Konak/İZMİR'dir. Adres değişikliğinde yeni adres, Ticaret siciline tescil*ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan ettirilir ve ayrıca Gümrük ve*Ticaret Bakanlığı'na ve Sermaye Piyasası Kurulu'na bildirilir. Tescil ve ilan*edilmiş adrese yapılan tebligat şirkete yapılmış sayılır. Tescil ve ilan*edilmiş adresinden ayrılmış olmasına rağmen, yeni adresini süresi içinde tescil*ettirmemiş şirket için bu durum fesih sebebi sayılır.
Şirket,*Türk Ticaret Kanunu,* Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat*hükümlerine göre yurt içinde ve dışında şubeler açabilir. Şirketin şube açması*ve kapaması halinde söz konusu durumlar, Ticaret Sicili'ne tescil ve Türkiye*Ticaret Sicili Gazatesi'nde ilan ettirilir.
Bilgilerinize arz ederiz.
*
Saygılarımızla,
*
VİKİNG*KAĞIT VE SELÜLOZ A.Ş.
*
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/589246
e. Parfüm, kozmetik**ürünleri ve kolonya toptan ticareti (ıtriyat dahil)sadece bu ilave olmuş ne güzel
Krds spk 79 ben birşey anlamadım sana zahmet yorumlarmıs'ın sağol tskr ytd
Kimse vking in 62 kr la tavan olduğunu fark etmedi herhalde.burada kimse bir şey yazmamış.düşenin dostu olmaya devam.düşeni ayağa kaldırdıkça ALLAH daha çok veriyor insanlara.
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Ne olur tavan olsa ki okadar maliyetli bir hise ki 10000 tavan olsa belki ytd
Bedelli için düğmeye basıldı...hissenin ayağını yükseltmeleri lazım bedelli prosedürüne uymak için,sermeya azaltımı için 0.70m üstünde olması lazım,artırımı içinse 1 üzerinde,gerçi 1 üzerinde olmayanlarınıda gördük...2 sene 4000 lotlan beklemedeydim 0.52 maliyetlen...zamanında 4000 lot 40.000 tl ederdi 2007'de fiatıda 10 tl idi...ortalaması kriz sonrası 1 cıvarı oldu,peşinden ölüm gurubuna atıldı 0.40-.0.50 arası 2 sene süründü...DYO uçarken bu hiç tepki vermedi,sanırım sıra buna geldi gibi...ytd.
Bizde guzel bir söz var ölmüş kurt kimden korkar yok ki bi değer istediğini yapsın bu satten sonra ytd
Viking borcunu artırmış ama çok ucuz bir hise hemde çok ucuz ytd
Defter değeri 0.19 , dikkat
Mrgyo nun defter değeri 3,4 TL ama hisse 38 kr .Bu işler defter değerine bakmıyor.vking in içinde ne gizli hazineler var.bunu sende biliyorsun bence.
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Yok bilmiyorum anlat da öğrenelim
Bak o doğru...böyle hisseler yıllarca süründürür,patronu bir kenara atar hisseyi unutturur,aynen avtur gibi,avtur yıllarca 1.30-180 arası oyalandı durdu...şimdi fiatı 8'e yakın bir yerde...bunun ise birşeyler yapması için 1 üzerine atması lazım,daha ilk tavanı,normalde gidecek olan hisse 3 tavan çeker,3 tavandan sonra duraklar nefes alır,bekleyelim bakalım ne olacak sonu,zaten 2 senedir bekliyordum bir kenara atarak,ytd.
Antilya iyi salıyorsun maşallah ya sen salamada bizim namıkkemalide geçtin karşın da çocuk yok sabah 24 bin lot la Tavan oldu bunu senmi yaptın ya bu lot la 24 bin lotla yarım kademe kaldıramasın tahtanın sahibi ne derse o olur 24 bin lot la ancak tahtanın sahibi tavan yapar ama sen salamaya devam et sağlığa zararı yok veya hastasın kimse sana kanmaz ve sana inanmaz sen bizi saf zanetin ama salaya bilirsin üfleye bilirsin bizde güler geçeriz ytd
Spk 79 krds adam ne salıyor bizi çocuk zannediyor 24 bin lot la Tavan oluyor hise ben yaptım diyor 24 bin lot la bir kademe kaldıramasın onu ancak tahtanın sahibi yapar .yemezler keriz değiliz tabiki bunu yazman bizim için önemli değil ytd
Ceşitli fikirlerin yazılıyor olması zenginliğimizin göstergesidir...saygı duymak gerekir...amma lakin24000 lotla tahta sahibi müsade etmeden bütün kademeyi kaldırdım yarın tahta sahibinde sıra demek soru işareti???????
Tabiki her fikire saygı duymak lazım zaten birşey demedik fakat çelişki büyük 24 bin lot la tavan olmaz çok basit tahtanın sahibi ne derse o olur ytd
Yahu arkadaş bi espri yapalım dedik sallıyo çıktı sallamayla espriyi anlamayan arkadaşlara biraz sakin olmayı beklerdim tabiki tavanı ben yaptırmadım onu bilmek için borsacı bile olmaya gerek yok liseye giden birisi bile onu bilir ama işte....?
Aynen bende gördüm o hacmi...yani işlemleri fukara işi...bazı insanlarımız sallamayı çok sever,sanırım çoğunun ellerinde 1000 lot bile yoktur,veya belkide hiç yoktur,bende bile öyle fazla yok,sadece birkaç bin lot var,eskiden çoktu,2 sene 0.50'ye takıldığı için,bir nevi depo vazifesi gördü,alıp başka hisselere attım...bugünkü tavanı 0.74,ikinci tavanını bile çekemedi,nasıl çeksinki,işlem hacminden belli.
Aynen çuvalladı müşteri çekemediği için...şirketin yapacağı bir şey var,oda hisse alımını kendisi yapacak,yoksa 70 üstüne atmadığı sürece sermaye azaltımınab gitmez,çoğaltması içinde 0.90 üstüne atması lazım...4000 lotum vardı, tavandan 1000 lot verdim kademeli,0.70 yazılmıştım fukara işi oraya bile ulaşamadı garibim...birde ülke söyle,böyle büyüyor diyor hükümet...geç bunları,millet hep kredi ile iş yapıyor,milletde nakit yok,nakit yandaş yalakalarda oda %10 eder...ülkenin %90 cıvarı sürünüyor,günü kurtarsam hesabında...İstanbulun güzide yerleri sinek avlıyor...Birisi İstiklalin girişine cami yapıyor,hepte seni cami kurtarır,sadece cemaat camiye cuma ve bayram namazlarında gidiyor,günlük olarak camiler bomboş,millet Allahtan bile ümidini kesti,oldu çoğu zaten deist,yani teistlikten deistliğe geçti...bunu neden yazıyorum,çünkü çevremden biliyorum...Allah,allah dedikçe yalah,yallah oldu işimiz...Allah ne yapsın,sane zeka ve hür irade vermiş,kafanı kullan demiş,döt sıkıştımı benden medet umma demiş...ben genellikle gerçekleri yazarım,çoğu havale geçirir yazdıklarıma göre,başlar şikayetler,peşinden yönetim tarafından banlanırız,olsun be,biz banlamaları tınlamayız,devamlı doğruları yazarız...arkadaşlar işin özü bu...borsadaki işlemler piyasaya göre yapılıyor...bir taraf tam gaz gidiyor,br tarafta göçüyor ve göçertiyorlar...saygılar.
çok eskilerden hatırladığım birşey vardı 0,66 lardan başlattığı hareketini çok kısa bir sürede 2,16 ya bir satış haberi ile taşımıştı. o gün emri 2,16 dan yazdım ama göndermedim sandımki dahada yükselecek sandımki istanbuldaki araziler kat be kat değerli. sonra kendimi aha bu seviyelerde buldum arada kaç bedelli ye katıldığımı kazıklandığımı inanın hatırlamıyorum